Pages Menu
RssFacebook
Categories Menu

Scris de la 18 noiembrie 2010 Arhiva Evenimente, Articole | 13 comentarii

Rendez-vous. Împartasim cu voi Calatoria InimiiReluăm întâlnirile şi discuţiile despre Conştiinţa Extinsă, despre Noua Energie şi despre marile procese de transformare interioară prin care trecem noi, şi tot ceea ce există. Horia Ţurcanu şi Elena Francisc vă invită să împărtăşiţi atmosfera Călătoriei Inimii chiar dacă, unii dintre voi, nu aţi participat niciodată la vreunul dintre workshop-urile sau călătoriile noastre. Voi ştiţi cu sigurnaţă, în interiorul vostru, dacă parcursul nostru face parte din Călătoria voastră interioară. Călătoria Inimii este călătoria spirituală a fiecăruia, este călătoria umanităţii care se descoperă pe sine. Vom împărtăşi experienţe, vom explora răspunsurile la cele mai tulburătoare întrebări ale voastre şi mai ales vom fi împreună într-o energie a schimbării şi a transformării interioare.

Rareori avem timp la Serile noastre Xperiment sau în timpul workshop-urilor, să stăm de vorbă şi să răspundem multelor voastre întrebări. Şi mai rar avem timp pentru împărtăşirea experienţelor noastre. Simţim nevoia voastră de a comunica, de a întreba, de a simţi faptul că mai sunt şi alţii care trăiesc aceleaşi experienţe ca şi voi. Nevoia de a şti că nu sunteţi singuri şi că ceea ce se petrece în interiorul vostru nu este o anomalie. Numărul întrebărilor pe care le primim de la voi este din ce în ce mai mare. Reluăm astfel mica tradiţie a întâlnirilor noastre lunare care s-a bucurat de un succes uriaş când am lansat-o, dar care a fost întreruptă de desele noastre călătorii.

Aşadar, dragi prieteni ai Călătoriei Inimii, ne vom întâlni regulat. Spaţiul acestor întâlniri este destinat comunicării la toate nivelurile. Este mai mult decât a vorbi, decât a schimba idei. Este despre a schimba în primul rând energie, despre a fi împreună, despre a împărtăşi aceeaşi efervescenţă a Conştiinţei şi despre a descperi împreună dimensiuni noi ale propriei noastre fiinţe. Scriam într-unul dintre articolele dinainte despre capacitatea Conştiinţei de a fi „inductivă”, despre posibilitatea, odată ce cineva a trecut printr-o experienţă, ca toţi ceilalţi să beneficieze de pe urma ei. În felul acesta vă invităm să accesaţi, în aceste întâlniri, energia unor experienţe la care poate nu aţi participat în mod direct, dar pe care le puteţi simţi.

Vor fi întâlniri prietenoase, calde şi substanţiale. Vom vorbi despre Prezenţă şi despre transformare, despre unde ne aflăm şi încotro mergem. Vom vorbi despre Spirit şi despre Materie ca despre un singur lucru, despre Lumină şi Întuneric, despre Masculin şi Feminin, vom vedea cum, în aceste timpuri extraordinare, Dualitatea poate fi trăită în alt fel, complet nou. Dar toate acestea nu sunt de fapt decât faţete ale unui singur subiect fundamental: conştientizarea propriei noastre Divinităţi şi felul în care această conştientizare schimbă totul.

Deci, marea întâlnire la care vă aşteptăm noi, Horia Ţurcanu şi Elena Francisc, se va petrece pe 14 decembrie, orele 18.30, în sala de celebrări a şcolii nr 179 din Bucureşti. Şcoala se află în Bucureştii Noi, vis-a-vis de Parcul Bazilescu.

Hugs,

Horia Turcanu şi Elena francisc


Descarcă acest articol ca PDF.

13 comentarii

 1. Eu astept cu nerabdare intilnirile cu voi. Multumim ca va ganditi la noi.Va pup si va doresc lumina in sufletele voastre MARI.

 2. Ma bucur ca ati reluat seria evenimentelor adresate publicului larg. Vreau sa ajung pe 21 noiembrie la Gaudeamus, sa va salut si sa va ascult. Cartile scoase de voi mi-au fost buni sfatuitori mereu.
  Cu drag, Camelia

 3. ..sunteti superbi amandoi..imi dati o stare de bine numai cand va privesc..pot spune ca aveti calitati de Guru..

  • ha! multumim! dar, unul dintre cele mai importante lucruri pe care le spunem celor care lucreaza cu noi este ca singurul guru valabil este MAESTRUL INTERIOR! „aveti incredere in maestrul interior, fiecare dintre voi este un maestru, fiecare dintre voi contine divinitatea in aceeasi masura ca noi” noi suntem in exterior, pe cand adevarata cautare este intotdeauna in interior. sigur, e intotdeauna mai confortabil sa privesti in exterior, la biserica, la psiholog, la primar, la prieteni, oriunde, si sa crezi ca cineva, fie el chiar si cristos, poate face in locul tau. dar in tot ceea ce facem noi este vorba despre a-ti asuma responsabilitatea de creator complet al propriei realitati. atunci cand se intampla cate un „miracol” in timpul lucrurlui cu respiratia si prezenta, explicatia e simpla> omul acela a accesat propriile sale niveluri spirituale. well lakshmi, din aceasta cauza multi vin pe langa noi, dar raman doar cei curajosi si care isi asuma transformarea.

 4. Remarc ca Brasovul nu exista.

 5. Imi face placere sa aflu ca reluati aceste evenimente.
  Multe salutari si tot inainte !

 6. deabia astept sa va intalnesc..si fizic

 7. pentru intalnirea de pe 14 decembrie exista un pret pentru participare sau intrarea este libera ?

  • georgiana intrarea este libera, te asteptam cu drag!

 8. multumesc pentru raspuns . voi fi acolo!

 9. Intalnirile de grup aduc in fata noastra intrebari in fata carora nu ne oprisem,dar ,mergand pe firul lor,realizam cu adevarat ca raspunsul este continut deja in interiorul lor.Intr-un spatiu ca cel de aseara,in care ,iesiti din tumultul framantarilor zilnice,oamenii impartasesc propriile experiente ale calatoriei interioare,este simplu ca raspunsurile sa tasneasca,clar.
  S-a pus intrebarea despre instincte.Mergand pe firul ei,aveam un raspuns pe care l-am putut exprima doar pe jumatate,sau i-am facut numai introducerea.Spuneam,in raspunsul meu,ca noi ,oamenii actuali,am creat (din pozitia de creatori totali,inainte de experienta fizicalitatii)pamantul,plantele,animalele si…corpurile omenesti,cu care sa putem locui pe pamant interactionand cu creatia proprie.
  Intreaga creatie se desfasoara pe baza unei „matematici divine”,necunoscuta inca mintii umane (incepe sa apara si aceasta cunoastere,prin extinderea constiintei),a unor „programe”.Necunoasterea acestora de catre mintea umana duce la ideea de haos,dar de fapt,este un echilibru perfect creat,asa cum puncta si Horia.
  Aceasta „matematica divina”,are,printre altele,imprimat adanc, „PROGRAMUL CONTINUITATII”,continuitatea expansiunii si diversificarii creatiei.Asa cum se amintea,noi ne-am trasat un drum de-a lungul caruia ne-am insirat toate uneltele de reamintire a ceea ce suntem ,si,mai mult decat atat,am asezat o „borna” pe care am „scris”:”gata cu alergatul pe afara;fac cale-intoarsa si explorez interiorul”.Pentru depistarea aceastei borna ,era necesar de A CONTINUA.Cum ,orice energie am creat, e menita sa ne serveasca(a plantelor,a animalelor,in cazul de fata) era necesar sa continuie si ea.
  Altfel spus,INSTINCTUL este SIMTIREA,AMINTIREA,CONECTAREA la „programul continuitatii”,ca element de sustinere (a nu se confunda cu un plan prestabilit de manifestare a creatiei).Este in interior,independent de minte,de aceea se si manifesta instantaneu.Nu lasam noi propria creatie la voia intamplarii,ca ar fi colapsat pana a ajunge la „borna”.Oricum,suntem mesteri sa creem altele si altele.
  Acum,pe aceasta,”o spalam,sau facem alta ?”(vorba bancului)

 10. Primul meu comment aici. Multi dintre noi am gasit ceva, un capat de ata si ne-a placut cun arata si acum incepem sa bobinam, incepem sa mergem pe fir si sa lasam si semne si indicii in urma noastra. Cu mine personal este un pic mai dificil, sunt o persoana foarte sociala si sociabila si de aceea am incercat si cred ca inca o fac sa impartasesc asta cu cat mai multi. De fapt sunt treaz si constient ca nu am nevoie sa fac asta. Ma lovesc de tot felul de lucruri, de cuvinte, de indobitocire din partea sistemului. De ce fac asta? de ce incerc sa iau cat mai multa lume dupa mine? Sincer ma simt bine cu anumiti oameni si inca i-as dori langa mine. Stiu ca aici veti spune ca nu m-am regasint, ca nu m-am descoperit iar eu va spun ca aveti perfecta dreptate. Este bine in schimb ca am vazut ca de fapt oglinda in care priveam este o usa iar tot ceea ce se afla in spatele ei este antagonic cu ceea ce am invatat, am fost invatat sau am inteles prin legile pamantene. Ar trebui cred sa ma apuc de scris un dictionar de cuvinte pe care va trebui sa mi le scot din vocabular pentru ca nu exista, si aici nu vorbesc despre cele ale caror sensuri a fost atat de alterat de-a lungul timpului incat de la sensul initial acum inseamna cu totul altceva ce nu mai are legatura cu ideea initiala (cum ne vorbea Horia martea asta despre cuvantul “Biserica“ si cata dreptate avea) Cuvinte precum vina, iertare, regret, mustrare de constiinta, bine, rau si multe altele care acum nu imi trec prin cap sunt in acest moment private de toate sensurile lor existente in uman si social. Nu am nevoie de convingeri din partea nimanul, nu am nevoie sa imi spuna cineva cum sa procedez pentru ca odata descoperita usa mai ramane doar sa invat sa merg, momentan nu am invatat si ma tarasc intre doua taramuri, unul dintre ele, cel social-uman pe care il parasesc cat mai mult cu putinta cade frecvent in fata taramului spiritual, loc neexplorat, doar atins de catre mine cu varful degetelor. Atunci cand nu ai nimic de pierdut in viata, atunci cand iti iei inima in dinti si iti spui tare si raspicat tie insuti De astazi nu mai exista minciuna in viata mea, nu mai exista frustrare, exista numai bucurie, din acel moment lucrurile se schimba dramatic in scurt timp vei vedea impactul, vei vedea ca incepi sa infloresti, ca incepi sa ai mai mult respect de sine, dispare orice urma de negativism, incepi sa iti petreci mai mult timp cu tine insuti, IAR DESCOPERIRILE PE CARE LE FACI PUR SI SIMPLU TOPESC IN TINE BUCURII NEMASURATE. Am pe zi cel putin zece momente in care simt ca nu mai incape bucuria si fericirea in mine si ca se revarsa pe afara. Si credeti-ma pe cuvant ca sunt persoana care nu mai are nimic din punct de vedere uman-social, nimic. Irelevant asta, nici nu mi-ar folosi la ceva. Va salut cu profund respect pe toti cei care sunteti aici pentru ca cu siguranta sunteti toti niste cautatori. Felicitari voua, si de ce nu si mie :)

 11. Toata „matematica divina” de care aminteam,”programele” impresionant de diversificate,care,nefiind lineare,pot fi accesate numai prin simtire,sunt cuprinse TOATE in ADN si ne sunt disponibile la alegere in constiinta expansionata.Numai prin trecerea dincolo de minte le putem contacta,trecere ce se realizeaza …prin expansiunea constiintei si cel mai eficace „vehicul” de atingere a acestei stari este respiratia constienta.
  ……….

  Remarcabila sinceritatea lui Cosmin.
  Va multumesc tuturor.

Adresa ta de email nu va fi afişată pe site. E OK să pui linkuri utile.
Descarcă acest articol ca PDF.
Print

Copyright © Călătoria Inimii 2010 - 2021

Călătoria Inimii este marcă înregistrată a Asociației de Terapii Transpersonale. Articolele de pe acest site sunt proprietatea intelectuală a autorilor și pot fi preluate doar cu precizarea numelor acestora și a sursei din care au fost preluate, în urma acordului scris al administratorului siteului www.calatoriainimii.net