Pages Menu
RssFacebook
Categories Menu

Scris de la 17 septembrie 2010 Arhiva Evenimente | 2 comentarii

O calatorie interioara impreuna cu DEVA & MITENMantre în mişcare

Totul este vibraţie. Noi suntem vibraţie, universul însuşi este vibraţie. Sunetul este magic. Am scris în mai multe rânduri despre puterea vindecătoare a sunetului, despre puterea vocii de a ne transporta în lumile subtile. Asta face bio-muzica lui Jean Louis Fargier despre care aţi aflat deja din Calatoria Inimii, asta facem în extraordinarele workshop-uri cu Monique Tiberghien – unul dintre invitaţii noştri permanenţi în Româia –  în care explorăm sunetul ca vehicul al Fiinţei către stările de Conştiinţă extinsă.  În tot ceea facem, Respiraţia Inimii şi Respiraţia Holotropică, Meditaţiile Inimii, călătoriile noastre şamanice, suntem mereu însoţiţi de muzică, de vibraţie. Atunci când lucrăm cu Fiinţa subtilă, cu corpurile eterice, cu nivelurile eterate ale Întregului, în călătoriile sacre de vindecare, noi înşine cântăm, lăsăm sunetul să pătrundă în adâncurile a ceea ce suntem cu adevărat şi să spele şi să cureţe. Asta înseamnă pentru noi Sunetul.

Ei bine, unele dintre sunetele care ne plac cel mai mult, mie şi Elenei, sunt Mantrele sacre ale Devei Premal şi ale lui Miten, la care ne întoarcem mereu atunci când simţim nevoia de a reaşeza în pace şi în armonie propriul nostru interior. Muzica lor este cu adevărat un balsam pentru suflet. Acordurile magice, uneori vechi de mii de ani – căci Deva şi Miten, ca şi Krishna Das reiau linii melodice străvechi, din tradiţia hindusă şi nu numai – crează ceva, o energie, greu de descris în cuvinte. Trebuie să auzi, să simţi asta pentru a înţelege. Trebuie să te laşi dus acolo pentru a percepe magia. Nu este o muzică pe care „s-o asculţi” ci o muzică ce te face să fii una ea.

Deva Premal şi Miten vor fi curând în România într-un concert de excepţie. Noi vom fi acolo, căci nici o înregistrare nu se poate compara cu energia live. Rândurile de mai sus nu sunt o reclamă. Nu veţi găsi niciodată reclame pe Calatoria Inimii, căci acest spaţiu, fie el chiar şi virtual, este un spaţiu al inimii. Rândurile de mai sus sunt o invitaţie la o călătorie interioară împreună cu doi muzicieni pe care noi îi iubim. Singurul motiv pentru care promovăm acest concert este unul care ţine de interiorul nostru. Aşadar îi invităm pe toţi aceia care simt asemănător cu noi, care găsesc în rândurile noastre ceva care li se potriveşte, un adevăr care este şi al lor, să vină şi să respire alături de noi muzica mantrelor în mişcare ale Devei Premal căci acolo se va petrece mai mult decât muzică. Acolo se va petrece o trăire. O călătorie de Conştiinţă în care vom merge cu toţii.

agnis

Pentru detalii accesati 

http://www.happydreamsevent.ro/dpm/


Descarcă acest articol ca PDF.

2 comentarii

  1. [ Nu este o muzică pe care „s-o asculţi” ci o muzică ce te face să fii una ea.] Citez din articolul de mai-sus, fiindca mi-a amintit despre un alt articol, interesant , tot despre muzica fiind vorba.Era insa alta tema, despre delfini.In studiul respectiv se spunea ca ei percep muzica si citez din nou : [Specialistii emit ipoteza ca delfinii stiu sa-si utilizeze anumite parti ale creierului care ar corespunde cu emisfera dreapta a creierului nostru. Acela care, la oameni, nu functioneaza decât in proportie de 10% fata de 90% – in cazul „creierului stâng“. Sa nu uitam ca partea dreapta a creierului este cea care ne permite sa „traim muzica“, iar delfinii reactioneaza mult la muzica.
    Ei o „asculta“ cu tot corpul.] Interesant , nu ? Aceste mamifere si cat de putin stim despre universul nostru (sau al lor…).

  2. apropo de muzica traita, si in timpul respiratiei holotropice am trait muzica cu tot corpul si la un moment dat cu toata fiinta; a fost un moment foarte interesant de identificare cu acel sunet

Adresa ta de email nu va fi afişată pe site. E OK să pui linkuri utile.
Descarcă acest articol ca PDF.
Print

Copyright © Călătoria Inimii 2010 - 2021

Călătoria Inimii este marcă înregistrată a Asociației de Terapii Transpersonale. Articolele de pe acest site sunt proprietatea intelectuală a autorilor și pot fi preluate doar cu precizarea numelor acestora și a sursei din care au fost preluate, în urma acordului scris al administratorului siteului www.calatoriainimii.net