Pages Menu
RssFacebook
Categories Menu

6 comentarii

 1. sunt o mamica dintr-un sat din teleorman.va rog sa-mi spune-ti ce parerea despre metoda silva.am citit cartea „secretul”si am ramas tare impresionata.astept o parere si o indrumare.va admir zambetul permanent si lumina din voi.

  • draga nicoleta, daca metoda te atrage, daca simti in interior atractia si nu este doar o IDEE, atunci, go for it.
   dupa parerea mea metoda silva lucreaza cu spatiul mental si deci eficienta ei ei este limitata. dar asta nu inseamna ca unii oameni nu au nevoie exact de asta.
   il cunosc personal pe raiko kuzmanovici, cel care a adus metoda in romania, si este un om sincer si bine intentionat. metoda lucreaza prin „programare” mentala.
   a fost folositoare, ca multe alte metode ale vechii energii. dar acum exista abordari mai complete. din nou, asta nu inseamna ca nu ar putea fi potrivita pentru tine, caci fiecare se afla in stadiul sau si are nevoie pentru un timp de o anumita abordare. h

 2. multumesc mult ptr. raspuns.nu credeam sa cititi comentariul meu.multumesc. indraznesc prea mult daca va rog sa ma ajutati sa nu mai am sentimentul de inutilitate (pentu ca nu am serviciu),de esec in ochii oamenilor.eu ma simt bine cu mine si incerc sa fac bine chiar daca nu lucrez ptr. un patron.vreau sa evoluez si nu stiu pe ce cale sa apuc. cu recunostinta si admiratie.

  • draga nicoleta, nimeni nu te poate ajuta sa scapi de un sentiment, caci tu esti cea care il creaza. tu alegi sa te privesti pe tine ca fiind inutila „pentru ca nu ai serviciu”. crezi ca daca ai avea serviciu ai fi mai utila pentru ca majoritatea oamenilor au serviciu. intreaba-te cati dintre ei sunt fericiti cu serviciul pe care-l au.
   priveste dincolo de aparente. Poate ca statutul pe care l-ai ales pentru moment iti permite sa fii mai mult cu tine, sa fii mai atenta la ce se petrece in interior. poate ca ceva ce coace in interiorul tau si vei descoperi ce iti place cu adevarat sa faci, care este pasiunea inimii tale in aceasta viata. totul se invarte in jurul inimii, in interior. daca doresti sa „evoluezi”, vestea buna e ca depinde doar de tine si de nimeni altcineva. evolutia consta in schimbarea perspectivei despre tine insati. inseamna a incepe sa te valorizezi, sa te pretuiesti, sa ai incredere in tine, in ceea ce simti, in alegerile pe care le faci, in drumul tau. daca stai acasa acum, bucura-te de asta si vezi ce oportunitate iti aduce acest lucru. poate ai timp mai mult sa citesti sau poate ca a sta cu un copil iti deschide inima, poate ca ca ai timp mai mult sa privesti inlauntrul tau si sa-ti dai seama ce simti cu adevarat despre identitatea ta.
   nu exista o cale pe care sa apuci, draga mea, tu esti calea. chiar tu. esti cel mai important element din propria ta viata. relatia ta cu tine insati determina relatia ta cu toti ceilalti. deci, apuc-o pe propria ta cale. apleaca-te asupra adancurilor tale. asta-i calea. h

 3. am citit plangand cuvintele tale penru ca am simtit ca cineva ma intelege si nu sunt ciudata ptr. ca gandesc asa.simt ca nu am venit pe lume doar sa ma plang ca nu am aia,ca ma doare ceva,ca nu lucrez la primarie.nu empatizez cu asa ceva.simt ca am venit pe pamant cu un scop mult mai inalt dar deocamdata nu stiu ce sa fac cu simtamintele mele.probabil ca voi gasi drumul meu dar sper ca nu va fi prea tarziu.te consider prietena inimii mele.multumesc.

  • niciodata nu e prea tarziu. drumul tau esti tu. nu este un sofism, nici o metafora. este adevarul. n-ai nevoie de nimeni si de nimic pentru a fi tu insati. doar asta aduce bucuria. a fi tu insati. e cel mai inalt scop pe care-l putem avea ca fiinte umane. orice durere, orice tensiune, vine dintr-o judecata de sine, dintr-un mod de a gandi realitatea. e suficient sa incetezi sa mai judeci realitatea pentru ca tensiunea sa dispara. cui naiba ii pasa de a lucra la primarie? :))
   h

Adresa ta de email nu va fi afişată pe site. E OK să pui linkuri utile.
Descarcă acest articol ca PDF.
Print

Copyright © Călătoria Inimii 2010 - 2021

Călătoria Inimii este marcă înregistrată a Asociației de Terapii Transpersonale. Articolele de pe acest site sunt proprietatea intelectuală a autorilor și pot fi preluate doar cu precizarea numelor acestora și a sursei din care au fost preluate, în urma acordului scris al administratorului siteului www.calatoriainimii.net