Pages Menu
RssFacebook
Categories Menu

Scris de la 29 martie 2011 Arhiva Evenimente | Un comentariu

Adevar, Iubire, Libertate – o chestiune de Identitate. Partea IIDragi prieteni,

Luna martie a fost una plina de evenimente la Calatoria Inimii. Vă mulţumim tuturor celor care aţi fost alături de noi în experienţele de conştiinţă extinsă, la workshop-ul de Respiraţie Holotropică, la serile eXperiment, la workshop-ul „Sunete sacre” susţinut de Monique Tiberghien, la concertul extraordiar al lui Amaresh Mark Seelig, dar şi la conferinţa noastra lunară care a avut loc săptămâna trecută.

După cum ştiţi aceia care aţi fost prezenţi, tema acestei întâlniri a fost una uriaşă: „Adevăr, Iubire, Libertate” din perspectiva transformării de conştiinţă prin care trecem cu toţii. Aşa cum v-am promis vom continua discuţia pe acest subiect şi în luna aprilie. Vă promitem o întâlnire la fel de interesantă tuturor acelora care veţi fi alături de noi marţi, 5 aprilie, orele 18.30. Cu atât mai mult cu cât va fi ultima întâlnire înainte de plecarea noastră în Peru.

Aşadar, dragi prieteni, vă invităm să continuăm dezbaterea începută luna trecută. Călătoria Inimii continuă. Ne reîntâlnim în locul obişnuit, în sala de festivităţi a şcolii 179 din Bucureştii Noi, visavis de Parcul Bazilescu, pentru o nouă investigaţie a arhitecturii interioare a conştiinţei. „Adevăr, Iubire, Libertate”, o conferinţă care se dedică tuturor exploratorilor Conştiinţei.

Horia Ţurcanu şi Elena Francisc

 

 

 

 

 

 

 

 

Şcoala nr. 179, Bucureştii Noi (vis-a-vis de Parcul Bazilescu)

Preţ: 50 lei / 25 lei pentru studenţi şi pensionari

Info la tel 0731 014 258 (Alina Hera), email attranspersonal@gmail.com

Mai multe despre subiectul întâlnirii citiţi aici.


Descarcă acest articol ca PDF.

Un comentariu

  1. Mi-e dor de voi!

Adresa ta de email nu va fi afişată pe site. E OK să pui linkuri utile.
Descarcă acest articol ca PDF.
Print

Copyright © Călătoria Inimii 2010 - 2021

Călătoria Inimii este marcă înregistrată a Asociației de Terapii Transpersonale. Articolele de pe acest site sunt proprietatea intelectuală a autorilor și pot fi preluate doar cu precizarea numelor acestora și a sursei din care au fost preluate, în urma acordului scris al administratorului siteului www.calatoriainimii.net