Pages Menu
RssFacebook
Categories Menu

Scris de la 14 aprilie 2011 Arhiva Evenimente, Articole | Un comentariu

Primavara experientei noastreTimpul pare să accelereze. Ştim însă că timpul este doar o creaţie a minţii. Ştim că ceea ce se schimbă acum este propria noastră conştiinţă şi că sarabanda de evenimente  prin care trecem este oglinda interiorului nostru. Călătoria Inimii reflectă şi ea ceea ce suntem şi ceea ce devenim. Aţi observat fără îndoială că în ultimul timp atenţia noastră a fost focalizată pe experienţă. Foarte multe workshop-uri, întâlniri, conferinţe şi călătorii. Toate acestea vor continua în perioada imediat următoare, căci ne pregătim pentru marea noastră călătorie anuală în Peru.

Călătorie a Inimii în Peru

În următoarele trei săptămâni deci vom fi plecaţi, împreună cu câţiva dintre cei mai avansaţi exploratori ai conştiinţei pe care îi cunoaştem, într-o călătorie fabuloasă pe continentul sud-american. Va fi o călătorie de conştiinţă desigur, în care vom lucra cu plantele sacre din amazonia peruană, pentru ca apoi să mergem în munţi, pe faimoasa Vale Sacră, unde vom explora ruinele civilizaţiei Inka  şi semnele ei, în felul acela în care doar noi ştim s-o facem: la nivelul energiilor, al memoriei ancestrale, al celor mai adânci conţinuturi ale conştiinţei. Ca toate călătoriile noastre, această expediţie va fi o explorare interioară şi o nouă ocazie pentru a descoperi cine suntem cu adevărat. Despre toate acestea vă vom ţine la curent şi vă promitem uimitoare reportaje de călătorie pe care le veţi citi pe nerăsuflate. Veţi trăi, pas cu pas, experienţă cu experienţă, alături de noi, această aventură, prin fotografii, imagini filmate şi relatări despre toate cele pe care le vom trăi. Aşadar, vă invităm să rămâneţi alături de noi, în Călătoria Inimii, în perioada care urmează.

Elena Francisc. Şi cărţile…

Înainte de a pleca, avem bucuria să vă anunţăm, dragi prieteni, un mic eveniment important pentru noi: lansarea noului site al editurii noastre www.elenafrancisc.ro pe care vă invităm să-l vizitaţi. Rămânem credincioşi drumului nostru de exploratori ai conştiinţei. Cărţile noastre dublează din perspectivă teoretică experienţele noastre. Pe noul site veţi găsi nu numai prezentările cărţilor, dar şi articole, interviuri cu greii psihologiei transpersonale şi chiar fragmente din cărţi pe care le considerăm reprezentative.

Respiraţia Inimii la serile eXperiment

Ne vom întoarce la începutul lui mai pentru a fi din noi alături de voi în sesiunile noastre experienţiale. Vom continua să călătorim în conştiinţă cu ajutorul Respiraţiei Inimii şi al Respiraţiei Holotropice. Aşa cum am promis, din luna mai serile noastre eXperiment se vor extinde. Aşa cum ştiţi, serile eXperiment sunt sesiuni scurte în care oricine poate experimenta stări de conştiinţă extinsă. Aceste explorări interioare cu ajutorul respiraţiei par a fi devenit mai eficiente ca niciodată din perspectivă spirituală şi terapeutică, urmând transformările accelerate ale contiinţei în ansamblu. Vestea cea bună este aceea că înafara serilor de Respiraţie Holotropică, vom lansa la mijlocul lui mai serile eXperiment de Respiraţia Inimii, pe care le promisesem demult. Iată că sunt în sfârşit trecute în program. Deci pe 18 mai Respiraţie Holotropică, iar pe 19 mai, prima seară experiment de Respiraţia Inimii din noua serie.

Venim la Iaşi! În mai

Luna mai aduce şi o premieră: primul mare workshop de RIRH la Iaşi! Un oraş care ne aşteaptă de mult timp şi care în sfârşit apare pe harta  călătoriilor noastre. 27-28-29 mai deci, la Iaşi, un workshop a cărui energie se anunţă bombă!

Aşadar, dragi prieteni, Călătoria Inimii continuă.

Vă mulţumim şi vă iubim,

Horia Ţurcanu şi Elena Francisc


Descarcă acest articol ca PDF.

Un comentariu

  1. Dragii mei dragi, suntem alaturi de voi cu sufletul!! Calatorie minunata va dorim! Va imbratisam cu toata dragostea! Gabi & Cristi

Adresa ta de email nu va fi afişată pe site. E OK să pui linkuri utile.
Descarcă acest articol ca PDF.
Print

Copyright © Călătoria Inimii 2010 - 2021

Călătoria Inimii este marcă înregistrată a Asociației de Terapii Transpersonale. Articolele de pe acest site sunt proprietatea intelectuală a autorilor și pot fi preluate doar cu precizarea numelor acestora și a sursei din care au fost preluate, în urma acordului scris al administratorului siteului www.calatoriainimii.net