Pages Menu
RssFacebook
Categories Menu

Scris de la 8 martie 2011 Arhiva Evenimente | 7 comentarii

Calatoriile de Inima ale lunii lui MarteSuperbă călătorie vindecătoare la Cluj

Fiecare experienţă pe care noi o trăim devine accesibilă tuturor celorlalţi. Coştiinţa este inductivă. Fiecare înţelegere profundă venind pe căile revelaţiei, fiecare trăire, fiecare vindecare interioară persoală este o vindecare a umanităţii în anasamblul ei. Cumva, pe căi misterioase, toate experienţele noastre contribuie la marea experienţă a umanităţii, la marea transformare spirituală a întregului.

Am fost la Cluj şi a fost o experienţă extraordinară. Ceva s-a schimbat profund în workshop-urile noastre odată cu noi înşine. E ca şi cum energia tuturor experienţelor noastre şi a tuturor celor care au lucrat împreună cu noi ar fi prezentă la fiecare nouă experienţă. De aceea, călătoriile de conştiinţă ale acestui an sunt mai puternice decât cele ale anului trecut şi fabuloase faţă de călătoriile de acum doi ani. Nu numai noi ne-am schimbat, am evoluat, am descoperit lucruri noi despre cine suntem cu adevărat, dar şi voi v-aţi schimbat, dragii noştri exploratori ai conştiinţei. La Cluj aţi fost toţi cei care aţi păşit vreodată alături de noi. De aceea simţim nevoia, eu şi Elena, ca după acest workshop să vă mulţumim tuturor acelora care aţi participat vreodată la vreuna dintre călătoriile noastre. Aţi fost cu noi, la Cluj.

A fost o experienţă superbă, pe care cuvintele nu o pot exprima. Doar cei care au fost acolo pot tenta acest lucru – şi v-am rămâne îndatoraţi dacă aţi împărtăşi experienţele voastre pe Călătoria Inimii. Ne-am simţit ca acasă, deşi a fost întâia dată când am lucrat la Cluj. Am simţit frumuseţea, coerenţa şi căldura grupului din primele momente în care am intrat în sală. Şi ceea ce am simţit s-a confirmat pe parcursul zilelor în care am fost împreună.  În ciuda numărului foarte mare de participanţi, care ar fi putut să facă dificil lucrul nostru, rareori ne-am scăldat într-o energie atât de frumoasă şi atît de caldă. Vă mulţumim tuturor celor care aţi fost acolo şi aţi avut curajul să vă dezvăluiţi, să coborâţi în experienţa propriei voastre conştiinţe într-un mod atât de sincer. Poate că nici nu vă imaginaţi, făcând toate acestea pentru voi înşivă, cât de mult aţi făcut pentru Întreg.

Energia Respiraţiei Inimii a atins cote uluitoare ale trăirii iar Respiraţia Holotropică pare mai puternică decât a fost vreodată ca mijloc de a explora adâncurile fiinţei. Asta vi se datorează şi vouă, celor care aţi fost acolo. Vă mulţumim tuturor pentru deschiderea şi încrederea cu care aţi intrat în acest proces interior şi pentru frumuseţea lăuntrică pe care aţi dezvăluit-o. Sunteţi minunaţi. Până când vom reveni la Cluj, veţi fi alături de noi oriunde vom merge. Nu este o metaforă. Experienţele de acest tip deschid porţi de comunicare subtilă, aşa cum numai inimile între ele pot comunica. Şi nu uitaţi, dragii noştri, că acum ştiţi cum anume să vă conectaţi, în orice clipă, nu numai cu experienţa acestei călătorii interioare, dar cu orice experienţă şi cu orice energie veţi dori. Vă mulţumim şi vă iubim!

Călătoriile de Inimă ale lunii lui Marte

Dragi prieteni, luna martie va fi o lună plină cu evenimente de excepţie.

Primul dintre ele este workshop-ul „Sunete Sacre” (18-20 martie)pe care îl va susţine la Bucureşti Monique Tiberghien. Este un eveniment în sine prin prezenţa acestui psiholog, psihoterapeut şi iniţiat  extraordinar care este Monique. Dar este mai mult decât atât. A accesa stări de conştiinţă extinsă cu ajutorul sunetului este o experienţă pe care nu o veţi uita uşor. Este probabil unul dintre cele mai frumoase şi mai vindecătoare workshop-uri pe care noi le-am organizat vreodată. Cei care aţi cunoscut-o pe Monique Tiberghien deja, ştiţi despre ce este vorba. Cei care n-au avut norocul s-o facă încă, iată, e o ocazie. Veţi povesti mult timp despre această experienţă.

Tot o călătorie în structurile vibratorii şi armonice ale fiinţei se va petrece pe 22 martie. Amaresh Mark Seelig se întoarce pentru un nou concert de flaut indian la Bucureşti. Aceia dintre voi care au participat la ultimul său concert aţi putut experimenta măsura în care muzica sa este o cale de a calatori in Conştiinţa. Prietenul nostru Mark nu este un muzician obişnuit. Un doctorat în psihologie transpersonală, ani de zile de studiu cu mari maeştri indieni, lucrul cu plante sacre în diferite tradiţii de pe întreaga planetă au făcut din el un adevărat magician. Orice întâlnire cu el poate dăuna grav rigidelor structuri interioare ale gândirii, obişnuinţelor şi modelelor repetitive ale minţii, existând un real pericol de descoperire de sine şi de expansiune bruscă a conştiinţei. Deci, nu rataţi „O călătorie în spaţiul sacru al inimii” cu Amaresh Mark Seelig (Germania). Eu şi Elena vom fi acolo şi vom respira şi vom călători împreună cu voi. Vă promitem deasemeni o experienţă rară.

Ultimul eveniment, dar nu cel mai de pe urmă, va fi întâlnirea noastră lunară sub sigla Călătoriei Inimii, care va avea loc pe 24 martie, seara la orele 18.30 în locul pe care îl cunoaşteţi deja: la şcoala 179 din Bucureştii Noi, visavis de Parcul Bazilescu. Va fi o întâlnire fierbinte, pe măsura temei care a suscitat multe discuţii pe forumul ad-hoc de pe site: Adevăr, Iubire, Libertate – o chestiune de Identitate”. Este o temă fundamentală care priveşte dimensiunile noastre cele mai adânci şi cele mai ne-explorate. Sunt invitaţi toţi aceia care simt că au ceva de spus sau de întrebat cu privire la acest subiect major.

Horia Ţurcanu si Elena Francisc

Info evenimente:

Workshop Sunete Sacre

cu Monique Tiberghien

18-20 Martie

Asociaţia de Terapii Transpersonale, şos. Bucureşti-Târgovişte nr. 22 G

Preţ: 150 euro

Înscrieri la tel 0731 014 258 (Alina Hera), email attranspersonal@gmail.com

(locuri limitate)

Mai multe despre Monique şi munca sa citiţi aici.

Mai multe despre workshop citiţi aici.

O călătorie în spaţiul sacru al Inimii

Concert de flaut indian cu Amaresh Mark Seelig

22 Martie, ora 18:30

Şcoala nr. 179, Bucureştii Noi (vis-a-vis de Parcul Bazilescu)

Preţ: 75 lei

Înscrieri la tel 0731 014 258 (Alina Hera), email attranspersonal@gmail.com

(locuri limitate)

Mai multe despre Amaresh citiţi aici.

Muzica lui o puteţi asculta şi comanda aici.

Adevăr, Iubire, Libertate – o chestiune de Identitate

Întâlnirea lunară Călătoria Inimii, cu Horia Ţurcanu şi Elena Francisc

24 Martie, ora 18:30

Şcoala nr. 179, Bucureştii Noi (vis-a-vis de Parcul Bazilescu)

Preţ: 50 lei / 25 lei pentru studenţi şi pensionari

Mai multe despre subiectul întâlnirii citiţi aici.

 Descarcă acest articol ca PDF.

7 comentarii

 1. PENTRU COCERTUL AMARESH E NEVOIE DE INSCRIERE ?

 2. Am paricipat la cursul respratia inimii de la cluj ,in cuvinte imi este chiar greu sa impartasesc ce am simtit.Intodeauna eram suparat pe mine pentru ca comunicarea mea cu cei din jur nu era in sincronicitate cu cea ce simtea in suflet ca doresc sa comunic,ei la cursul cu ELENA si HORIA sute de intrebari pe care le aveam in mine si le purtam din copilarie mi sau relevat.Acum inteleg ca creatia ,energia, iubirea ,fericirea nu se pot explica in cuvinte,cea ce am simtit fost ca o inaltare,chiar daca inainte am citit ,am auzit nu puteam intelege ce inseamna,dar acum stiu ca o poti simtii,si explora.VA MULTUMESC DI SUFLET CA EXISTATI. IOSIF

 3. Doresc sa vin la intalnirea cu voi, din 24 martie, la Bucuresti… si stiu ca daca imi doresc suficient de mult, caile se vor deschide.
  Experienta de la Cluj a fost una absolut revelatoare pentru fiinta mea, pentru transformarea mea in ceea ce reprezinta esenta feminitatii. IUBIREA este tot ceea ce conteaza, asa ca eu va iubesc pe voi, ma iubesc pe mine si imi deschid inima spre iubire pentru toti oamenii din viata mea.
  Cu mare drag si cu dor de reintalnire, Claudia

 4. @eu: da, inscrierile se fac la tel 0731.014.258 (Alina Hera) sau email attranspersonal@gmail.com, pentru ca exista un numar limitat de locuri la concert

 5. Este minunat ca si dupa atatea saptamani (cate au trecut de la intalnirea noastra din 4-6martie) sa te poti reconecta cu acea stare de pace si iubire traite acolo, in acea sala de sport, cu toti acei oameni deosebiti. Ma bucur ca macar o parte din noi -cei care suntem prin Cluj-ne putem revedea la cate o poveste cu si despre suflet/iubire.
  Cu drag, Raluca >:D<

 6. Si cu adevarat se indeplineste atunci cand dorinta e profunda… Am ajuns la Bucuresti, la conferinta Adevar, Iubire, Libertate…
  Cand sufletele se reunesc intru Adevar, Iubirea transcede rolurile traite, daruind lumii Libertatea…
  Facand parte din Unu, dansam impreuna, mereu, cu pasi largi sau marunti, cautandu-ne si reintegrandu-ne din nou in Divin…
  Claudia

  • iti multzumim pentru prezentza draga claudia. vom continu discutia despre adevar, iubire si libertate la urmatoarea noastra intalnire, peste numai o saptamana. marti, 5 aprilie, orele 18.30 in acelasi loc, la scoala 179 din bucurestii noi. te imbratisam cu drag, h&e

Adresa ta de email nu va fi afişată pe site. E OK să pui linkuri utile.
Descarcă acest articol ca PDF.
Print

Copyright © Călătoria Inimii 2010 - 2021

Călătoria Inimii este marcă înregistrată a Asociației de Terapii Transpersonale. Articolele de pe acest site sunt proprietatea intelectuală a autorilor și pot fi preluate doar cu precizarea numelor acestora și a sursei din care au fost preluate, în urma acordului scris al administratorului siteului www.calatoriainimii.net