Pages Menu
RssFacebook
Categories Menu

Scris de la 13 iulie 2011 Articole | 5 comentarii

Brother David Rast, o Calatorie a Inimii. In RomaniaBrother David Rast este mult mai mult decât un celebru călugăr benedictin. Este un creştin reformator care simte enormele schimbări ce se petrec în Conştiinţa umanităţii. Abordările sale depăşesc graniţele dogmatice spulberând încremenirea vechilor texte şi făcând să se prăbuşească zidurile în care sunt închise inimile. Cuvintele sale, avându-şi izvorul în trăirea directă a Revelaţiei, au darul de a aduce pacea şi bucuria celor care îl ascultă sau îi citesc cărţile. „Iubeşte din toată inima, fără nici o rezervă, lasă-te surprins de minunăţia vieţii, mulţumeşte şi fii recunoscător pentru aceasta şi vei descoperi superba şi întreaga completitudine a vieţii tale”.

 Călătoria Inimii este călătoria Sufletului aflat în încarnare şi toţi ne aflăm într-o asemenea călătorie. Brother David Rast este unul dintre aceia care au mers în această călătorie până la capăt, parcurcând toate etapele umanului. La capătul acestei călătorii a descoperit una dintre cheile revelaţiei: Recunoştinţa faţă de tot ceea ce există. Şi de-atunci o împărtăşeşte cu toţi aceia aflaţi pe propriul lor drum către starea de completitudine a Fiinţei. Cuvintele sale au darul de a arde încremenirea în concepte rigide şi de a descătuşa inimile. Abordările sale, neconvenţionale l-au apropiat de mişcarea transpersonală americană şi nu numai. A lucrat cu Stan şi Christina Grof, cu Stphen Levine şi Elisabeth Kubler Ross şi mulţi dintre exploratorii Noii Conştiinţe. Este unul dintre cei mai de seamă reformatori ai creştinismului modern. Cărţile sale au un succes uriaş în întreaga lume iar conferinţele sale deschid către Adevăr milioane de conştiinţe. Din clipa în care noi, Horia Ţurcanu şi Elena Francisc l-am cunoscut, am ştiut că acest călugăr iluminat are un mesaj pentru România.

Şi astfel, Călătoria Inimii noastre se va petrece, un timp, în compania acestui blând iluminat creştin care este David Rast. Avem bucuria de a-i invita pe toţi prietenii noştrii, exploratori ai Conştiinţei şi căutători ai Adevărului despre Sine, să fie alături de noi la seria excepţională de conferinţe şi seminarii pe care Brother David Rast le va anima în România în luna octombrie. Bucureşti, Iaşi, Cluj, Oradea şi Timişoara vor fi destinaţiile acestei Călătorii a Inimii în care vom fi alături de el, având convingerea că nu există Suflet aflat în Călătorie care să nu-şi presimtă propriul Adevăr în prezenţa acestuia. Deasemeni avem bucuria de a lansa odată cu această serie de conferinţe şi prima sa carte în limba română: Dincolo de cuvinte.

Aşadar, dragi prieteni, Călătoria Inimii are un invitat de mare calibru în luna octombrie: călugărul benedictin David Rast. Rămâneţi aproape pentru a fi la curent cu programul conferinţelor sale.

horia ţurcanu


Descarcă acest articol ca PDF.

5 comentarii

 1. de-o vreme incoace am realizat ca sunt binecuvantata!
  altfel nu-mi pot explica sansa pe care viata mi-a oferit-o, de a cunoaste oamenii cu adevarat exceptionali in preajma carora m-am aflat uneori pentru cateva ore, alteori pentru cativa ani….oameni care, prin ceea ce sunt, m-au ajutat sa descopar cine sunt, la randul meu
  in octombrie 2009, porneam intr-o calatorie spre india unde, timp de o saptamana, am primit invataturi de la Sfintia Sa Dalai Lama; este greu de pus in cuvinte ce am simtit stand la un metru distanta de el; spiritul Sau emana o iubire si o intelegere coplesitoare; nu credeam ca este posibil sa traiesc ceva similar in prezenta altui om, pana anul trecut cand – la moscova, la conferinta internationala de psihologie transpersonala – am intrat in sala in care Brother David vorbea despre isihasm; Brother David se situeaza dincolo de orice religie a lumii si cu toate ca este un erudit, un intelept, ne transmite un mesaj din inima, catre inima
  anvergura sa spirituala este egalata de modestia sa, care anuleaza orice granita intre el si cei carora li se adreseaza, cuvintele alunecand direct in sufletul ascultatorilor
  da, ma simt binecuvantata sa il intalnesc a doua oara in viata pe Brother David, in 5 octombrie, la oradea!
  va multumesc, elena si horia, ca ati facut acest lucru posibil; si voi doi faceti parte dintre acei oameni minunati care locuiesc pentru totdeauna in inima mea
  teodora

 2. suntem binecuvantati sa ne intalnim unii pe altii, caci fiecare intalnire este remarcabila in felul ei, fiind o reflexie a realitatii interioare. orice imprejurare, orice relatie, orice intalnire, oricat de scurta este purtatoarea unei oglindiri despre noi insine. in ce fel ne ating lucrurile sau oamenii pe care ii intalnim? ce ne spun despre noi insine?
  deosebirea intre brother david si o intalnire de fiecare zi este aceea ca bd reflecta niveluri colective ale constiintei, in vreme ce un personaj oarecare din viata noastra reflecta un anumit aspect al nostru care vrea sa vina in atentie.
  o intalnire cu brother david reveleaza dimensiuni majore ale propriei fiinte. are darul de a refletca inapoi straturile rafinate, inalte a cea ce suntem.
  multumesc teodora, h

 3. Un cadou neasteptat, Prezenta lui Brother David in Romania. Imi aduc aminte perfect momentul in care anul trecut, la Moscova, la conferinta de psihologie transpersonala, Brother David a inceput sa vorbeasca. Simplu, cald, deschis, cuvinte pentru inima si suflet. Atmosfera din sala uriasa s-a schimbat complet, instantaneu, si-atunci am inteles ce inseamna cuvantul ”inaltator”. Omul asta are abilitatea, sau harul mai bine zis, de a transforma, ca un cuvant mai potrivit nu gasesc. Trebuie sa vezi, sa auzi si sa simti, ca sa intelegi. Inca o data, un cadou superb. Multumesc!

 4. Cu RECUNOSTINTA !!!
  pentru seara minunata oferita celor care se pot bucura de o intalnire speciala, deplina…
  Asa cum spunea „parintele” David, ne putem bucura in fiecare clipa de ceea ce ne ofera viata de intalnirile pe care le avem mereu…
  si totusi, sunt intalniri care ne marcheaza profund caci ele „reveleaza dimensiuni majore ale propriei fiinte” (H)
  Exista puterea exemplului care determina un impuls in cel care primeste in dar o povata, o impartasire din propria experienta…cel atent se descopera pe sine si doreste la randul sa fie exemplu.
  Va multumesc voua, Elena si Horia pentru ca oferiti atatea daruri de valoare !

 5. Ce frumusete profunda avea privirea acestui om. Imbratisa cu totul, pe oricine venea spre el. Avea simplitatea aceea, a fiintei care stie ca nu este nimic de pierdut, nimic de aparat, nimic de bravat. Doar recunostinta, pentru fiecare intalnire, pentru fiecare zi, traita pe rand, cu bucurie si uimire. Pentru ca „Dumnezeu este surpriza” :). Pentru ca noi suntem surprize, surprize fara limite, si in masura in care ne lasam surprinsi de viata, traim in Dumnezeu. Din recunostinta, va multumesc!

Adresa ta de email nu va fi afişată pe site. E OK să pui linkuri utile.
Descarcă acest articol ca PDF.
Print

Copyright © Călătoria Inimii 2010 - 2021

Călătoria Inimii este marcă înregistrată a Asociației de Terapii Transpersonale. Articolele de pe acest site sunt proprietatea intelectuală a autorilor și pot fi preluate doar cu precizarea numelor acestora și a sursei din care au fost preluate, în urma acordului scris al administratorului siteului www.calatoriainimii.net