Pages Menudirigierstab 38 cm mit hülle go
RssFacebook
Categories Menuthomas warberg 2016 there

Călătoria Inimii: Atingerea Vindecătoare a Ființeihttp://sellsister.download debenhams betty jackson coats

vermisste babys 1977 watch  

http://unclecross.com/2018/08 gekke plek op mijn huid

Atingerea vindecătoare

unterschied zwischen atom und ion Atingerea vindecătoare

kurt henning tonheim go Mulți au auzit despre dimensiunea vindecătoare a atingerii, dar puțini cred că aceasta face parte din natura adâncă a Ființei fiecăruia. Vindecarea prin atingere este, de fapt, o vindecare prin Conștiență, prin intenție, prin deschidere față de celălalt și față de dimensiunea numinoasă a propriei ființe, este o vindecare prin compasiune și prin recunoașterea naturii comune a adâncurilor oricărei ființe umane cu alta.

siemens oven hb33gb550 Aspectul vindecător al atingerii nu este o chestiune de tehnică, ci mai curând de nivel de Conștiență, de percepție, o chestiune de paradigmă prin intermediul căreia percepem realitatea. De aceea, această Călătorie a Inimii orientată către explorarea dimensiunii vindecătoare a atingerii, este destinată acelora dintre voi care au parcurs minimum câteva etape ale explorării de sine.

http://talkarmy.xyz/2018 city restaurant markkleeberg ”A atinge” nu înseamnă doar a pune mâna. Atingerea este o conexiune cu celălalt nu doar fizică, ci energetică, emoțională, mentală, presupune o comuniune pe toate nivelurile. Este nevoie de o stare interioară articulată în jurul inimii, o anumită pace a minții, o stare de deschidere care nu este accesibilă decât prin intermediul practicii Respirației Conștiente și a Prezenței. De aceea prima etapă a acestei Călătorii va fi dedicată exercițiului Prezenței, ca stare de intrare în conexiune cu celălalt.

verantwoordelijkheid projectleider oplevering watch Vom explora articularea interioară a ființei și vom exersa împreună funcționarea în modelul sferic asupra realității. Vom vedea cum energiile creatorului din fiecare din noi sunt structurate pe diferite niveluri de densitate, și vom lucra cu fiecare dintre aceste niveluri. Vom învăța să recunoaștem, prin experiență, manifestările diferitelor tipuri de conținuturi ale conștiinței în corp, care nu este altceva decât o oglindă a tuturor proceselor care se petrec pe nivelurile mai subtile.

wetter ostern 2018 there Totul, corpul fizic, energetic, emoțional, mintal și corpurile noastre spirituale nu sunt altceva decât modulări interioare ale centrului fiecăruia din noi. Vom explora navigația pe diferite paliere ale ființei și, mai ales, Încrederea de a ne deschide față de celălalt, oricine ar fi și orice structură interioară ar avea, fără de care nici o Comuniune și nici o vindecare nu este posibilă.

cooper entronic controls Vindecarea este întotdeauna o vindecare de trecut, de credințe și sisteme rigide, este o vindecare a gândirii strâmte, a judecății față de sine și față de ceilalți. Orice vindecare este o întregire. Nu există vindecător și vindecat, ci doar oameni care se vindecă împreună.

platzl oktoberfestkapelle facebook  

http://motherclock.site flere fede juicer Horia Țurcanu & Elena Francisc

http://backchild.download/2018/08 london school of economics and political science  

eksplosion i kina here Înscrieri la Atingerea Vindecătoare a Ființei

bild jewel academy see Despre înscrieri la workshop-uri

http://fathersheep.site/2018/08 schif asot 7 Calendarul workshop-urilor Călătoria Inimii


Niciun comentariu

Trackback-uri

  1. Atinge-ma cu inima | Din suflet cu suflet - […] Curs – Atingerea vindecatoare a inimii – http://www.calatoriainimii.net/atingerea-vindecatoare-a-fiintei/ […]

griekse gedeelte cyprus

union kyokushin casablanca Adresa ta de email nu va fi afişată pe site. E OK să pui linkuri utile.

http://makepower.site/2018 naser khader aleppo

how to draw father christmas

zelf zuurdesembrood bakken go

snow king jackson wy piste

http://richenemy.space/2018/08 augmentin 500 mg sachet

bilder mädels gemalt


Print

Copyright © Călătoria Inimii 2010 - 2018

Călătoria Inimii este marcă înregistrată a Asociației de Terapii Transpersonale. Articolele de pe acest site sunt proprietatea intelectuală a autorilor și pot fi preluate doar cu precizarea numelor acestora și a sursei din care au fost preluate, în urma acordului scris al administratorului siteului www.calatoriainimii.net