Pages Menu
RssFacebook
Categories Menu

Scris de la 1 iunie 2011 astrologie arhetipala | 51 comentarii

Iunie 2011 – dansul ceresc al luminii si al intunericuluiO spectaculoasă serie de eclipse creează oportunitatea astrală a unui salt substanţial în conştiinţă. Cele mai adânci conţinuturi ale inconştientului se pregătesc să erupă în Realitate. Este oportunitatea unui salt calitativ al Conştiinţei personale şi transpersonale. Un timp perfect pentru călătoriile interioare. În acest context se va petrece marea noastră incursiune în propriile adâncuri de pe 11 iunie, la Oradea. (horia ţurcanu)

1 Iunie, eclipsă parţială de Soare, la Luna Nouă, 11 grade Gemeni. Apoi, pe 15 iunie, o eclipsă totală de Lună, la Luna Plină, 24 grade Săgetător, urmâd ca pe 1 iulie luminariile să încheie acest dans ceresc cu o nouă eclipsă parţială de Soare, la Luna Nouă, 9 grade Rac.

Eclipsele sunt fenomene astronomice frecvente, fiecare an înregistrând până la maximum şapte, grupate în serii, cum este cea pe care o aşteptăm în zilele ce vin. În vremurile străvechi, întunecarea şi dispariţia parţială sau totală a Soarelui de pe cerul diurn şi a Lunii pe timpul nopţii, au constituit provocări majore pentru mintea omului, care nu putea da acestor evenimente decât un sens ameninţător, interpretându-le ca pe nişte semne prevestitoare ale unor iminente catastrofe. Dacă, din punct de vedere astronomic, producerea eclipselor a fost integral explicată pe parcursul timpului, din punctul de vedere al astrologiei există întrebări la care răspunsurile se completează şi se nuanţează în permanenţă. Ca şi stramoşii noştri, încercăm să descifrăm semnificaţia eclipselor şi să observăm dacă existenţa noastră este influenţată de ele şi, dacă da, în ce fel, în ce măsură, pe ce durată, la ce niveluri ale fiinţei individuale şi ale conştiinţei colective.

Soarele, luna şi jocul arhetipal al contrariilor

Protagoniştii eclipselor sunt Soarele şi Luna, izvoarele luminii sau, cu alte cuvinte, sursele vieţii, percepuţi ca un cuplu inseparabil în toate miturile, legendele şi basmele Pământului. Soarele şi Luna încorporează simbolic două faţete ale lumii noastre interioare: Soarele este nivelul conştient, pe care ne raportăm la realitate prin raţiune şi prin percepţiile noastre senzoriale, prin experienţele noastre ‘’istorice’’, pe când Luna este nivelul intuitiv, iraţional, imaginativ, supus forţelor şi legilor de dincolo de raţiune, ale subconştientului şi inconştientului întunecat. Cele două aspecte nu pot fi separate. Jung, în lucrarea sa Secretul Florii de Aur, afirma: ‘’Fără nicio îndoială, conştiinţa este derivată din inconştient. Aceasta este ceva de care ne amintim prea puţin şi de aceea încercăm întotdeauna să identificăm psihicul cu conştientul; sau cel putin încercăm să reprezentăm inconştientul ca un derivat sau ca un efect al conştientului”. Tot Jung a arătat că inconştientul are propriile sale conţinuturi, venite din genunile ancestrale ale inconştientului colectiv, sub forma unor imagini primordiale, pe care el le-a denumit arhetipuri. Arhetipurile sunt cele mai vechi şi universale gânduri ale umanităţii, de aceea le recunoaştem cu toţii şi sunt prezente în toate culturile, filozofiile şi şcolile spirituale. Aceste reprezentări imemoriale, devenite ceea ce considerăm astăzi simboluri, prezintă calitatea de a fi atat gânduri cât şi sentimente şi, mai mult decât cele doua însumate, tipare energetice care se manifestă în fiecare individ, punându-l în conexiune cu dimensiunea sa transpersonală. În astrologie, teritoriul interior în al cărui peisaj se manifestă arhetipurile este guvernat de Lună, aceasta îndeplinind şi funcţia de depozitară a memoriei vieţilor individuale trecute şi a memoriei generaţiilor anterioare, a genealogiei personale.

Soarele Sinelui

Soarelui îi revine un rol extrem de complex, de integrator al elementelor hărţii natale, în scopul construirii unui anume tip al câmpului de conştiinţă individuală. Axele hărţii astrologice reprezintă structura câmpului de conştiinţă individuală iar Soarele simbolizează energia particulară sau spectrul specific al luminii prin care individul se conectează la acest câmp şi îl manifestă. Se spune adeseori că în astrologie Soarele reprezintă Sinele, deşi poate mai corect este să-l considerăm un simbol al puterii Sinelui, aşa cum îl defineşte marele astrolog Dane Rudhyar, în viziunea căruia Soarele este puterea Sinelui, care se exprimă într-o anume formă, generând o anume substanţă. Dacă ar fi să definim acum şi Sinele prin prisma astrologiei spirituale a lui Rudhyar, acesta este însaşi relaţia dintre Soare şi axele temei natale. Această abordare pleacă de la premiza că Sinelui îi este hărăzit, prin naştere, să traverseze un proces de integrare şi transformare a elementelor hărţii natale pentru a ajunge la autodescoperire şi autocunoastere. Între Soare şi Sine relaţia este una de revelare reciprocă, într-o oglindă care creşte pe măsură ce devenim conştienţi de tot mai multe din elementele hărţii natale şi le integrăm.

Eclipsele, sau timpul fără timp

După ce am conturat semnificaţia astrologică a energiilor Lunii şi ale Soarelui, să revenim la eclipse şi la mesajul lor. Momentele în care poziţia celor doua luminarii pe bolta cerească produce ocultarea unuia dintre ele, capată conotaţia dispariţiei astrului devenit invizibil. Astfel, am putea afirma că eclipsele suspendă timpul, ascunzând referinţele după care îl măsurăm (Soare / Luna) şi instaurează o perioadă în care suntem aruncaţi în afara lui. Dincolo de confuzia indusă de această stare, ce presupune pierderea etalonului temporal, eclipsele ne obligă oarecum să (re)găsim repere permanent valide, în noi înşine şi în afara noastră. Reformulând, pe derularea unei eclipse ieşim din planul conştientului şi ne descoperim dimensiunea transpersonală, putând percepe conexiunea noastră cu conştiinţa universală, eternă.

‘’Oprirea’’ timpului este oarecum sinonimă cu oprirea fluxurilor de energie în care curgem odată cu întrega creaţie, de aceea eclipsele sunt considerate extrem de puternice depozite de energie, ce se concentrează şi se cere menifestată pe direcţia indicată prin semnul zodiacal şi casa astrologică în care se produc.

1 iunie : provocarea de a trece dincolo de propria Umbră

Eclipsele de Soare au loc la Luna Nouă, când Soarele şi Luna sunt conjuncte şi energia lor fuzionează. Cu toate că, întotdeauna, o eclipsă aduce senzaţia interioară a unei lipse, a unei pierderi, legate de una sau mai multe din calităţile astrului ascuns, atunci când ea are loc pe Lună Nouă, aceasta îi va intensifica energia şi efectul generat va fi mult mai puternic.

Aşa se întâmplă în 1 iunie, când avem Lună Nouă şi eclipsă parţială de Soare în Gemeni şi în casa a cincea. Vom primi provocări şi lecţii pe tema comunicării şi a creativităţii personale. Accentul va cădea pe a redefinirea felului în care ne transmitem pe noi înşine în afară, pe îndrăzneala de a fi ceea ce suntem, mai cu seamă în relaţiile noastre. Saturn este retrograd în Balanţă – semnul relaţiilor – şi trece de mai multe ori peste acelaşi segment al cercului zodiacal, punându-ne faţă în faţă cu relaţiile din viaţa noastră şi subliniind cât de important este să înţelegem de ce am luat anumite decizii în anumite circumstanţe şi dacă acele decizii au fost sau nu bune. Pot reveni în atenţie relaţii vechi, care se întorc pentru a fi încheiate sănătos, poate fi vorba de relaţii noi, în care ni se cere să ne evaluăm cu onestitate simţul responsabilităţii şi sinceritatea. Existând riscul unei comunicări haotice este necesar să fim foarte atenţi la ceea ce se petrece înăuntrul nostru şi să nu ezităm în a transmite cu acurateţe mesajele pe care le avem pentru ceilalţi. Comunicarea cu noi înşine, cu respectarea aceloraşi principii, este vizată şi ea, mai ales ca în această perioadă putem explora trecutul personal cu mai multă uşurinţă şi putem găsi acolo detalii lămuritoare pentru unele din problemele care ne ţin pe loc în prezent. Influenţa Lunii Noi (eclipsei) din 1 iunie va creşte până pe 15 iunie, când vom avea Luna Plină în Săgetator, cu eclipsă totală de Lună. La eclipsele de Lună, Pământul blochează cu umbra lui capacitatea Lunii de a reflecta lumina solară.

15 iunie, eclipsă totală de lună : redefinirea relaţiilor

În planul conştiinţei, aspectele mundane ale existenţei tind să ne invadeze şi să ne reclame atenţia, în detrimentul celor spirituale, dacă nu ne păstrăm un discernământ treaz. Eclipsa de Lună are loc tot pe axa Gemeni – Săgetator, cea a bunei judecăţi şi a raţiunii. Mai mult, Soarele este conjunct cu Mercur, guvernatorul energiei mentale şi Luna este în semnul înţelept al Săgetătorului. Ca şi la eclipsa din prima zi a lui iunie, energia este orientată spre nevoia de redefinire a relaţiior. Saturn îşi reia, între timp, mersul direct, canalizându-ne atenţia spre legăturile în care suntem implicaţi în prezent. Esenţială rămâne în continuare păstrarea congruenţei personale, materializarea acelor acţiuni care sunt în deplină armonie cu natura noastră emoţională şi cu sentimentele noastre. Chiar dacă influenţa eclipsei asupra hărţii natale pare să fie una malefică, generatoare a unui tsunami emoţional, este mai bine să acceptam şi să permitem lucrurilor să se întâmple decât să încercăm să le împiedicăm, doar pentru că avem impresia că aşa ne putem proteja de un dezastru afectiv. Ceea ce contează acum nu este ca influenţa eclipsei să fie una favorabilă ci ca noi să fim flexibili şi adaptabili, raportându-ne simultan atât la partenerii noştri cât şi la adevărul personal.

A treia eclipsă: dincolo de angoasă, energia unui noi început

Cu cea de-a treia eclipsă, pe 1 iulie, la Luna Nouă în Rac, vom atinge punctual culminant al acestui ‘’sezon al eclipselor’’, conjuncţia Soare-Lună în vulnerabilul semn al Racului primind aspecte tensionate de la Saturn, Pluto, Uranus şi Lilith. Transpus în limbaj comun, asta înseamnă că ne vom confrunta, atât la nivel conştient cât şi la nivel inconştient cu fricile, spaimele, angoasele noastre cele mai profunde, cu refuzul de a accepta schimbările care simţim că deja se petrec în noi, poate dintr-o nevoie acută de securitate, poate din teama de necunoscut. Totuşi, este bine să nu uităm că o eclipsă solară este o Lună Nouă, care aduce cu ea energia noilor începuturi şi să gasim în noi resursele necesare pentru a valorifica acest aspect benefic al momentului. Să nu uităm, de asemenea, ceea ce menţionam mai sus: că o dată ce depăşim teama provocată de ‘’ieşirea din timp’’ eclipsa ne oferă şansa extraordinară de a percepe conexiunea dintre conştiinţa noastră şi conştiinţa universală, dându-ne ocazia să ne reevaluăm existenţa de pe un plan transcendent.

Primejdia sau oportunitatea transformării interioare

Ca o concluzie, aş spune că în intervalul lunii vom traversa o perioadă de provocări majore, căci conţinuturile inconştientului vor tinde să irumpă în realitatea liniară, bulversându-ne, dar în acelaşi timp, aceleaşi irumperi, dublate de conştienţă, constituie ocazia da a face un salt evolutiv. Este o perioadă care ilustrează perfect mecanismele a ceea ce numim „criză”. În limba chineză, cuvântul „criză” este reprezentat prin două ideograme: una înseamnă „primejdie” iar cealaltă „oportunitate”. Orice criză conduce, într-un fel sau altul la transformare. Forţa influenţei exercitate de eclipse asupra fiecăruia dintre noi este evidenţiată prin activarea unor puncte importante ale hărţilor natale sau a unor planete personale, în vreme ce domeniul particular în care le vom simţi efectele este marcat de casa natală peste care se suprapun Luna Nouă sau Luna Plină. Cu toate că nu vom fi afectaţi în egală masură, cu siguranţă că toţi vom fi afectaţi de evenimentele astronomice şi astrologice apropiate. Pe timpul eclipselor de Soare, pentru că energia solară (nivelul conştient) este cea ocultată, tindem să nu realizăm imediat ce ni se întamplă, sa fim confuzi. Când însă înţelegem cu-adevarat schimbările pe care le traversăm, eclipsele solare ne transmit o forţă interioară remarcabilă.

Teodora Muth

PS. În mod sincronistic, acesta este contextul în care se petrece marea „respiraţie planetară” la care vor participa mii de oameni de pe toată planeta, şi la care vom participa şi noi. Energia acestei Călătorii a Inimii de pe 11 iunie 2011, va fi uriaşă. Oportunitatea de a schimba ceva în interior, deasemeni. Vă invităm deci să fiţi alături de noi la workshop-ul de Respiraţia Inimii-Respiraţie Holotropică de la Oradea şi să vă împărtăşiţi din energia acestei experienţe unice. (info Alina 0731014257 sau atttranspersonal@gmail.com) (ht)

Iar dacă sunteţi dintre cei vrăjiţi de dansul aştrilor şi de conexiunea fină dintre rotaţia lor şi curgerea propriilor voastre energii interioare, vă amintim că în raftul Cărţilor Elena Francisc puteţi găsi o carte cu adevărat captinvantă pe această temă: Atrage zeii de parte ta a autoarei Caroline Casey. Cartea ne descifrează tainele Astrologiei Vizionare, o adevărată şcoală a misterelor în care profesori ne sunt planetele şi arhetipurile spirituale pe care le reprezintă, numite aici „zei”. Suntem invitaţi să ne privim vieţile  ca pe adevărate romane poliţiste ale căutării spirituale, în care indiciile sunt pretutindeni şi în care semnele pot fi descifrate cu ajutorul acestor „zei”. Veţi învăţa să decodaţi mesajul acestora şi să folosiţi acest limbaj pentru venerarea şi hrănirea forţelor voastre sufleteşti – conexiunea voastră cu enrgiile cosmice. Această carte este un excelent instrument al descoperirii de sine, pe care nu-l veţi mai putea lăsa din mână!


Descarcă acest articol ca PDF.

51 comentarii

 1. INCREDIBIL

  „Asa se intampla in 1 iunie, cand avem Luna Noua si eclipsa partiala de Soare in Gemeni si in casa a cincea. Vom primi provocari si lectii pe tema comunicarii…

  1 iunie:

  Pot reveni in atentie relatii vechi, care se intorc pentru a fi incheiate sanatos, poate fi vorba de relatii noi, in care ni se cere sa ne evaluam cu onestitate simtul responsabilitatii si sinceritatea.”

  azi am vorbit dupa cativa ani cu doi prieteni vechi (din initiataiva mea, fara sa citesc articolul) cu unul din ei nu mai vorbisem de cam 4,5 ani, cu celalalt de cam 2 ani…zic ce faza tare dupa ce citisem articolul asta, insa nu e tot, dupa ceva timp o abordeaza pe prietena mea o fosta „cea mai buna prietna” cu care nu mai vorbise de cam 3 ani…azi…de ce tocmai azi…care e faza :) am pus-o si pe prietena sa citeasca articolul, foarte tare Teodora

  nu inteleg cum reactionam la „indemnul” astrelor, cum ne vine „starea” de a relua vechi prietenii? incredibil…amu nu mai stiu cat liber arbitru am :)

  Oricum, daca pana acum nu dadeam 2 bani pe „astro crap”, incep sa-mi schimb opinia…chiar ma gandeam „cam aiurea ca horia si-a dat acceptul ptr. astfel de articole”. O accept insa deocamdata doar pe Teodora :P , sunt inca convins ca 90% din domeniu e „viciat”.

  Sunt curios daca mai sunt si altii care azi, dupa mult timp, au reluat vechi relatii?(eu sunt zodia gemeni, dar nu cred ca e important) chiar daca doar ptr. o zi :P…si Teodora, felicitari!

 2. draga ilarion, comentariul tau m-a bucurat foarte mult si nu (doar) pentru felicitari ci mai ales pentru ca a schimbat ceva in tine, in felul in care privesti astrologia
  e adevarat ca domeniul este viciat dar nu mai mult decat ale domenii ale vietii si societatii si iti dau ca exemplu doar doua: politica si sistemul educational; ideea este ca dincolo de imaginea ei distorsionata de care ne izbim in media, astrologia reprezinta o mina de informatii exceptinale despre noi insine, despre ceilalti si despre lumea in care traim
  p.s. gemenii si cei care au semnul gemenilor proeminent in harta sunt cei mai afectati de evenimentul de azi!

  • adica eu? ia, dragutza teodora, poate imi faci si mie o harta ca lumea. ps. mai ales ca pentru mine, evenimentul de ieri s-a soldat cu o experientza enorma. as vrea sa aflu mai multe despre harta mea si despre contextul actual asupra ei. te imbratisez, h

 3. EU ieri am avut sedinta cu parintii si in timpul sedintei a avut loc un mic conflict,,cand o mama suparata a spus ceva despre conflictele dintre copii…toata lumea a inceput apoi sa acuze si sa se amestece in discutie,,si desi pe moment am avut un impuls sa intru si eu in discutie,,ceva m-a tinut sa stau deoparte,,sa ma abtin si doar sa privesc cu toate ca detineam niste informatii care ar fi facut mult rau persoanei…ceva m-a tinut deoparte spunandu-mi in gand–ce rost are sa judec si eu???mai bine sa ma concentrez pe bine si sa dau sfaturi pozitive decat sa cad prada impulsului de a-mi face si eu dreptate–apoi chiar m-am mirat de unde mi-a venit aceasta infranare…si desi am vazut niste note proaste la copilul meu,,n-am mai venit acasa cu ideea certei,,ci din contra cand am intrat incasa i-am spus copilului meu ca-l iubesc mult,si ca asta conteaza cel mai mult,,sa aiba incredere in mine,in el si sa fie bun si respectuos,sa nu incerce sa-si faca singur dreptate ci sa evite colegii pusi pe harta sau care ii fac rau….v-am povestit asta pentru ca eu insasi am vazut ca s-a petrecut ceva ieri,,in faptele mele cotidiene….de unde asemenea stapanire de sine????h-abar n-am …eu sunt un capricorn si ni s-a spus ca noi suntem legati mult de pamant,totusi eu am mare inclinatie spre spiritualitate…nu inteleg asta…pace,lumina si iubire….

 4. draga laura, faptul ca soarele tau se afla in semnul capricornului nu inseamna ca nu poti fi atrasa decat de lucruri ”pamantene”; capricornul, daca simte ca este chemat pe o cale spirituala nu se va opri decat atunci cand va atinge nivelul de evolutie cel mai inalt posibil, pentru fiinta sa; si poate alte elemente ale temei tale natale dau indicii clare in acest sens; ti-ai vazut vreodata harta natala?

 5. MULTUMESC MULT,TEODORA…NU..NU MI-AM VAZUT-O SI NU STIU CUM S-O FOLOSESC..HABAR N-AM…NU STIU UNDE SA GASESC INFORMATII DIN ASTEA..AM INCERCAT SA MA UIT PE O CARTE SI N-AM INTELES NIMIC…CU GRADE,,SI NU MAI STIU EU CE…POT SA-TI SPUN DATA NASTERII,POATE MA AJUTI TU:27.12.1969–-CRED CA M-AM NASCUT INTRE ORELE O SI 12 ZIUA,,PE LA 7 DIMINEATA…NU STIU EXACT CA PARINTII MEI AU MURIT DEMULT….MULTUMESC MULT INCA O DATA…

 6. draga agnis, sa fie dupa cum iti doresti!
  o imbratisare cu parfum de eclipsa

  • o chestie pe care am aflat-o de curand. cica m-as fi nascut pe la 2.30 am in loc de 5.30. does it matter?

 7. daaaaaaaaaaaaaaaa!
  ia sa vedem cum e in cazul asta!

 8. agnis, mai ca imi vine sa cred ca 2:30 e ora buna! si mai ca imi vine sa te intreb cum de ti-ai ales numele ”agnis”? nascut la 2:30 ai ascendentul in berbec, adica FOC (sau agnis, daca preferi)….si pari ”degraba varsatoriu de sange nevinovat”:):):)….desigur, nu e doar atat de spus!

 9. Buna la toata lumea! Elena si Horia formeaza un cuplu reusit ! Tocmai le-am admirat fotografiile realizate in Peru.
  O intrebare pentru Teodora:
  Draga Teodora, fetita mea Artemis Maria, s-a trezit in dimineata zilei de 1 iunie pe la ora 03:00. Eu ma trezisem deschizand doar ochii la 02.50 visasem ceva ciudat…n-am facut zgomot si nici nu m-am miscat. Dar, peste nici 10 minute fetita noastra, Artemis Maria s-a trezit privind tavanul si aratand cu manuta ceva….Nu a mai facut asa ceva pana acum !

  Am pupat-o de 1 iunie, am felicitat-o dar nu era acesta motivul trezirii sale ! Si sotia mea s-a mirat de aceasta intamplare.

  Va intreb: Aveti idee de vreo intamplare in astrologie, sau ceva de natura spirituala? Artemis Maria n-a plans deloc…statea pur si simplu si privea tavanul. De obicei cand se trezea noaptea, incepea sa planga dupa lapticul de la mami…Acum, nu. Era extrem de linistita. M-a distrat micutul meu sufletel.
  este nascuta in data de 6 mai 2010, ora 05:45
  Tot binele din lume sa inunde Planeta. Trebuie.

 10. draga adrian,
  unde s-a nascut artemis maria? dar chiar in absenta acestei informatii pot sa-ti spun ca aveti o fetita ”dublu taur”, respectiv nu doar cu soarele ci si cu ascendentul in taur, ceea ce ii da o natura foarte feminina, artistica si iubitoare de armonie; harta ei natala este foarte interesanta iar ceea ce ai impartasit aici, intamplarea de pe 1 iunie, poate fi legat de faptul ca anumite capacitati de a percepe ”nevazutul” sunt inca treze in sufletul ei, dintotdeauna…ele se pot inca manifesta spontan, nefiind ingropate sub reguli educationale, interdictii si noi obiceiuri de viata…..
  am sa revin dupa ce ma mai uit….
  cu ganduri frumoase,
  t

 11. Buna ziua dna.Teodora,

  Imi cer permisiunea de a va intreba in ce conditii ma puteti ajuta cu harta mea natala.
  (16 Aprilie 1970, ora 16:45, Panciu-Vrancea)

  Va multumesc pentru raspuns,
  Mihaela

 12. in ordine:
  draga laura,
  ca sa vedem ce facem cu ora ta de nastere, te rog sa-mi dai datele a trei evenimente importante din viata ta….sa zicem o casatorie, nasterea unui copil, moartea unuia dintre parinti….ce crezi tu…chiar fara sa stim ora nasterii, iti pot spune ca ai lectia de viata de acum in semnul pestilor deci legata de cautarile spirituale si ca ai pe neptun in ultimul grad din scorpion, care din nou indica o atractie spre ezoteric si ocult….
  draga mihaela,
  si tu ai o tema natala interesanta, cu lectia de viata tot in pesti, ca si laura….te intereseaza ceva anume sau vrei sa afli care este potentialul tau nativ? sau poate tranzitele actuale? sau evolutia vreunei relatii? te rog sa-mi spui si gasim o solutie
  cu cele mai bune ganduri,
  teodora

 13. multumesc mult..pot sa-ti spun data de nastere a copilului meu:21.08.1999–casatoria–17.07.1992(cea de la starea civila)data mortii mamei–9.03.1991 si ca sa fiu sigura ca sunt de ajuns iti dau data nasterii sotului-22.02,1969 si a surorii mele-28.02.1976..(ce e un pic ciudat e ca sora mea e peste,sotul la fel si mama a murit tot in martie))inca o data multumesc mult….

 14. Excelent articol!Felicitari!

 15. Buna dimineata dna.Teodora,

  Ma intereseaza toate cele mentionate de dvs., ca totul sa fie un intreg (cautarile spirituale: asa este, cum ati spus).

  Multumesc si o zi frumoasa :)
  Mihaela

 16. Excelent, felicitari! Psihologia arhetipala bazata pe cunoasterea hartii astrologice imi pare a fi un alt instrument interesant in cunoasterea de sine. La fel ca multe alte persoane (printre prieteni si nu numai) si eu trec printr-o perioada de intense transformari, cautari, vindecari spirituale/sufletesti… In legatura cu o posibila analiza a hartii astrologice personale este cumva posibil sa va contactez la o adresa de email? Adresa mea de email este cea pe care am livrat-o scriind acest raspuns aici. Va multumesc!

  Toate cele bune,
  Nicoleta

 17. draga Teodora…nu as vrea sa buzez de timpul tau si de disponibilitatea de a ne ajuta, dar simt ca am nevoie de putina indrumare astrologica…..sufletul meu se zbate intre 2 cai spirituale si nu stiu ce sa aleg…de un an de zile , dupa cum am mai marturisit pe acest site, trec prin perioade ce alterneaza intre agonie si extaz, nu de putine ori am simtit ca ma aflu in pragul nebuniei, desigur cu alt inteles decat cel clasic, un soi de nebunie a cautarii de raspunsuri si intelesuri…oare ce context astral ma determina sa trec prin acest proces (pentru ca simt ca e un proces), oare voi ajunge la liman? uneori ma simt epuizata . In ultimul timp insa, am renuntat sa mai caut raspunsuri in exterior ci incerc sa-mi intorc atentia spre mine…
  sunt nascuta in data de 04.01.1978 ora 10,20 dimineata in localitatea Brasov(cred ca sunt capricorn cu ascendent in pesti – ciudata combinatie, nu-i asa?)
  casatoria civila 5.09.1998,cununia religioasa:22.05.1999, nasterea fiului meu: 19.02.2004
  iti multumesc frumos indiferent daca vei avea sau timpul necesar de a-mi raspunde

 18. 1. Buna ziua dna.Teodora,
  Articolul dvs este foarte interesant, si zilele acestea traiesc niste stari emotionale, de melancolie pe care nu le-am mai avut.
  Imi cer permisiunea de a va intreba in ce conditii ma puteti ajuta cu harta mea natala.
  (15 iunie 1981, in jurul orei 14:00, Bucuresti). Ora nasterii nu o stiu cu exactitate, pentru ca am fost nascuta prin cezariana…
  As fi interesata sa stiu care e lectia mea de viata, despre platile karmice, despre linia casatoriilor (as dori sa am de acum incolo o singura relatie toata viata, cu o persoana compatibila cu mine).
  In ultimul an sunt intr-o perioada de tranzit de la o relatie care s-a terminat la o relatie noua. Si sunt destul de confunza…in general. Locuinta veche este pusa in vanzare..inca nu s-a vandut si se pare ca este un process de durata legat de aceasta vanzare. As dori sa stiu daca se poate in cat timp se va vinde aceasta locuinta si ce as putea sa fac eu (de ex. rugaciuni, milostenie) ca sa se vanda mai repede si fara paguba materiala.
  Am impresia ca pentru fostul sot nu e inca definitiv incheiata relatia noastra. As dori din tot sufletul sa mearga si noua relatie bine…si sa se incheie cu iertare si cu pace si fosta relatie.

  Cu fostul sot, cununia civila pe : 17-10-2007 si l-am cunoscut pe 21-9-2005.

  Cu actualul prieten am avut prima intalnire pe 6-5-2011.

  Va multumesc pentru raspuns,
  Alina

 19. dragi toti cei care ati scris aici in ultimele zile, va rog sa imi acordati putin timp ca sa va raspund, in ordinea mesajelor voastre
  incepand de joi am fost prinsa cu totul in minunatul workshop de respiratie a inimii / respiratie holotropica desfasurat la oradea chiar de ziua mondiala a RH
  revin, cat de curand si va multumesc pentru intelegere
  cu ganduri bune, teodora

 20. Draga teodora, stai linistita nu e nici o urgenta (cel putin in ceea ce ma priveste).sper ca ai avut experiente minunate si folositoare la workshop…cu drag, mihaela

 21. nu am stiut de eclipsa de pe 1 iunie,dar ca un miracol m am intalnit cu cineva drag,care vine din trecutul meu,iar ieri am avut cateva discutii cu mama mea.mentionez ca s nascuta pe 30.09.1971,ora 10.45,tg carbunesti,gorj,el pe 30.09.1971,tg carbunesti,copii pe 28.08.1992,ora 15.15,tg carbunesti,si 06.05.1994,ora 23.15,tg carbunesti.am simtit pe pielea mea ca astrele s au spus cuvantul de atatea ori,o simt si acum,dar tare as vrea sa fie in bine.

 22. Stimata doamna Teodora,
  Am decis sa va scriu pentru simplu fapt ca astazi, inainte sa citesc articolul, am vorbit cu 2 prieteni cu care nu am mai vorbit de 2 ani si cu care nici macar nu ma gandeam ca voi vorbi – coincidenta sau nu?!
  De aproximativ 1 an si jumatate trec printr-un sir de transformari (spiritual vorbind)pe care incet incet am inceput sa le accept. Daca nu cer prea mult, as avea rugamintea sa-mi dati cateva idei generale, cele mai importante, din harta mea natala. Sunt nascuta in data de 09.02.1985, ora 02.20 dimineata,Suceava.

  Va multumesc!

 23. dragii mei,
  de luni voi incepe sa ma uit pe hartile voastre si sa va raspund
  as avea nevoie de adresele voastre de email; cred ca si voi ati prefera sa primiti doar voi informatiile
  sunt deschisa la sugestiile voastre si astept sa vi le exprimati
  imbratisari, tuturor

  • draga teodora, ai cam incurcat-o.
   poate ar fi timpul sa treci la profesionism. altfel de vei regasi intr-o teribila dilema. so, just do it. :)

 24. Stimata doamna Teodora,
  In masura in care veti avea timp, v-as adresa si eu rugamintea sa va uitati pe harta mea astrala si sa imi dati cateva idei care sa ma ajute sa ma orientez prin impresia de neimplinire pe toate planurile pe care o am, despre menirea mea, ce ar trebui sa fac, si ce activitate ar trebui sa fac pentru a imi castiga existenta. Sunt nascut pe 29.06.1974 ora 21.30 la Bacau. Cum am putea sa va dam adresele de mail?
  Va multumesc.

 25. Buna ziua dna.Teodora,

  Adresa mea de mail este:
  mihaela.blaga@gmail.com

  Multumesc si zi frumoasa :)
  Mihaela

 26. Buna seara d-na Teodora,

  Citind articolul si comentariile, indraznesc sa va intreb si eu ceva legat de harta mea natala.
  Acum multi ani, cineva mi-a intocmit harta dar dupa „citirea „ei mi-a introdus practic si in subconstient o multime de spaime.
  Credeti ca totul e perfect exact sau lucrurile poate nu stau chiar asa, mai mult nu stiu ora exacta a nasterii.
  Oricum pentru mine e o spaima numai sa ma gandesc la harti astrale.
  Multumesc frumos

 27. Multumim mult pentru disponibilitate, draga d-na Teodora! Revin si eu cu adresa de email: nicoleta_fg@yahoo.com – daca este posibil as prefera ca datele personale sa vi le comunic prin email. Multumesc mult!

 28. oh, agnis are dreptate…draga teodora , eu personal te „dezleg” de promisiunea de a-mi da informatiile cerute. Esti cu siguranta un om deosebit. Iti doresc sa ai experiente minunate pe masura sufletului tau generos si voluntar.
  cu mult drag, mihaela

 29. draga anamaria
  se spune ca un astrolog poate interpreta o harta doar de pe nivelul vibrational la care se alfa el; nu stiu cine ti-a facut si interpretat astrograma dar am o intrebare: spaimele pe care ti le-a indus le-a vazut in harta sau in el insusi?
  parerea mea este sa nu iei de buna ce ti-a spus, nu in sensul ca nu a vazut corect cum sunt asezate planetele si ce aspecte fac in harta ta ci in sensul ca nu a putut da o interpretare care sa depaseasca nivelul propriilor sale frici
  nu mi-ai cominicat datele tale, ca sa pot sa-ti spun si parerea mea, care s-ar putea sa fie diferita; te incumeti?
  te imbratisez, cu incredere si iubire

 30. DRAGA ANAMARIA,,,nu trebuie sa pui la suflet ceea ce ti se spune negativ…viitorul nu e batut in cuie ,,,ci spre deosebire de trecut el poate fi schimbat..nu uita ca inclusiv ceea ce noua ni se pare –rau– poate fi transformat in bine…oricine iti spune ca –viitorul e sigur asa–te pacaleste..viitorul poate fi vazut doar ca tendinte…exista mai multe linii spatio-temporale…iar noi putem numai sa ne dam cu parerea cum ar fi daca tu ai evolua coform trecutului….nu te mai speria de viitor si aminteste-ti ca oricand tu poti sa-ti creezi un viitor frumos,,daca in prezent esti in lumina–ptr ca tu esti un co-creator,nu stai degeaba si accepti tot fara sa ai nimic de facut….ai incredere in tine in primul rand si aminteste-ti in primul rand ca tu poti fi cea mai fericita fiinta de pe pamant daca si tu crezi asta…ai incredere in primul rand in oamenii care iti transmit energie si ganduri pozitive…pe ceilalti lasa-i in plata lor…ei nu pot face nimic atata timp cat nu le induc oamenilor frica..pentru ca predictiile lor sa se adevereasca in primul rand trebuie sa le induca frica..totul se bazeaza pe frica..daca tie nu-ti e frica…nu se intampla nimic…multe imbratisari…

 31. Draga Teodora,
  Sunt noua in aceasta „lume” pe care am descoperit-o cu bucurie, in cel mai frumos moment al vietii mele de pana acum – m-am casatorit pe 4 iunie iar in august voi deveni mamica!
  Ma intereseaza si pe mine harta natala, intotdeauna am fost fascinata de tot ce tine de spiritualitate. M-am nascut pe 3 iunie 1977, ora cu aproximatie 5.30 dimineata, in Campina.
  Adresa mea de email anaioanabanu@yahoo.com
  Multumesc si o zi frumoasa!

 32. Draga Teodora,
  Scuza-mi intarzierea cu raspunsul.Nu am mai intrat de mult pe site.Mi-ar fi mai usor daca as putea sa-ti scriu pe e-mail, dar daca nu se poate e ok si asa.
  Iti multumesc foarte mult pentru ceea ce mi-ai scris.
  Sigur ca ma incumet.
  Acea doamna mi-a influentat profund ultimii 15 ani, ar fi o eliberare sa aflu ca lucrurile pot sta si altfel.
  Multi ani nu puteam sa aud cuvantul astrograma sau horoscop.Era un fel de trigger spre frica .
  Data nasterii e 07. 01. 1975, Bistrita, ora 1 noaptea.Dar ora nu e sigura, mama nu-si aminteste exact, se poate dupa cum spune ea atunci sa fi inceput travaliul.Nu am cum sa aflu.Doamna respectiva a folosit ora 1.
  Fiica mea e nascuta pe 18. 10 2006.Asta in caz ca te-ar putea ajuta.
  Multumesc din suflet , imbratisari si numai de bine

 33. Draga Laura, multumesc frumos pentru mesaj, sigur subscriu ca e asa cum scrii tu.
  Stiu ca noi suntem creatorii propriei realitati, asemeni cum paiajenul isi tese panza.
  Dar nu stiu de unde si de ce experimentez continuu o teama , o anxietate, chiar frica de unele aspecte.Doamna cu horoscopul numai a accentuat ceea ce simteam eu.Oricum v-am simtit foarte aproape, si pe tine si pe Teodora citind mesajele voastre.
  Va multumesc profund si cu recunostiinta.

 34. draga anamaria..teama cred ca o experimentezi pentru ca probabil ai trecut prin viata prin multe situatii pe care tu nu le-ai dorit si ti-e frica sa mai experimentezi ceva –rau–…in primul rand pentru a nu-ti mai fi teama trebuie sa incerci sa intelegi cine esti tu cu adevarat….suntem constiinte,,spirite intrupate momentan in corpul asta..moartea nu e decat o trecere spre alte dimensiuni..o poarta in care ne vom continua experientele…cand nu ne mai e frica de moarte incepem sa vedem altfel viata….nimic nu ne poate afecta natura noastra eterna..suntem aici pentru a descoperi cine suntem,,si a ne pregati pentru eternitate…ce poate fi mai frumos????/de asemenea te vei ami linisti putin cand te vei gandi ca tot ce ni se intampla e pentru binele nostru,,si din fiecare lucru pe care tu il percepi ca rau,,,incearca sa vezi de ce a venit in viata ta si ce tebuie sa inveti pentru a scapa de iluzia ca numai viata asta exista…trebuie sa darami multe credinte din trecut si fiecare lucru vine pentru a-l elibera….nu uita..ca noi suntem facuti din iubire si ca trebuie sa atingem o vibratie f inalta care este iubirea pentru a scapa de frici////frica e reversul iubirii….iti trimit multa pace,iubire si liniste….

 35. Draga Teodora,
  Multumesc frumos pentru incurajari,ai descris minunat ce ai gasit pe harta mea.Eu nu ma pricep prea tare in acest domeniu,dar nu stiu , daca ora nasterii nu e corecta cred ca totul se schimba.
  Insa treaba asta cu teama,anxietate, frica, panica ,par sa ma insoteasca de foarte mic copil.
  Da, cu acestea lupt zi de zi, e laitmotivul vietii mele se pare, desi as vrea sa pot sa le integrez cumva si sa scap de ele definitiv.
  In ultimul timp s-au accentuat fantastic, indeosebi dupa ce am nascut.Acum frica e pentru 2 persoane .E tare greu…
  Oricum iti multumesc din suflet, nu cred ca pot uzita suficiente cuvinte pentru acest lucru.
  Imbratisari calde , multumesc

 36. draga TEODORA..poate-mi trimiti si mie ceva despre mine..nu am primit e-mail …am scris datele inainte….multumesc mult…e-mail meu e lauraaverchi@yahoo.com

 37. Draga Teodora,nu stiu de ce mesajul tau s-a pierdut, vad ca nu mai apare deloc in lista comentariilor,sau nu stiu eu sa-l accesez?
  Multumesc frumos inca o data, eclipsa transformatoare tuturor.
  Cu drag

 38. Ca de multe ori in periplul meu pe acest Pamant, mi se intampla sa am intai experienta iar apoi sa pot citi despre ea sau auzi un comentariu undeva. Da. Personal am traversat perioada acestor 3 eclipse pe fundalul unei crize profunde la nivel relational. A trebuit sa renunt la o relatie toxica, chiar daca inca mai simt si acum acele „stringuri” invizibile care m-au legat de un om 7 ani de zile. Motivul? Gelozia. Acuzele ca am jdemii de barbati…ca fac si dreg. Realizez ca de fapt „criza” pe care deja o interpretez acum diferit, mi-a oferit sansa de a descoperi sensuri mult mai profunde ale existentei mele.
  Felicitari pentru articol. Felicitari pentru site. Lumina si Iubire in trinitatea fiintei voastre!

 39. Draga Teodora,dupa pregatirea inimii si a sufletului meu prin Respiratia Inimii si cea holotropica de la Iasi,eclipsele au trecut prin mine sau eu prin ele cu evenimente dureroase…sunt multe de povestit ceea ce am simtit si cum am perceput totul.Tragicul maxim
  e ca pe 13 iunie la ora 5 si 17 minute tatal meu a murit in bratele mele ..imi mai trebuie timp sa ma linistesc…Pt.harta datele mele sunt:16/07/1966;0ra 0-1 noaptea.

 40. localitatea Iasi;alte date ajutatore;cununia civila 05/07/1987;cununia religiosa 12/07/1987sotul nascut pe 31/07/1962;doi copii;fetita pe 26/03/1988;baiatul 29/09/1994;Multumesc multumesc din inima

 41. bine v-am gasit…..
  As dori si eu ceva informatii din astrograma mea…daca nu cer prea mult….am vazut cate solicitari de astrograme aveti!
  Datele mele sunt : 22.03.1976 ,ora nasterii 15 si 10 minute, Vaslui. Stiu ca sunt berbec cu ascendent in leu. As vrea mai multe informatii care m-ar putea ajuta in cautarile mele…. de suflet… si sa inteleg mai multe. Multumesc frumos.
  Date de contact: anabelllee22@gmail.com

 42. draga Teodora,

  As dori sa ma ajuti daca vrei si poti, nu-mi cunosc exact ora de nastere, stiu doar ca este intre 23.00-24.00 vineri pe data de 5 ianuarie 1968.Din acest motiv nimeni nu a putut sa-mi calculeze ascendentul iar cine a incercat mai mult m-a amagit in speculatii.Traiesc de 1 an si ceva un proces galopant de extindere al constiintei care ma schimba profund in fiecare zi, probabil ca noua energie care ma umple si ma defineste, cu siguranta ca poate afecta intr-un anume fel astrele.Ma poti lamuri in legatura cu astrograma mea? Doar daca se poate si nu te obosesc prea tare, sunt sigura ca toata lumea doreste ajutorul tau.Te imbratisez cu mare drag din acel spatiul al inimii de unde respir impreuna cu toata Creatia! Datele mele de contact sunt: elenavandrei@yahoo.com Elena Viorica Andrei 0742333377.Multumesc!

Adresa ta de email nu va fi afişată pe site. E OK să pui linkuri utile.
Descarcă acest articol ca PDF.
Print

Copyright © Călătoria Inimii 2010 - 2021

Călătoria Inimii este marcă înregistrată a Asociației de Terapii Transpersonale. Articolele de pe acest site sunt proprietatea intelectuală a autorilor și pot fi preluate doar cu precizarea numelor acestora și a sursei din care au fost preluate, în urma acordului scris al administratorului siteului www.calatoriainimii.net