Pages Menu
RssFacebook
Categories Menu

Scris de la 29 septembrie 2010 Arhiva Evenimente, Articole | 6 comentarii

Calatoria Inimii, mai inalta ca niciodata. La OradeaNici o experienţă de conştiinţă extinsă, nici o expansiune nu este inutilă. Ea foloseşte tuturor. Aparţine Umanităţii, pentru că odată ce cineva deschide un drum în Conştiinţă, odată ce cineva trăieşte o anumită experienţă, o anumită înţelegere, acel drum devine accesibil tuturor. Toţi ceilalţi pot intra mai uşor acolo, pot accesa mai uşor nivelul acela. Şi încă ceva. Conştiinţa este inductivă. Experienţele de Conştiinţă ne conduc către noi înşine, descoperim mai mult din ceea ce suntem şi asta, cu adevărat, ne schimbă. Trăim altfel, suntem altfel, starile noastre nu ne mai stăpânesc şi astfel dobândim o anumită pace interioară, o anumită linişte, o anumită detaşare, o anumită bucurie de a fi. Asta se comunică, se induce în mediul de Conştiinţă în care ne aflăm, cei din preajma noastră simt acest lucru într-un fel subtil şi caută prezenţa celui care se află în această stare, pentru că starea se transmite. Un om care trăieşte pacea şi bucuria interioară influenţează tot ceea ce se află împrejurul său. Pacea nu mai este o chestiune personală, ci devine poate cel mai important lucru pe care-l putem face pentru ceilalţi. A deveni conştient de Sine şi natura divină a propriei Fiinţe schimbă totul nu doar pentru noi, ci pentru Întreg. Aceasta este Marea Transformare a Conştiinţei la nivelul întregii Umanităţi. Oricine se apropie de propriul Adevăr ajută ansamblul să se aproprie de acest Adevăr. De aceea, cel mai mare lucru pe care-l putem face pentru Umanitate este să facem pentru noi înşine. Experienţele de Conştiinţă sunt cumulative. Fiecare expansiune care s-a petrecut vreodată a făcut posibilă experienţa care se petrece Acum.

Ei bine, acest proces a căpătat proporţii uluitoare. Noi, Horia şi Elena, simţim, vedem, trăim acest lucru de la un workshop la altul, de la o experienţă la alta. Mereu spunem „această călătorie, ultima, a fost cea mai extraordinară care a fost vreodată. Călătorii aceştia sunt cel mai grozav, cel mai uimitor grup cu care noi am lucrat.” Şi este adevărat. Ultimul este întotdeauna cel mai grozav. Nu este vreo butadă sau vreo exagerare, ci purul adevăr. Explicaţia este în paragraful de mai sus: Conştiinţa este inductivă. Fiecare experienţă de grup se adaugă tuturor celorlalte experienţe şi foloseşte energia tuturor experienţelor care au fost trăite vreodată pentru a extinde procesul încă şi mai departe. Iar acest lucru nu se petrece doar la nivelul de conştinţă colectivă creat de noi, Călătoria Inimii, ci foloseşte resursele Conştiinţei în ansamblul său. Milioane de oameni de pe acestă planetă trec prin Transformare, iar progresia este exponenţială. Nivelurile de trăire care sunt posibile acum, chiar şi pentru oameni care nu au mai experimentat niciodată o expansiune conştientă, erau inimaginabile acum doar câţiva ani. Trăim timpuri extraordinare, iar ceea ce a devenit posibil acum este uluitor. Călătoria noastră a devenit mai înaltă ca niciodată şi va creşte, ca intensitate a trăirii, ca niveluri de Conştiinţă care devin accesibile tuturor, ca uşurinţă de a permite expansiunea..

Acest lucru s-a petrecut la Oradea, în weekend-ul trecut. După ce la întâlnirea cu noi au venit aproape o sută de oameni pentru a împărtăşi experienţe personale şi pentru a vorbi despre ceea ce suntem, la Călătoria Inimii au venit să experimenteze aproape 40. Printre ei, un grup masiv venit de la Timişoara special pentru Călătoria Inimii, călători experimentaţi deja, care au mai lucrat cu noi şi care au profitat de ocazie. Mulţumim Timişoara pentru superba voastră prezenţă la Oradea, pentru căldura voastră şi pentru tot ceea ce aţi adus cu voi la Oradea! Inclusiv experienţa voastră care a contat mult în ceea ce avea să urmeze.

Asemenea experienţe sunt dificil de povestit în cuvinte, mai ales când sunt experienţe colective. Tot ceea ce pot să vă spun este că a fost o experienţă în care noi şi grupul am trăit o expansiune uriaşă, la niveluri excepţionale, că energia, emoţiile şi înţelesurile pe car le-am trăit au fost extraordinare. Tuturor celor care au fost cu noi la Oradea le lansez acum o provocare: dragii noştrii, scrieţi-ne experienţele voastre, împărtăşiţi-le cu ceilalţi, cu restul lumii. Le puteţi scrie direct pe site, ca mesaje, sau ni le puteţi trimite nouă, iar noi vom deschide foarte curand o secţiune de experienţe trăite de voi. Povestiţi-ne nouă şi restului lumii nu numai despre experienţa în sine, ci despre schimbările care au apărut în viaţa voastră după această călătorie a inimii şi a conştiinţei voastre, despre înţelesurile noi pe care le-aţi dobândit şi despe orice altceva consideraţi important.

Vă mulţumim din nou, noi, Horia şi Elena pentru că aţi fost cu noi în această Călătorie a Inimii şi, încă odată, nu uitaţi că cel mai important lucru pe care îl puteţi face pentru Umanitate şi pentru cei dimprejurul vostru, este să fiţi voi înşivă, să vă redobândiţi puterea, încrederea în sine şi în calitatea divină a fiinţei voastre. Nu uitaţi cine sunteţi cu adevărat, nu uitaţi ceea ce aţi trăit despre adevărata voastră natură în această Călătorie şi nu permiteţi nimănui să vă convingă că sunteţi mai puţin decât fiinţe divine. Adevărul despre voi înşivă abia începe să iasă la iveală. Acum ştiţi că mintea voastră nu ar fi putut imagina niciodată un Adevăr atât de superb despre voi înşivă. Păstraţi-l, dragii noştri, conştienţi că asta schimbă totul împrejurul vostru. Nu încercaţi să convingeţi pe nimeni, să salvaţi pe nimeni, căci fiecare este în experienţa lui, pe drumul lui de descoperire de Sine, şi fiecare va ajunge în felul său. Doar FIŢI VOI ÎNŞIVĂ, cei care sunteţi cu adevărat şi permiteţi-vă Adevărul. Este cel mai mare cadou pentru voi şi pentru cei pe care-i iubiţi.

Vă mulţumim şi vă iubim,

horia si elena

PS. Următoarea mare Călătorie a Inimii se va petrece în noiembrie la Bucureşti şi se anunţă de pe-acum a fi chiar… mare. Nu vrem să ne închipuim încă ce va fi, pentru că între timp noi vom dispărea, împreună cu alţi călători ai conştiinţei, în Peru, unde vom sta vreo trei săptămâni împreună cu Grande Madre Ayahuasca. Avem deci toate motivele să credem că workshop-ul de la Bucureşti din noiembrie va fi ceva foarte special, căci expansiunea enormă pe care o vom trăi în Peru va fi foarte vie în noi, iar nivelurile de conştiinţă pe care vă vom conduce vor fi deasemeni speciale.


Descarcă acest articol ca PDF.

6 comentarii

 1. Draga Elena, draga Horia,
  dragi calatori din grupul de la Oradea si de pretutindeni,

  Raspund provocarii lansate de Horia si am sa scriu cate ceva din experienta mea de acum. Spun cate ceva, pentru ca e imposibil sa o redau pe de-a-ntregul, nu numai pentru ca a fost uriasa, ci si pentru ca in fiecare zi care trece de atunci i se adauga noi sensuri si semnificatii.
  Pentru mine experianta de sambata a insemnat descoperirea de sine. Am impresia ca nu am facut un pas, ci mai multi, un salt chiar, si am inteles pe deplin cum sta treaba cu Universul interior. E acolo, infinit si fascinant, iar calea de explorare, care a depasit sfera mentalului, a permis sa ajung foarte aproape de Adevar si de Iubire. Iubirea mea fata de lumea din jur era incompleta, pentru ca pe mine nu ma iubeam decat pe bucatele, iar adevarul pe care il staiam eu era incomplet, pentru ca mi-am trunchiat propriul adevar. La acest inteles am ajuns doar constientizand ca intoleranta aplicata in planul uman in orice domaniu, nu functioneaza in planul Divin, unde binele si raul, frumosul si uratul, lumina si intunericul pot sa coexiste. Si cata suferinta inutila am vindecat cu aceasta constatare!
  Ce s-a schimbat? Totul! Dar nu in sensul unei metamorfozari subite a realitatii in care traiesc. In jurul meu in continuare viata e asa cum a fost, dar ceea ce inseamna schimbarea fundamentala e atitudinea mea fata de ceea ce se intampla, acceptarea cu (o suspecta) detasare si seninatate a intamplarilor mai mici sau mai mari, cu mai multi sau mai putini protagonisti, favorabile sau nefavorabile. E si firesc sa fie asa, pentru ca viata aceasta trebuie sa ne ofere expriente si sa ne supuna la incercari, care nu sunt altceva decat provocari pentru desocperirea potentialului propriei fiinte. Cu toate acestea am avut si momente de hipersensibilitate, cand a fost cat pe ce sa pufnesc in plans, nu pentru ca situatiile mi se pareau nedrepte pentru mine, ci pentru ca de partea cealalta, celilalti erau inca tributari altei perspective si se inversunau in niste atitudini extrem de limitate.
  Din toata experienta mea de viata de pana acum, am inteles ca ori de cate ori m-am opus destinului, am sfarsit printr-o infrangere dura. Cand am inceput sa accept si sa actionez in numele inimii si a ceea ce simt, totul a devenit fluid si maleabil. In consecinta,acum mi se pare ca nimic nu se intampla decat exact asa cum trebuie sa se intample.

  RaLu

  • multumim draga raluca! big hug!

 2. suntem cu adevarat creatorii lumilor noastre si ca urmare suntem o parte din tot ce vedem si tot ceea ce a existat vreodata,suntem toate posibilitatile,existente ca potential,ele asteptand sa fuzioneze pt a forma gandurile,emotiile si alegerile noastre aleg adevarul,aleg prezentul,aleg spiritul va imbratisez cu drag de la Oradea Nicoleta

 3. …foarte greu de povestit. Oricat de cuprinzator as face-o va fi doar o minuscula parte din tot ce-am trait. Am plecat la Oradea o persoana despre care credeam ca este incompleta (si se manifesta ca atare) si m-am intors o fiinta divina. M-am intors acasa ! Am aflat, fara dubiu, ca moartea este o intalnire cu Dumnezeu, ca Dumnezeu nu pedepseste pe nimeni. Fiindca, paradoxal, nu poate sa o faca. El este Iubire. Iubirea este fara inceput si fara sfarsit. Ca acesta lume (orizontala) nu este inferioara, este doar limitata de densitatea ei, fiind o particica din marea Iubire. Am aflat multe despre mine, printre altele ca nu are de ce sa-mi fie frica fiindca sunt in Iubire…Dansez, ca o manifestare a bucuriei ca traiesc.
  Asa cum imi spunea o prietena, demult : am sarit si in timp ce cadeam mi-au crescut aripi. Dar mult mai mari si frumoase decat mi-as fi putut inchipui. Si nu-mi lipseste fantezia.
  Diminetile, cerul este ca si la inceputul lumii. Blocul, strada, colegii sunt la fel dar eu (abia acum) ii vad frumosi. Ii iubesc dar nu mai sunt fals politicoasa. Nu mai vreau sa salvez pe altii fiindca stiu ca ei sunt la fel de divini ca si mine si o vor face singuri.
  Ana

 4. Multumesc, horia, de big hug! Si de big bang :)

  RaLu

 5. Am mers la Oradea cu inima deschisa, fara prejudecati si fara asteptari. Am descoperit in mine puterea de a vindeca si de a merge mai departe cu inima usoara. Am descoperit ca exista o iubire absoluta, pura, o iubire care vindeca ranile spiritului si sufletului. Am descoperit o lume in care cuvintele sunt de prisos. Trairile depasesc in intensitate orice vorba rostita sau gandita.
  A fost prima experienta de acest fel. Sunt convinsa ca nu va fi ultima.
  Ne vedem in ianuarie la Timisoara.

Adresa ta de email nu va fi afişată pe site. E OK să pui linkuri utile.
Descarcă acest articol ca PDF.
Print

Copyright © Călătoria Inimii 2010 - 2021

Călătoria Inimii este marcă înregistrată a Asociației de Terapii Transpersonale. Articolele de pe acest site sunt proprietatea intelectuală a autorilor și pot fi preluate doar cu precizarea numelor acestora și a sursei din care au fost preluate, în urma acordului scris al administratorului siteului www.calatoriainimii.net