Pages Menu
RssFacebook
Categories Menu

Scris de la 13 iulie 2010 Arhiva Evenimente | 2 comentarii

Weekend de Constiinta extinsa la Timisoara. Cu Elena Francisc si Horia TurcanuCălătoria Inimii continuă. Începând cu data de 22 iulie vom fi la Timișoara pentru 3 zile fierbinți pe tărâmurile Conștiinței extinse.

Weekend-ul timișorean va debuta în seara zilei de 22 iulie. Ne vom întâlni pentru o discuție colocvială, lejeră și neconvențională cu toți aceia pe care îi numim ”căutători”, despre stările de Conștiință extinsă și despre căile de a le accesa, despre spiritualitate și despre ceea ce ne separă de ea, despre marile transformări de Conștiință prin care trecem cu toții și despre mijloacele pe care le avem pentru a le recunoaște. Deasemeni vom vorbi despre noua cartografie a psihicului omenesc, așa cum o numește Stanislav Grof, și despre vindecarea profundă care este intrinsecă procesului de Reîntregire a Ființei, ca și despre Noua Conștiință și Criza de Transformare a Umanității. Sunt invitați toți aceia care cred că e timpul să căutăm în noi înșine și că Adevărul despre ceea ce suntem cu adevărat se află Aici și Acum, în inima noastră.

Cu ocazia acestei întâlniri vom lansa edițiile noi ale unor cărți fundamentale pentru aceia care sunt pe drumul descoperirii de sine: Călătoria Inimii și Iubiri Perfecte de John Welwood și celebra carte a lui Ken Wilber, Grație și Forță. Va fi o întâlnire palpitantă, cu întrebări și răspunsuri, cu împărtășirea unor experiențe transpersonale și spirituale, cu dialoguri, ceaiuri bune și răcoare într-o atmosferă așa cum ne place nouă, relaxată și prietenoasă, în care ne vom putea cunoaște personal și schimba impresii.

Vom avea și un invitat de onoare care va deschide această întâlnire/eveniment, dna Anca Munteanu, care, deși este profesor universitar și decan al facultății de psihologie de la Universitatea de Vest, este unul dintre cei mai calzi și dragi prieteni ai noștri din Timișoara, ca să nu mai vorbim despre faptul că este unul dintre pionierii introducerii psihologiei transpersonale în mediul academic românesc.

Întâlnirea va avea loc deci pe 22 iulie, orele 18, la cafeneaua Scârț, loc lejer, str Zoe nr 1, Timișoara (zona Bălcescu, parcul Doina, în spatele Bisericii). Un loc al cărui nume se potrivește perfect cu întâlnirea noastră :) E cu scârț, dar și lejeră în același timp.

Partea a doua a acestui weekend transpersonal și spiritual de la Timișoara va continua cu (ce altceva?) un mare WORKSHOP DE RESPIRAȚIE HOLOTROPICĂ ȘI RESPIRAȚIA INIMII! Cu alte cuvinte timișorenii vor avea ocazia din nou să experimenteze personal stările de Conștiință Extinsă despre care vorbim atât de mult. La Timișoara mulți cunosc deja workshop-urile noastre și știu ce pot trăi în acestea. Pentru cei care nu știu încă, Respirația Holotropică și Respirația Inimii sunt metode puternice de expansiune a Conștiinței bazate pe respirație și pe tehnici meditative. Experiențele de Conștiință extinsă sunt profund transformatoare  și au un caracter terapeutic intrinsec la toate nivelurile, fizic, energetic, emoțional, mental și spiritual. (pentru mai multe detalii despre RH/RI accesați pagina Xperimentează sau celălalt site al nostru, www.transpersonal.ro)

Așadar, pentru aceia dintre voi care vor să experimenteze, ne vedem la Timișoara. Workshop-ul se va desfășura între 23-25 iulie în Timișoara.

PS. Înscrierile pentru workshop se fac la Asociația de Terapii Transpersonale (ATT- București) unde o puteți contacta pe Alina Hera 0731.014.257, attranspersonal@gmail.com , sau la Timișoara (Asociația Psihotransfer) Andrada Toma 0724 816 719, mail diana_andrada@yahoo.com


Descarcă acest articol ca PDF.

2 comentarii

  1. Multumim pentru weekend-ul de la Timisoara…la mine a fost prima experienta de acest fel dar cu siguranta nu ultima :)

  2. Subscriu la comentariul Mirei. Ceva s-a schimbat din weekend-ul trecut.

Trackback-uri

  1. Weekend Holotropic la TIMISOARA | Umblu liber - [...] proprie Respiratia Holotropica si Respiratia Inimii, ii anunt pe cei interesanti din Timisoara ca evenimentul (click pentru detalii) va …
  2. O calatorie in Marea Constiinta – Calatoria Inimii - [...] Următorul nostru eveniment va fi la Timișoara, unde avem mulți prieteni aflați în căutarea Mae... [...]

Adresa ta de email nu va fi afişată pe site. E OK să pui linkuri utile.
Descarcă acest articol ca PDF.
Print

Copyright © Călătoria Inimii 2010 - 2021

Călătoria Inimii este marcă înregistrată a Asociației de Terapii Transpersonale. Articolele de pe acest site sunt proprietatea intelectuală a autorilor și pot fi preluate doar cu precizarea numelor acestora și a sursei din care au fost preluate, în urma acordului scris al administratorului siteului www.calatoriainimii.net