Pages Menu
RssFacebook
Categories Menu

Scris de la 31 ianuarie 2011 Arhiva Evenimente | 7 comentarii

Elena Francisc si Horia Turcanu va invita la…Un eveniment rarissim!

DISPARIŢIE DE CARTE

eXploratori ai conştiinţei, căutători de sine şi căutători ai adevărului, experimentatori ai fiinţei şi scormonitori ai adâncurilor, hei! toţi aceia care coborâţi uneori în arhitectura interioară a propriei alcătuiri, acest eveniment vă este dedicat. toate Cărţile Elena Francisc vor dispărea ca prin farmec!

cărţile lui Stanislav Grof, Ken Wilber, Richard Moss, John Wellwood şi alţi maeştri ai călătoriilor de conştiinţă, cărţile despre şamanism, psihologie şi spiritualitate şi toate cele care folosesc unui călător al conştiinţei, vor să vină la voi. noi doar le eliberăm: 30-50% reducere la toate cărţile pe care le-am scos noi vreodată.

Elena Francisc şi subsemnatul Horia Ţurcanu, vă invităm să fiţi alături de noi la acest mic dar uimitor eveniment la care ne asumăm rolul de maeştri de ceremonie. vom bea ceaiuri bune, vom ronţăi biscuiţi de iarnă, vom împărtăşi poveşti transpersonale şi vom vorbi despre cărţi şi conştiinţă.

vineri, 4 februarie, orele 17.00 la Casa Mărgărit. strada Mărgăritarilor nr 7 sector 2


Descarcă acest articol ca PDF.

7 comentarii

  1. Imi place PREtextul, CONtextl, textul, dar mai ales SUBtextul!

    Desira-te, margarite! :)

    Va imbratisez,
    RaLuCa

  2. ma intereseaza cand veniti la iasi

  3. pana la ce ora dispar cartile?

  4. … acest sufletel (de pus linga buchetul de irisi!)rezoneaza cu iubirea voastra … m-am simtit blind in momentele petrecute in seara cartilor in casa de margaritar … ca si in clipele in care l-am auzit pe Iustin, am recunoscut frumuesetea, modestia, blindetea dar si blinda determinare a talentului care nu poate fi stavilit … pentru ca, da, IUBIREA este talentata in a lumina totul, fiind TOTUL … va astept si la Iasi … locurile acestea din Moldova se pare ca, au ceva special care permit spiritului sa se materializeze in fiinte de exceptie asa precum este si Iustin … si sunt, mai sunt copii minunati … mi-e bine aici si oriunde altundeva … sunt AICI si ACUM chiar daca sunt moldoveanca … cu drag!

Adresa ta de email nu va fi afişată pe site. E OK să pui linkuri utile.
Descarcă acest articol ca PDF.
Print

Copyright © Călătoria Inimii 2010 - 2021

Călătoria Inimii este marcă înregistrată a Asociației de Terapii Transpersonale. Articolele de pe acest site sunt proprietatea intelectuală a autorilor și pot fi preluate doar cu precizarea numelor acestora și a sursei din care au fost preluate, în urma acordului scris al administratorului siteului www.calatoriainimii.net