Pages Menulaura bellariva sort skinn stress
RssFacebook
Categories Menuelfes mythologie nordique here

Călătoria Inimii: Atingerea Vindecătoare a Ființeihttp://fitpaint.site/2018/09 fläschchen des siebten daemons

http://nopresent.space/2018/09 gilleleje kirke jøder  

paard cartoon eten

Atingerea vindecătoare

training mindfulness den haag Atingerea vindecătoare

ide til bursdagskort Mulți au auzit despre dimensiunea vindecătoare a atingerii, dar puțini cred că aceasta face parte din natura adâncă a Ființei fiecăruia. Vindecarea prin atingere este, de fapt, o vindecare prin Conștiență, prin intenție, prin deschidere față de celălalt și față de dimensiunea numinoasă a propriei ființe, este o vindecare prin compasiune și prin recunoașterea naturii comune a adâncurilor oricărei ființe umane cu alta.

http://commonpress.site/2018/08 dennis nijhuis trainer Aspectul vindecător al atingerii nu este o chestiune de tehnică, ci mai curând de nivel de Conștiență, de percepție, o chestiune de paradigmă prin intermediul căreia percepem realitatea. De aceea, această Călătorie a Inimii orientată către explorarea dimensiunii vindecătoare a atingerii, este destinată acelora dintre voi care au parcurs minimum câteva etape ale explorării de sine.

umarmt man arbeitskollegen ”A atinge” nu înseamnă doar a pune mâna. Atingerea este o conexiune cu celălalt nu doar fizică, ci energetică, emoțională, mentală, presupune o comuniune pe toate nivelurile. Este nevoie de o stare interioară articulată în jurul inimii, o anumită pace a minții, o stare de deschidere care nu este accesibilă decât prin intermediul practicii Respirației Conștiente și a Prezenței. De aceea prima etapă a acestei Călătorii va fi dedicată exercițiului Prezenței, ca stare de intrare în conexiune cu celălalt.

kaya kosmetik bremen visit Vom explora articularea interioară a ființei și vom exersa împreună funcționarea în modelul sferic asupra realității. Vom vedea cum energiile creatorului din fiecare din noi sunt structurate pe diferite niveluri de densitate, și vom lucra cu fiecare dintre aceste niveluri. Vom învăța să recunoaștem, prin experiență, manifestările diferitelor tipuri de conținuturi ale conștiinței în corp, care nu este altceva decât o oglindă a tuturor proceselor care se petrec pe nivelurile mai subtile.

donna tart verborgen geschiedenis Totul, corpul fizic, energetic, emoțional, mintal și corpurile noastre spirituale nu sunt altceva decât modulări interioare ale centrului fiecăruia din noi. Vom explora navigația pe diferite paliere ale ființei și, mai ales, Încrederea de a ne deschide față de celălalt, oricine ar fi și orice structură interioară ar avea, fără de care nici o Comuniune și nici o vindecare nu este posibilă.

naut natuur groep 7 uitleg thema 5 check Vindecarea este întotdeauna o vindecare de trecut, de credințe și sisteme rigide, este o vindecare a gândirii strâmte, a judecății față de sine și față de ceilalți. Orice vindecare este o întregire. Nu există vindecător și vindecat, ci doar oameni care se vindecă împreună.

kandierte orangenschalen selber machen go  

http://thinkthin.space/2018/08 familial hypocalciuric hypercalcemia Horia Țurcanu & Elena Francisc

brian lindholm jensen  

http://extremelysudden.com/2018/10 viele tiere auf einem bild Înscrieri la Atingerea Vindecătoare a Ființei

løvenes konge 2 full film Despre înscrieri la workshop-uri

france football ballon d or go Calendarul workshop-urilor Călătoria Inimii


Niciun comentariu

Trackback-uri

  1. Atinge-ma cu inima | Din suflet cu suflet - […] Curs – Atingerea vindecatoare a inimii – http://www.calatoriainimii.net/atingerea-vindecatoare-a-fiintei/ […]

haus havelblick stellenangebote here

http://bornjump.download oppladning til maraton Adresa ta de email nu va fi afişată pe site. E OK să pui linkuri utile.

http://floatdangerous.site/2018/08 computer chrome free download

wilmar international limited

with sql exemple here

amitié coeur est amouir facebook visit

http://fatzero.life/2018/09 goebel hummel figurine

taux urssaf intermittents du spectacle 2018 see


Print

Copyright © Călătoria Inimii 2010 - 2019

Călătoria Inimii este marcă înregistrată a Asociației de Terapii Transpersonale. Articolele de pe acest site sunt proprietatea intelectuală a autorilor și pot fi preluate doar cu precizarea numelor acestora și a sursei din care au fost preluate, în urma acordului scris al administratorului siteului www.calatoriainimii.net