Pages Menu
RssFacebook
Categories Menu

Scris de la 3 septembrie 2010 Articole | Niciun comentariu

Calatoria Inimii la Oradea.Intalnire cu Horia Turcanu si Elena Francisc.Workshop de Constiinta extinsaCălătoria Inimii continuă. Mergem la Oradea, în Nord. După formidabilele întâlniri pe care le-am avut cu „căutătorii de Sine” la Bucureşti şi la Timişoara, şi după o scurtă vacanţă de august în care nu am făcut altceva decât tot ceea ce ne pricepem să facem – adică să experimentăm teritoriile spirituale ale Conştiinţei – iată că vine momentul unei întâlniri cu adevărat de … inimă. Căci de fiecare dată când ajungem în acest Nord, pentru noi puţin misterios, ceva acolo ne face să coborâm în profunzimile cele mai adânci ale noastre.

Transformarea interioară

Şi contextul în care se va petrece această întâlnire este unul interesant. Tulburarea interioară pe care o aduc marile transformări ale Conştiinţei, pare mai evidentă ca niciodată. Este un fel de tensiune, un fel de teamă, o tremurare lăuntrică care pare să însoţească procesul transformării. Ştim că pentru unii dintre voi lumea exterioară se cutremură. Ştim că acest proces de transformare interioară este uneori foarte dureros. Ştim că se petrec schimbări majore în vieţile voastre, în familiile voastre, în situaţiile voastre la lucru, în relaţiile voastre şi că uneori totul pare că se prăbuşeşte. Ştim că simţiţi iminenţa schimbării şi că la un anumit nivel percepeţi faptul că această tulburare este preţul marii transformări. Este adevărat. Transformarea interioară se reflectă în exterior, în realitatea pe care o trăim, sub forma transformării contextului. Uneori trebuie să renunţăm la tot cea ce noi am crezut că suntem, pentru a deveni cei care suntem cu adevărat. Şi da, este dureros. Identificările noastre vechi se dizolvă. Cu cât ne vom agăţa mai mult de vechile căi ale noastre, cu atât procesul va fi mai dificil. Şi invers, cu cât mai conştienţi vom fi de faptul că totul este o transformare, că totul ne conduce pas cu pas către noi înşine, cu atât procesul va fi mai blând şi mai rapid.

Cu toţii ne aflăm într-o Călătorie a Inimii, în care descoperim adevăratele dimensiuni şi adevărata natură a propriei noastre Conştiinţe. Venim la Oradea ca să împărtăşim cu voi experienţa noastră în ceea ce priveşte călătoria interioară şi ca să experimentăm împreună adevăruri majore rămase până acum în umbră.

Întâlnirea cu noi

În prima parte a acestei întâlniri vom vorbi despre Conştiinţă şi despre spiritualitatea trăită, experimentată. Vom vorbi despre ceea ce suntem şi ceea ce putem fi dacă ne dăm voie să facem asta. Vom vorbi despre posibilităţile nelimitate pe care le avem în interiorul nostru şi despre creaţia propriei noastre realităţi. Vom vorbi despre încrederea în Sine şi despre divinitatea fiinţei umane, despre motivele pentru care noi alegem să coborâm în densitatea materiei pe această planetă şi despre felul în care ne putem crea conştient realitatea. Vom vorbi despre transformarea interioară şi despre felul în care stările de Conştiinţă extinsă ne ajută să ne înţelegem propria natură. La aceste discuţii care întotdeauna sunt pasionante, sunt invitaţi toţi aceia care SIMT că ceva important se petrece în interior lor şi în viaţa lor în aceste vremuri uluitoare. Toţi aceia care SIMT că noi, fiinţele umane, suntem mult mai mult decât ceea ce am fost învăţaţi la şcoală să credem că suntem. Toţi aceia care Simt că spiritualitatea este, aşa cum spunea Stanislav Grof, o chestiune de experienţă, nu de credinţă. (Întâlnirea va avea loc pe 22 septembrie la Biblioteca Judeţeană Gh. Şincai, str. Armatei Române nr 1A, la orele 18.30. Intrarea este liberă.)

În finalul acestei întâlniri, aşa cum ştiţi, noi avem mereu o surpriză pentru voi. De data aceasta o carte de excepţie care a schimbat viaţa a milioane de oameni din Statele Unite şi de pretutindeni, o carte venită desigur din experienţa directă a cuiva, pe care noi am adus-o acum şi în România şi care va fi lansată în prezenţa voastră.

Experienţa de Conştiinţă extinsă

În partea a doua a acestei Călătorii a Inimii, vom intra în practica stărilor de Conştiinţă extinsă. Vom experimenta. Asa cum probabil bănuiţi deja, vom face un workshop de Respiraţia Inimii-Respiraţie Holotropică. Majoritatea dintre voi ştiu că RI-RH sunt modalităţi puternice de intrare în domeniile transpersonale ale propriei Conştiinţe şi de experimentare directă a inconştientului personal şi colectiv. Vom învăţa împreună cum să respirăm conştient şi cum să folosim această conexiune extraordinară cu propria noastră Conştiinţă, în orice moment al vieţii noastre. A rămâne centrat şi într-o stare de Prezenţă completă, acesta este secretul accesului la stările de Conştiinţă lărgită. Respiraţia Inimii ne va conduce pe un palier elevat şi integrat al Conştiinţei de pe care apoi, în cea de-a doua zi de workshop, vom pleca în călătorie cu ajutorul Respiraţiei Holotropice. Această metodă deschide porţile larg către experimentarea conţinuturilor Conştiinţei personale şi transpersonale, de la trăiri biografice şi transbiografice (experienţe ale unor vieţi trecute), până la experienţe mistice profunde, de uniune cu tot ceea ce există. Potenţialul terapeutic şi de descoperire personală a unei asemenea experienţe este enorm. Deasemeni această experienţă este un instrument foarte puternic de traversare a crizei psiho-spirituale de transformare pe care o traversăm cu toţii.

Aşadar, dragi prieteni, în weekend-ul de 22-24 septembrie, workshop de Conştiinţă extinsă la Oradea. Aţi citit destule cărţi despre toate acestea. E timpul să simţiţi personal, să exploraţi personal, să cunoaşteţi personal profunzimile propriei Fiinţe. Pentru orice întrebare referitoare la procesele de Conştiinţă pe care le implică această experienţă, contactaţi-ne.

Horia Ţurcanu & Elena Francisc

Cei care simţiţi că vă interesează participarea la acest workshop, pls contactaţi-o din vreme pe Alina – 0731.014.257 –pentru înscriere, căci locurile sunt limitate. Costul călătoriei este de 450 lei. 20% reducere pentru studenţi în limita locurilor.


Descarcă acest articol ca PDF.

Adresa ta de email nu va fi afişată pe site. E OK să pui linkuri utile.
Descarcă acest articol ca PDF.
Print

Copyright © Călătoria Inimii 2010 - 2021

Călătoria Inimii este marcă înregistrată a Asociației de Terapii Transpersonale. Articolele de pe acest site sunt proprietatea intelectuală a autorilor și pot fi preluate doar cu precizarea numelor acestora și a sursei din care au fost preluate, în urma acordului scris al administratorului siteului www.calatoriainimii.net