Pages Menu
RssFacebook
Categories Menu

Scris de la 14 iulie 2010 Arhiva Evenimente | Un comentariu

O calatorie in Marea ConstiintaSunt tot mai mulți aceia care încep să înțeleagă faptul că marea căutare a Sinelui are sens doar atunci când este făcută în interior. Sunt tot mai mulți aceia, pe care noi îi numim ”căutători”, care simt marile transfomări ale Conștiinței universale oglindindu-se în ființa lor interioară și care, pur și simplu, vor să experimenteze ei înșiși ”stările de conștiință extinsă”, vor să aibă propria lor experiență a vastelor teritorii interioare despre care vorbesc misticii din toate tradițiile, șamanii, dar și teoreticienii psihologiei transpersonale.

Astfel că în weekend-ul trecut, 42 de ”căutători” au trecut, alături de noi, granițele conștiinței ordinare, experimentând, marea majoritate pentru întâia dată, aceste tărâmuri interioare neexplorate. A fost o experiență extraordinară pentru toată lumea, inclusiv pentru noi, Horia și Elena, pentru că a fost cel mai mare grup cu care noi am lucrat în România. Respirația Inimii și Respirația Holotropică, tehnicile de bază cu care noi lucrăm, au avut succes, iar experiența comună care s-a desfășurat pe parcursul celor 3 zile ale workshop-ului a avut o energie rară.

Cel mai frumos lucru este acela că au fost oameni de toate vârstele, de la adolescenți la oameni de vârsta a treia, din toate zonele profesionale, studenți dar și pensionari, medici, psihologi și artiști, jurnaliști și oameni de afaceri, care, toți s-au adunat uniți de aceeași convingere că singura căutare ce merită făcută este aceea în interior, că puterea este în noi înșine și nu avem altceva de făcut decât să aruncăm o privire înlăuntru, în spațiul sacru al inimii noastre.

În cele trei zile, ființa energetică a grupului a crescut și s-a sudat, așa cum se întâmplă în marile călătorii. A fi martor al călătoriei de conștiință a altei fințe umane, crează legături puternice și probabil că unii dintre ei vor rămâne prieteni pe viață după această experiență. Împărtășirile care s-au făcut în Cercul Sacru au adus la suprafață, ca de fiecare dată când experimentăm cu ajutorul Respirației Holotropice combinate cu Respirația Inimii, extraordinare aventuri interioare. O parte dintre ele le veți putea citi în curând pe Călătoria Inimii, unde vom înființa o pagină cu istoriile vindecătoare, mistice, uluitoare ale celor care le-au trăit navigând pe oceanul Conștiinței.

Vă mulțumim tuturor celor care ați călătorit alături de noi într-o aventură cum n-a mai fost în România, căci niciodată nu au mai respirat holotropic 42 de oameni în același timp, și vă promitem că vom continua. Stările de Conștiință Extinsă sunt un mijloc foarte eficient de rupe barierele mentale ale mecanismelor care ne țin prizonieri în vechea energie, și de a ne alinia la toate nivelurile, fizic, mental și spiritual la ceea ce se numește Noua Conștiință. Deasemeni vom inaugura direcții noi pentru care am optat în urma sugestiilor  voastre, cum ar fi Calea Iubirii Conștiente și workshop-urile destinate acelora care simt că se află în mijlocul unei crize psiho-spirituale de transformare.

Următorul nostru eveniment va fi la Timișoara, unde avem mulți prieteni aflați în căutarea Maestrului Interior, și unde vom avea o mare întâlnire în care vom discuta despre expansiunea conștiinței și despre cărți (22 iulie), dar, desigur, și un workshop tare de Respirație Holotropică/Respirația Inimii.

Pentru bucureșteni, următoarea ocazie de călătorie interioară este pe 28 iulie, când vom avea o seară xperiment de Respirație Holotropică.

Până când vom posta primele mărturii ale celor care au trăit experiențe holotropice pe Călătoria Inimii, iată mai jos linkurile către blogul personal al lui  Petru Stratulat, prietenul nostru de la Radio Guerilla, care a participat și el la acest weekend de excepție, și în care își povestește experiența. El este unul dintre aceia care au avut o experiență puternică, clară și vindecătoare.

http://www.umbluliber.com/evenimente/ziua-1-respiratia-inimii/

http://www.umbluliber.com/evenimente/ziua-2-respiratia-holotropica/

http://www.umbluliber.com/evenimente/ziua-3-experiment/


Descarcă acest articol ca PDF.

Un comentariu

  1. A fost minunat sa renasc intre voi toti cei care ati fost acolo.
    Va multumesc.

Adresa ta de email nu va fi afişată pe site. E OK să pui linkuri utile.
Descarcă acest articol ca PDF.
Print

Copyright © Călătoria Inimii 2010 - 2021

Călătoria Inimii este marcă înregistrată a Asociației de Terapii Transpersonale. Articolele de pe acest site sunt proprietatea intelectuală a autorilor și pot fi preluate doar cu precizarea numelor acestora și a sursei din care au fost preluate, în urma acordului scris al administratorului siteului www.calatoriainimii.net