Pages Menu
RssFacebook
Categories Menu

Scris de la 30 decembrie 2011 Articole | 28 comentarii

Elena Francisc: Al 13-lea minutCalatoria Inimii Mele

Va scriu voua, dragi prieteni ai Calatoriei Inimii, acum la sfarsit de an, si in acelasi timp imi scriu mie insami, asa cum ma indeamna Inima. Intr-un fel este acelasi lucru. Caci Eu, cea care Sunt cu adevarat, sunt una cu voi, dupa cum si voi, cei care Sunteti cu adevarat, sunteti in mine, in Inima mea, sunteti Eu.

Integrarea, marele dar

O transformare fundamentala a naturii mele a avut loc insa, cand anume s-a produs, nu pot spune. Nu cred ca, in cazul meu, este vorba doar de o singura experienta – bum! si gata – ci de un cumul de mai multe experiente care au avut loc in ultimii ani. Acum cativa ani mi-am dat seama ca ceva se intampla. Procesul interior al transformarii de constiinta incepuse. Dar integrarea definitiva a acestei transformari in viata mea de zi cu zi, sau in dimensiunea 3D cum o numim noi, a avut loc cu adevarat abia anul acesta. Un an fabulos caruia ne pregatim, cu totii, sa-i spunem ramas bun. Iar eu, draga 2011, aleg pe langa „ramas bun” sa-ti transmit si recunostinta mea pentru enorma bogatie in experiente pe care mi-ai adus-o. Stiu ca, de fapt, imi sunt mie insami recunoscatoare pentru experientele pe care mi le-am oferit si, mai ales, pentru prezenta constienta cu care am ales sa-mi traiesc, de acum inainte, viata. Caci integrarea acestui proces al transformarii este marele dar al lui 2011 pentru mine.

Sinceritatea fata de sine

Schimbarea radicala din propria-mi constiinta, pe care o simteam, pe de-o parte ca pe o trezire iar pe de alta ca pe o moarte a trecutului, imi genera trairi foarte puternice dar si frici enorme pe care vechea Elena era, uneori, incapabila sa le rezolve. Apoi, mai era si sentimentul integritatii care ma obliga sa fiu ceea ce ii invatam pe ceilalti sa fie, la workshop-urile noastre, altfel adevarul meu ar fost schiop. Si astfel, calatoria inimii mele s-a transformat intr-una in care sinceritatea fata de mine insami a preluat controlul. Fara aceasta, aproape brutala sinceritate fata de mine insami, nu mi-as fi putut simti inima deschisa in orice situatie, oricat de dificila ar fi parut pe moment. Si tot aceasta sinceritate cu mine insami a fost cea care m-a ghidat catre descoperirea acelei calitati a iubirii care nu isi are cuibul in gandurile mele, in visele mele, in ideile mele, in cuvintele sau actiunile mele. O iubire care cere cu indrazneala o noua calitate a atentiei, a prezentei, a constientei. Iubirea care nu poate fi primita sau daruita, caci este o stare de constiinta a fiintei. Un mod de a exista. Fara aceasta permanenta sinceritate cu mine insami nu as fi putut trai toate acestea si nu as fi putut integra propria-mi transformare in viata mea de zi cu zi. Astfel, pentru mine, sinceritatea fata de sine a devenit unul dintre instrumentele fundamentale ale transformarii interioare. Caci transformarea interioara presupune o permanenta veghe launtrica, o permanenta prezentza, o permanenta atentie orientata catre fenomenele interioare. Acesta este unul dintre lucrurile pe care mi le-am daruit in 2011 si pentru care imi multumesc cu bucurie.

Tacerea interioara

Si, pentru asta, uneori, am avut nevoie de tacere, in interior si in exterior. Acesta a fost unul dintre motivele pentru
care nu am scris pe site in tot acest timp. Nu se formase inca legatura intre noile energii pe care le simteam instalandu-se in mine si capacitatea mea de a le exprima. Cuvintele obisnuite nu pot face conexiunea intre constiinta liniara in care mintea noastra este programata, si nivelurile colective ale constiintei, care transcend logica si ratiunea. De multe ori am vrut sa va impartasesc din trairile mele in lucrul cu starile de constiinta extinsa insa ma oprea mereu aceeasi intrebare pe care mi-o puneam inainte de a incepe sa scriu. Cum as putea, printr-o curgere liniara de idei, sa va comunic, vreodata, o calitate a constiintei care survine  simultan si sferic, in care continuturile, fenomenele, trairile, intelesurile si semnificatiile se petrec in aceeasi clipa din afara timpului? Imposibil, imi spuneam. Tacerea interioara a permis acestor trairi sa se coaca in cuptorul lautric, mi-a permis accesul la Prezenta, m-a adunat in interior, culagandu-ma din spatiile exterioare in care ma simteam, de multe ori,  imprastiata, unificand diferitele nivleuri ale propriei mele fiinte. Vasazica, tacerea a fost un al doilea instrument fundamental al transformarii si fara tacere, aceasta transformare nu ar fi putut niciodata fi integrata in viata mea de fiecare zi. Ar fi ramas o ruptura intre trairile interioare si viata in dimensiunea liniara. Din tacerea interioara, atribut al Prezentei, se nasc adevaratele raspunsuri la marile intrebari. Atunci cand raspunsurile apar, se naste Pacea, al carui alt nume este Gratia. Starea de Gratie. La sfarsitul acestui an, traind Starea de Gratie, cu bucurie, multumesc, fara cuvinte, fiintei mele complete pentru marele instrument al tacerii.

Increderea. In Viata. In Sine

Desi anul caruia ii spun ramas bun acum  a fost un an in care am facut foarte multe, pot spune ca aceasta „facere” a fost, intotdeauna, insotita de bucurie si constienta. Si asta, datorita unei experiente de constiinta extinsa pe care am trait-o chiar la inceputul lui 2011, din care am inteles  ca in iluzia lui trebuie sa facem ceva este ascunsa, de multe ori, rezistenta noastra la procesul natural al schimbarii.  A nu face si a lasa controlul poate fi innebunitor pentru mintea noastra. Insa aici este toata frumusetea, a accepta, cu incredere, minunata aventura a vietii cu tot ce ne ofera aceasta. Curajul de a intra in apele incertitudinii si ale necunoasterii, puterea de a spune „nu stiu”, deschiderea in fata oricarei oportunitati adusa de trairea in prezenta, in ACUM, sunt doar cateva daruri pe care mi le-a adus alegerea de a avea deplina incredere in mine, cea care sunt.  Asadar, increderea, un al treilea instrument fundamental al transformarii, a fost integrat in viata mea de zi cu zi prin alegerile constiente pe care le-am facut.  Increderea este cea care m-a ajutat sa inlocuiesc in terapiile pe care le fac, cuvantul „vindecare” cu un altul mult mai potrivit, si anume transformare sau, pur si simplu, Intregire. Cu adevarat, doar increderea deplina in prezenta noastra alaturi de cei pe care ii insotim ne poate conduce intreaga energie catre o transformare radicala si nu doar vindecarea unui simptom. Dar vindecarea prin Intregire a celui insotit nu se va produce decat daca si el insusi se afla in energia Increderii, in el insusi si in proces, care este Viata. Mereu este vorba, intr-un fel sau altul, despre Incredere. Increderea in propriile noastre trairi, intelesuri, idei, fapte, increderea in trecut si in viitor, increderea in ceea ce facem, Increderea… Fara acest instrument esential este imposibil sa detinem, cu adevarat, marea cheie a transformarii – Prezenta. Asadar, acum la pragul dintre ani, celebrez, cu bucurie, Increderea in cea care sunt cu adevarat. Iubirea se naste din Incredere.

A impartasi experienta

Dragi prieteni, pentru mine, 2011 a fost un an extraordinar. Un an plin cu experiente imbogatitoare, curatari profunde

pe toate nivelurile fiintei, intalniri cu persoane deosebite, calatorii initiatice si mai ales integrarea in viata de zi cu zi a nivelurilor celor mai inalte ale fiintei mele. Inainte vreme le puteam trai doar in experientele de constiinta extinsa. Acum „constiinta extinsa” a devenit, simplu, Constiinta. Marea poarta, desigur, este Prezenta. Sinceritatea fata de sine, tacerea interioara, increderea, sunt instrumente, sunt cai ce m-au condus catre mentinerea starii de Prezenta. Ele, si altele inca, sunt importante pentru mine, dar ar putea fi importante si pentru voi, aceia care sunteti alaturi de mine si de noi, in propria voastra Calatorie a Inimii. Acesta este motivul pentru care, cu bucurie, impartasesc cu voi toate acestea. In cele din urma, tot ceea ce cunoasteti sub numele de Calatoria Inimii este o impartasire cu voi a darurilor pe care noi insine le-am primit. Fie sa va foloseasca, in anul ce vine, voua, celor aflati in propria voastra Calatorie a Inimii.

Atingerea Constienta. Darul

Una dintre consecintele directe ale acestor transformari interioare este aceea ca imi pot asuma si pot declara fara nici o teama ca nu ma mai consider un psiholog sau un psihoterapeut in sensul clasic si conventional. Ceea ce ofer acum celor care vin sa lucreze cu mine este o alta calitate a atentiei si mai ales Prezenta mea constienta. Ambele izvorasc din constienta a ceea ce sunt, din acceptarea si compasiunea pe care le simt pentru mine insami, cea care sunt cu adevarat,  si astfel pentru cel sau cei care vin catre mine. Darul meu cel mai de pret, pe care nu mai mai tem sa-l manifest, alegand sa-l impartasesc cu toti cei care-l pot primi, si pe care noi il numim Atingerea Constienta, va fi baza terapiilor individuale pe care le voi oferi in energia lui 2012. Este vorba despre „a atinge” pe toate nivelurile fiintei, fizic, energetic, emotional, nu numai despre lucrul cu spatiul mental. Iar acest lucru nu este posibil decat in starea de Prezenta. In ultima vreme nu am mai lucrat in terapii individuale ci mai mult in grupuri (campul energetic creat intr-un grup avand o valoare inestimabila pentru mine). Iar energia universala are o forta enorma atunci cand, prin mine si Horia, capata forma celor doua polaritati, feminin si masculin. Sanatatea si boala, luate ca parti separate din marele context al transformarii umane, ne intereseaza din ce in ce mai putin, pe amandoi fascinandu-ne, mai degraba, transformarea radicala a constiintei care, de multe ori, se ascunde in aceste descrieri superficiale ale conditiei umane.

Multumesc. Voua

Si cred ca n-as putea scrie toate acestea acum, la sfarsitul acestui magnific an, daca nu ati fi fost voi toti cei care, cu incredere si curaj, ati participat la workshopurile, taberele, ritualurile noastre. Imensitatea spectrului de experiente umane pe care le-ati pus in fata noastra, ne-au obligat, pe mine si Horia, sa ne asumam un angajament prin care sa va insotim, in Prezenta, compasiune si iubire. Multumesc.

Voua, tuturor celor care ati experimentat, alaturi de noi, stari de constiinta extinsa, acum, la pragul dintre ani, va aduc profunda recunostinta. Voi sunteti cei care ati facut reala munca mea si a lui Horia. Iar pe voi cei care inca nu ati plonjat in minunatul univers din interiorul vostru, intr-un cadru creat de mine si Horia, va asteptam, cu mare drag. Pana atunci, mi-ar placea sa puteti simti energia pe care am investit-o acum in aceste cuvinte mai mult decat cuvintele in sine.

Al 13-lea minut al anului 2012

Va invit pe toti, voi prieteni ai Calatoriei Inimii, ca in noaptea de Revelion, oriunde ati fi, orice ati face, cu oricine ati fi, sa va opriti pentru cateva secunde si sa respirati constient, de cateva ori, lasandu-va atentia sa se odihneasca pe respiratia care va va ghida catre Fiinta care  sunteti cu adevarat. Simtiti-va corpul si senzatiile pe care le aduce respiratia voastra atenta in corp, asa cum facem impreuna atunci cand practicam, la workshop-urile noastre, Respiratia Constienta. Dati-va voie sa primiti energia anului 2012, respirand-o in spatiul sacru al inimii voastre. Ce-ar fi deci daca noi toti, cei aflati in Calatoria Inimii, am deveni constienti de acest lucru, timp de un minut in aceeasi clipa magica, prima clipa de Constienta a anului 2012? Ce-ar fi sa traim, pentru prima data in 2012, aceasta experienta impreuna? Cum ar fi energia acestui minut? Aceasta scufundare in constiinta anului 2012? Noi, eu si Horia, vom face acest lucru, si va invitam sa faceti alaturi de noi acest experiment.  Ne vom conecta cu voi, in cel de-al 13-lea minut al anului 2012! Ne vom opri, vom inchide ochii si va vom simti inlauntrul nostru pe voi toti, cei aflati in Calatoria Inimii. Asadar, dragii nostri, la ora ZERO SI 12 MINUTE pana la ZERO SI 13 MINUTE, va invit sa traim primul minut de constienta al anului transformarii, impreuna. Respirati constient timp de un minut,  simtiti-va pe dinauntru si dati-va voie sa primiti energia, simtitind-o. Vom fi acolo, impreuna cu voi, oriunde ati fi, caci in ACUM nu exista distante care sa ne separe. Ne veti simti. Astfel, alegem, pentru 2012, CONSTIENTA. Si ne vom recunoaste pe noi insine, ingerii aflati in experienta umana, pentru intaia data in noul an.

Timp de un minunt dragii mei,  vom fi impreuna pentru a crea o energie colectiva uriasa toti cei care alegem, in mod constient, transformarea. Minutul 13 va fi un minut de Calatorie a Inimii in care ne asumam si alegem TRANSFORMAREA.

Calatoria Inimii, calatoria Sinelui aflat in experienta umana

Cum stiti daca, intr-adevar sunteti intr-o Calatorie a Inimii? Poate ati fost vreodata la un workshop al nostru, la o conferinta sau doar ati citit un articol pe site-ul nostru. Si atunci, cu siguranta, sunteti. Dar nu conteaza daca acum e prima data cand luati contact cu toate acestea. Singurul lucru care conteaza este daca ceva in voi se misca, daca ceva rezoneaza, daca se naste acolo o emotie, o tresarire… Atunci, cu siguranta, sunteti dintre aceia care incep sa devina constienti de faptul ca va aflati intr-o Calatorie a Inimii. Minutul al 13 al anului 2012 ar fi atunci inceputul aventurii voastre interioare. Aventura trezirii Sinelui aflata in experienta umana.

Fie ca sinceritatea fata de voi insiva, tacerea interioara si Increderea sa va conduca spre marea poarta a Prezentei. Acestea sunt instrumentele transformarii si calea catre bucurie, compasiune si iubire. LA MULTI ANI!

Elena Francisc-Turcanu

 

 

 

 

 

 

 


Descarcă acest articol ca PDF.

28 comentarii

 1. Multumim draga elena si multumim Horia pentru tot ce ati facut pentru noi si pentru ca ne-ati deschis spre aceste experiente uluitoare! La Multi Ani, Sanatate, Fericire si tot mai multa Bogatie Spirituala! Un an nou cum nu a mai fost altul!

 2. In Acum nu exista distante, nu exista timp, nu exista nici cuvinte, de aceea aleg, in tacere, sa te imbratisez pe Tine care esti Noi toti si sa te port in templul inimii mele acum si in cel de-al treisprezecelea minut.
  Ma simt Tu.

 3. Yes! I am there! :* There, here, Now! Va imbratisez

 4. O emotie, o tresarire? Mai degraba o avalansa de trairi, toate vegheate de prezenta clipei lui Acum. N-am participat inca la workshop-uri, insa mereu ajung sa citesc articole de pe acest site sau cartile de la editura EF. Si de fiecare data reusesc sa las sa cada toate „mastile” si sa redau libertatea lacrimilor atat de mult timp tinute sub control. Inca o data (a cata oara anul acesta?) mi se confirma ca ceea ce traiesc e departe de a fi ceva din care nu pot iesi, ceva menit sa ma tulbure dinadins, ceva „rau”. Ma regasesc teribil in dificultatea pe care ai simtit-o in a pune in cuvant tot ceea ce ai trait si traiesti. Credeam ca am o problema si uneori inca mai cred, mai ales atunci cand uit, cand ma uit pe mine in urma. Insa imi dau seama ca mereu am clocotit pe dinauntru si n-ar fi fost cu putinta sa pot exprima in cuvinte tot ceea ce era acolo. Am invatat sa tac si sa imbratisez tacerea. Am invatat si sa renunt la imagini oglindite… Si mi se pare cumva incredibil ca ceea ce am citit astazi aici am ajuns sa exprim si eu acum o zi intr-un text. Pana la urma ne cunoastem de cand e lumea… Si ma simt extrem de recunoscatoare pentru asta! Cu mult drag!

 5. Multumesc Elena pentru tot ceea ce ne impartasesti, pentru sinceritatea si dragostea ta neconditionata pentru noi toti. Imi doresc mult ca in anul viitor sa ne reintalim si sa participa si eu la calatoria inimii.
  te imbratisez,
  Mihaela

 6. Draga mea Elena,
  Multumesc pentru tot ceea ce ne impartasesti, pentru sinceritatea si dragostea ta neconditionata pentru noi toti. Imi doresc mult ca in anul viitor sa ne reintalim si sa participa si eu la calatoria inimii.
  te imbratisez,
  Mihaela

 7. Frumoasa mea draga, Elena, cuvintele sunt prea putine pentru tot ce am dobandit alaturi de tine si de Horia. Va multumesc multumindu-mi pentru mine, voua.

 8. Draga Elena,
  mi-ai transmis o pace si o multumire interioara!este atat de „perfect” ceea ce ne impartasesti! MULTUMESC! Am citit tot ce am gasit legat despre(cu)voi si multe din cartile pe care le publicati…sunteti extraordinari! am dori din tot sufletul sa mergem la un workshop in septembrie 2012,daca se poate undeva mai aproape de Satu-Mare! am vorbit cu persoane care au participat si au spus ca este ceva unic!
  Abea astept sa va cunosc personal ! Va doresc sa ramaneti tot atat de minunati !
  LA MULTI ANI !

 9. Am primit pe facebook acest link… Scrii foarte frumos, Elena. Eu practic Invatamantul Spiritual al Maestrului Omraam si al Maestrului Peter Deunov. Voi ce Invatamant Spiritual promovati ?
  Un An Nou plin de Lumina !
  Florin

 10. cara madre di lucia…ti son da sempre vicina…stefi

 11. Multumesc pentru impartasire, Elena! Ne intalnim in anul 2012, la ora 0 si 12 minute!

 12. Va multumesc , Elena si Horia, pentru ca existati.
  La multi ani !
  Si eu am sa fiu prezenta la intalnire.

 13. CRED CA CEEA CE FACETI ESTE BINE…IN GENERAL!DAR STITI CU CE NU SUNT DE ACORD?CU FAPTUL CA INCERCATI SA-L MINIMIZATI PE CREATOR,PE DUMNEZEU,PE HRISTOS.INCERCATI SA CREATI O IDEE,SA INOCULATI UN CONCEPT,ADEVARAT DEALTFEL,PANA LA UN ANUMIT PUNCT SI ANUME DUMNEZEUL INTERIOR.ADEVARAT,FIECARE OM ARE O PARTICICA DE DUMNEZEU INTERIOR,ESTE O SCANTEIE DE DUMNEZEU SI SUNTEM OBLIGATI CHIAR SA O CULTIVAM,SA O MARIM SA O FACEM SA DEVINA O FLACARA CARE NE ARDE DIN INTERIOR PT. A TRAI IN EXTERIOR BINE.SI CAND SPUN BINE,NU MA REFER LA MATERIE.SI EU M-AM TREZIT HORIA SI ELENA SI EU STIU CA SUNTEM MAI MULT DECAT N-I SE SPUNE,DAR MA FERESC CA DRACUL DE TAMAIE DE PACATUL MANDRIEI.VEZI DOAMNE CINE SUNT EU…SUNT UN MIC DUMNEZEU,POT EXPERIMENTA STAREA DE CONSTIINTA A RAIULUI,A PACII DEPINE,A ARMONIEI PERFECTE(FOARTE BINE SI APRECIEZ)DAR NU UITATI DE DUMNEZEUL EXOTERIC DRAGII MEI,CACI PIERDETI ESENTIALUL.UNA PESTE ALTA LA MULTI ANI SI FIE CA DUMNEZEU SA VA OFERE MULTA SANATATE IN SUFLETE IN ANUL 2012.LA MULTI ANI!

 14. Minunata Doamna, Elenita
  Una esti cu noi, Unul suntem cu toti si impreuna vom respira in acel minut.
  Sa ne acordam in minunate experiente.
  Traiesti in inimile noastre!

 15. Am citit cu inima, mai mult decat cu ochii. Eu cred că abia după ce descoperim Dumnezeul interior putem cu adevărat recunoaşte şi onora pe Dumnezeul exterior. Suntem capabili să înţelegem ceva ce nu este parte din fiinţa noastră?
  Mulţumesc că sunteţi prezenţi în viaţa mea.
  În noaptea asta, voi respira şi eu cu voi, la ora zero şi douăsprezece minute.
  Să avem un 2012 aşa cum vom fi in stare să-l creăm, după puterea Iubirii din noi.
  La mulţi ani!

 16. draga Elena, ca si cum am fi stiut dinainte despre propunerea ta, si noi grupuletul de la Iasi, ne pregateam sa Respiram la trecerea dintre ani.Vom fi impreuna cu voi toti pentru a simti si trai magia lui UNU.
  Cu recunostinta si iubire ma indrept catre tine si Horia si va multumesc din inima pentru ca ati ales sa impartasiti cu noi, viata voastra. La multi ani! maria

 17. imi sunt recunoscator ca mi-am permis sa va intalnesc si sa va simt , multumesc lui 2011 pt fiecare clipa vie pe care mi-a oferito , va multumesc „elena” si „horia” pt ca sunteti ceea ce sunteti. LA MULTI ANI

 18. Draga mea,
  Am simtit iubirea, blandetea, compasiunea acestui articol care il simt a fii mult mai mult decat atat.Multumesc pt ceea ce esti

 19. Stau in fata tastaturii si sper ca prin cuvintele mele voi reusi sa cuprind ,starea ,trairea pe care cuvintele tale au reusit sa le trezeasca si care s-au manifestat intr-un plans din adincul fintei mele.La inceput mi se intampla doar cand citeam cuvintele lui Horia.Am inteles deplin ca starea de constienta pe care voi o traiti si pe care voi o daruiti in modul cel mai natural cu putinta depaseste ceea ce aspectul meu uman poate in acest moment cuprinde . Presupun ca plansul pe care nu mi-l pot controla este semnul clar inima mea este atinsa si raspunde cu iubire iubirii voastre.Sunt recunoscatoare mie si voua pentru aceasta memorabila intalnire pe care mi-am oferit-o.
  Nu am participat la nici un Workshop pana acum.Dar in 2012 sigur voi ajunge.Pana atunci voi fi si eu prezenta la intalnirea din minutul 13 al anului 2012.
  La multi ani!
  Cu mult drag,Maria

 20. Ramane sa respiram impreuna la miez de noapte dragii mei insotitori si parteneri de drum in Calatoria inimii :)

  An nou fericit tuturor!! Cu inima deschisa, cu incredere in noi cei care suntem cu adevarat si in experientele pe care le parcurgem!

 21. Va imbratisez,cu recunostinta.
  Si va multumesc,in cuvinte si dincolo de ele….
  Din toata inima
  La multi ani!

 22. Respir constient energia anului 2012 , respir iubirea prezenta in spatiul sacru al inimii . In acest Univers interior al Inimii mele v-am descoperit si pe voi Elena si Horia si va cuprind cu toata dragostea prezenta Aici si Acum . Va multumesc ca existati si important pentru mine este miracolul ca v-am cunoscut . Cu toata recunostinta va doresc un An plin de bucurii si experiente miraculoase ! V a iubesc !

 23. La multi ani cu sanatate, iubire, bucurie!

  Ora 00:12, anul 2012: un mare cerc luminos. Simtit si vazut!

  Imbratisari constiente,
  Mihaela Blaga

 24. Frumoase cuvinte,daca am putea sa transpunem in practica esenta lor ar fi excelent. Sa incercam totusi!

 25. Multumesc Elena! Multumesc Camelia! Imbratisari!

 26. Sunt aceia care aleg sa dea la o parte viata normala, cea de zi cu zi, in numele cautarii lui Dumnezeu, in numele ridicarii la acest Dumnezeu.

  Apoi sunt aceia care sunt total scufundati in viata de zi cu zi si nici macar nu se gandesc la Dumnezeu.

  Iar eu cred ca urmatorul pas in evolutia noastra o pot face doar cei care pot continua sa-l simta pe Dumnezeu in ei insisi, in orice, in oricine si sa imbratiseze viata de zi cu zi cu toate momentele pe care aceasta le aduce.

  Va multumesc celor care mi-ati scris si mai ales tuturor celor care v-ati conectat cu noi in al 13-le minut al lui 2012. V-am simtit, v-am cantat, v-am leganat, v-am ras si plans si v-am iubit, adanc, in spatiul sacru al inimii mele, in centrul fiintei care sunt.

  LA MULTI ANI!

 27. DRAGA ELENA EU AM descoperit site-ul vostru,mai demult,dar nu am scris ,din retineri proprii, impartasesc si eu acest gen de regasire a constiintei,l-am remarcat si apreciat prima oara pe Horia,la oreste in urma cu citiva ani cind facea emisiunea la B1,acum ca avem acces la internet si am deprins si tainele comunicari la distanta,am intrat si comentez dupa aproape 1-an,cred ca niciodata nu e prea tirziu,sint instrainatate si sint un roman care nu-i uita si nici nu-i e rusine de originiile lui, nu sint nici nationalist feroce,nu provin dintrun mediu academic,sint o picatura de constiinta din MAREA constiinta universala,vin acasa de sarbatorile de iarna,si in concediu de vara,intre10-31 iulie,si as vrea sa pot sa particip si eu la worksop-urile facute de voi,dar e problema urmatoare;sint din baia mare, si nu stiu daca vi in aceste perioade aveti astfel de reprezentari,intr-o zona mai apropiata de baia mare?eu va urmaresc postarile cu programul vostru dar se pare ca nu rezoneaza cu al meu in aceste intervale!eu va multumesc ca ati reusit sa trziti si in mine revenirea la viata,trezirez constiintei interioare!!!va multumesc mult.

Adresa ta de email nu va fi afişată pe site. E OK să pui linkuri utile.
Descarcă acest articol ca PDF.
Print

Copyright © Călătoria Inimii 2010 - 2021

Călătoria Inimii este marcă înregistrată a Asociației de Terapii Transpersonale. Articolele de pe acest site sunt proprietatea intelectuală a autorilor și pot fi preluate doar cu precizarea numelor acestora și a sursei din care au fost preluate, în urma acordului scris al administratorului siteului www.calatoriainimii.net