Pages Menu
RssFacebook
Categories Menu

Scris de la 21 ianuarie 2012 Arhiva Evenimente, astrologie arhetipala, Eveniment | 6 comentarii

Eveniment Calatoria Inimii. Maestrul Vrajitor se intoarce
2012 începe spectaculos pentru exploratorii conştiinţei. MARK AMARESH SEELIG din nou la Bucureşti.

16 februarie, Conferinţă: “2012 – Dincolo de vălul Inconştientului Colectiv.

17 februarie, Concert de flaut Indian: “Călătorie în spaţiul sacru al Inimii”.

18-19 februarie, Workshop de Astrologie Arhetipală: “Identitatea celestă. Văzuţi prin ochii zeilor”.

Subsemnatul Horia Ţurcanu şi Elena Francisc vă invităm să împărtăşiţi cu noi energia aceastei serii de călătorii interioare menite să vă acordeze cu energia transformatoare a acestui început de an, şi să faceţi un nou pas în descoperirea de Sine.

Călătoria Inimii 2012

Anul marii transformări de conştiinţă începe fulminant. După un debut pentru care nu există cuvinte potrivite, cu workshop-ul de Respiraţie a Inimii şi Respiraţie Holotropică, prima Călătorie a Inimii desfăşurată în duplex Bucureşti- Timişoara, iată că urmează primul mare eveniment special al anului. De fapt este un triplu eveniment, pe măsura oaspetelui nostru, Mark Amaresh Seelig care revine în România la mijlocul lui februarie. Dintre toţi invitaţii de marcă pe care i-a avut Călătoria Inimii de-a lungul anilor, Mark pare cel mai potrivit să deschidă, pentru exploratorii conştiinţei din România, această etapă a Călătoriei.

2012 aduce cu sine o enormă energie. Aceasta poate lua orice formă, de la formele crizei pe toate planurile, la formele celor mai profunde transformări. Este anul în care energia poate fi turnată, prin instrumentele conştienţei, în mari proiecte interioare. Este anul în care orice este posibil pentru aceia care sunt pe calea redobândirii conştienţei depline a Sinelui. Cu siguranţa sunt timpuri pe care nu le vom uita niciodată. Ne-am promis că vom fi aici pentru marea trasformare şi suntem. Iar ceea ce facem sub numele de Călătoria Inimii sunt evenimente menite să se constituie în paşi către interior.marcă pe care i-a avut Călătoria Inimii de-a lungul anilor, Mark pare cel mai potrivit să deschidă, pentru exploratorii conştiinţei din România, această etapă a Călătoriei.

Acesta este motivul pentru care Mark Amaresh Seelig şi nu altcineva este invitatul nostru la începutul acestui an. Voi, exploratorii conştiinţei îl cunoaşteţi deja, căci nu este pentru prima dată în România. Aţi mai făcut experienţa acestui personaj incredibil cu un an în urmă, când întreaga sală, timp de două ore, a intrat într-o stare de conştiinţă extinsă purtată de magia acestui adevărat Maestru Vrăjitor. Eu însumi, Horia Ţurcanu am împărtăşit cu voi una dintre experienţele uluitoare de conştiinţă, pe care am trăit-o acum câţiva ani buni, şi care este legată de acest om drag inimii noastre. Astfel, întoarcerea Maestrului Vrăjitor Amaresh în România este un dar pe care îl facem tuturor celor aflaţi în

Călătoria Inimii. Un dar mare, căci de data aceasta Amaresh nu va fi doar un maestru al  călătoriei pe sunet de bansuri, ci va aduce în scenă şi alte roluri ale sale: Profesorul şi Astrologul.

Cine este Mark Amaresh Seelig?

Pentru aceia dintre voi care nu îl cunosc încă pe Mark, iată o scurtă descriere bio a Maestrului Vrăjitor.

Profesorul .Mark a studiat psihologie, religii comparate şi teologie, a obţinut doctoratul înpsihologia religiilor şi a devenit psihoterapeut. A predat la catedra de psihologie din cadrul Columbia Pacific University din California şi este unul dintre membrii fondatori ai departamentului de Politică din cadrul celebrului Integral Institute fondat de Ken Wilber, care reuneşete cele mai sclipitoare minţi ale momentului orientate în direcţia trezirii conştiinţei globale. S-a format timp de trei ani în psihologietranspersonală şi respiraţie holotropică sub îndrumarea lui Stanislav Grof, devenind unul dintre „greii”psihologiei orientate către întreg.

Astrologul.A studiat astrologia arhetipală cu marele Rick Tarnas, unul dintre cei mai importanţi astrologi ai timpurilor noastre, şi cu Stan Grof la California Institute of Integral Studies din San Francisco. S-a specializat în astrologie arhetipală, cea mai avansată orientare în astrologie, căci face puntea cu psihologia transpersonală şi studiul  arhetipurilor psihicului uman.

Shamanul. În tot acest timp a practicat permanent meditaţia, introspecţia şi a explorat conştiinţa din perspectiva diferitelor tradiţii shamanice ale lumii. A studiat cu celebrul profesor şi cercetător Ralph Metzner (autorul lucrărilor Ayahuasca şi Teonanacatl ) şi  a fost iniţiat în ceremonii cu plante sacre ale unor diferite tradiţii. Acum Mark practică psihoterapia transpersonală şi astrologia arhetipală şi conduce sesiuni de respiraţie holotropică şi ritualuri şamanice, în care îşi foloseşte propria muzică pentru expansiunea inimii.

Muzicianul. Mark Seelig a studiat ani de zile cu un maestru indian al acestui instrument.  Bansuri, flautul din bambus, tradiţional din nordul Indiei are, asemenea lemnului din care e făcut, puterea de a te goli complet de gânduri pentru a permite Divinităţii să cânte prin tine.

Legenda spune că flautul a fost oferit de zei oamenilor pentru ca ei înşişi să înveţe să devină zei. Bansuri cântă iar mintea tace,devenind o apă liniştită, inima se deschide şi vastitatea fiinţei devine experienţă.

Ca orice Maestru Vrăjitor, Mark a trecut printr-o iniţiere. Se afla în India, într-un refugiu de meditaţie.

Suferise o intoxicaţie severă cu metale grele, era chinuit de simptome cumplite. Credea că va muri. Aştepta o minune. Căuta leacul interior meditând şi ascultând muzică de Bansuri. O voce interioară l-a îndemnat să cânte el însuşi. Avea pe atunci 42 de ani. A urmat îndemnul iar Bansuri i-a vindecat complet de durerile corpului. A descoperit  în interiorul său Viaţa însăşi şi răspunsul  la căutările sale. A devenit un Maestru al instrumentului capabil să-i conducă şi pe alţii la trăirea vindecătoarei Întregiri.

Astfel s-a născut muzicianul Amaresh, aplecat către muzica devoţională şi şamanică, cel care mai târziu avea să cânte împreună cu uriaşi precum Steve Roach, Byron Metcalf sau Andreas Condon. Muzica lui Mark Amaresh Seelig are puterea de a deschide viziunea interioară către straturile rarefiate ale Fiinţei, prin care esenţa noastră divină ne vorbeşte direct. Este muzica pe care noi înşine o folosim de multe ori pentru Călătorii ale Inimii. „ Muzica şi respiraţia” spune Mark, „ajută oamenii să îşi recunoască chipului lor uitat, acela de Zei şi Zeiţe. Uneori, când sunetul flautului începe să curgă în armonie perfectă cu ritmurile cosmice, muzicianul devine el însuşi un ascultător tăcut, lăsând să treacă prin flautul său cânturile creatoare de lumi ale Zeilor. În acele momente sacre, cel ce cântă şi cel care ascultă îşi uită rolurile şi încep să se confunde, să se amestece şi să se scurgă în forme peste lume, devenind Divinitatea însăşi.”

Ascultati muzica lui Mark aici

Evenimentul

 

„2012 – Dincolo de vălul Inconştientului Colectiv”

Conferinţă, 16 februarie, Bucureşti

Doctorul în psihologia religiilor, psihoterapeutul şi shamanul  Mark Seelig ne va însoţi într-o investigaţie a conştiinţei anului 2012 al cărei cel mai important aspect este deschiderea către domeniile până acum inconştiente ale acesteia. Cea mai profundă esenţă a Fiinţei ne devine accesibilă. Ce înseamnă a fi o fiinţă umană pe calea descoperirii divinităţii interioare? Va fi o explorare din perspectiva transpersonală şi shamanică. Marea schimbarea de paradigmă: nu suntem fiinţe umane în căutarea experienţei spirituale, ci fiinţe spirituale aflate în experienţa umană.

Prezentarea va fi deschisă de gazdele Călătoriei Inimii, HoriaŢurcanu şi Elena Francisc, şi urmată de o sesiune de întrebări şi răspunsuri. Conferinţa va avea loc pe 16 februarie, orele 18.00, în sala de festivităţi a Şcolii 179 din Bucureştii Noi, visavis de Parcul Bazilescu. Cost, 50 lei,

„Călătorie în spaţiul sacru al Inimii”

Concert de Bansuri, 17 februarie, Bucureşti

 

Muzicianul şi exploratorul conştiinţei Amaresh Mark Seelig ne va conduce în experienţa celor mai rafinate trăiri ale propriei conştiinţe pe muzica sacră de Bansuri, flautul indian. Va fi o călătorie colectivă şi personală în spaţiul sacru al Inimii, o expansiune a conştiinţei şi o experienţă a energiei transformatoare a anului 2012. Ne vom scufunda pentru două ore în adâncul energiilor şi potenţialelor care se nasc în conştiinţa umanităţii în acest an. O experienţă de conştiinţă extinsă, vindecătoare. Un pas către Întregire.

Concertul va avea loc pe 17 februarie, orele 18.00, la sala de festivităţi a Şcolii 179 din Bucureştii Noi, cost 80 lei.

„Identitatea celestă. Văzuţi prin ochii Zeilor”

Workshop de Astrologie Arhetipală

18-19 februarie, Bucureşti

 

2012 este timpul descoperirii adevăratei noastre identităţi. Ce sau cine suntem, dincolo de rolurile noastre umane? Astrologul şi psihoterapeutul Mark Seelig împreună cu Teodora Muth, la rândul ei astrolog şi terapeut,  vor ridica vălul ce acoperă identitatea noastră profundă din perspectiva forţelor arhetipale care articulează psihicul omenesc oglindit în astre. Un workshop de descoperire al divinităţii interioare, de auto-investigare şi explorare a celor mai profunde matrice ale Fiinţei.

Locatia workshop-ului va fi anuntat ulterior. Locuri limitate. Cost 200 E.

Info şi înscrieri pentru toate secţiunile acestui eveniment multiplu la tel 0731.014.258 (Mariana),  mail attranspersonal@gmail.com

Siteul personal al lui Mark Amaresh Seelig aici

Pentru pogramul evenimentelor Calatoria Inimii, click aici

Horia Ţurcanu

 

 

 

 

 

 


Descarcă acest articol ca PDF.

6 comentarii

 1. Mi-ar fi placut sa ajung si eu, sa pot aprofunda ceea ce am inceput sa descopar sub indrumarea lui Mark… poate va exista o data viitoare, sau poate reusesc sa ajung la o sesiune particulara cu Teodora :)

 2. Dragi calatori ai inimii,
  Va recomand din inima atat concertul, conferinta cat si workshopul de astrologie Mark si Teodora.L-am cunosct prima data pe Mark in calitate de saman si pot spune ca a fost un moment crucial in viata mea, in care s-a intamplat un declik, ce mi-a schimbat viziunea despre mine. Dupa care sirul intalnilor a continuat; Mark astrologul, terapetul transpersonal, samanul etc.Un om minunat…..

 3. Mark Seelig. Intamplator sau nu, prezenta lui in Romania acum cativa ani buni a coincis cu un moment de deschidere uriasa pentru mine, deschidere la care nici nu visam si nici habar n-aveam ca e posibila. De atunci, fiecare intalnire cu Mark mi-a daruit o noua perspectiva, fie ca a fost vorba de workshop de astrologie sau concert de flaut – cu adevarat, Maestrul Vrajitor poate fi un alt nume al lui Mark Seelig. Asa ca astept cu nerabdare zilele de 16, 17 februarie dar si workshopul de astrologie arhetipala din weekend cu Mark si Teodora Muth.
  Multumesc ca l-ati invitat iar, sper sa-l mai invitati.

 4. Mark este un Gentle Giant a carui prezenta te marcheaza pe vecie. L-am cunoscut ca shaman acum cativa ani si o cale a inimii a inceput sa se deschida. Perspectiva lui asupra astrologiei este captivanta si revelatoare, iar muzica lui iti ia fiinta, o inmoaie, o seduce si ti-o da inapoi mai usoara. Intalnirile cu Vrajitorul in fiecare dintre rolurile sale au fost experiente initiatice pentru care ii sunt recunoscator – si imi sunt si mie, fiindca mi-am permis sa le fac posibile.

 5. Astept cu inima deschisa concertul lui Amaresh. Muzica lui patrunde sufletul, il aduna in centru si il expandeaza pana cand devine una cu intreaga fiintare. L-am cunoscut pe Mark in cadrul formarii transpersonale. In profunzimea viziunii lui asupra astrologiei, precum si in muzica sa, se simte mereu si mereu samanul, inteleptul vrajitor al sufletului. Sunetele flautului lui Amaresh sunt adanci si pline de sens, caci poarta in sine toate experientele de constiinta extinsa pe care acest om curajos le-a trait. Tin minte si acum vibratia acelei seri de muzica de bansuri. Abia astept sa o traiesc din nou!

 6. Mark Seelig e unul din oamenii aceia care care impresioneaza cu prezenta din momentul in care intra in camera, chiar inainte sa spuna sau sa faca ceva. Nu e intamplator ca Horia si Elena au organizat 3 evenimete la rand cu el. Asa cum puteti sa cititi in articol, sunt multe domenii in care atinge excelenta, asa ca are multe de daruit. Imi amintesc cum o marturisire a lui Mark despre cum simte si cum vede in astre ca se vor schimba relatiile de cuplu, a avut ca rasunet in inima mea un mare DA! Mergeti sa-l cunoasteti, calatori ai inimii!

Trackback-uri

 1. Festivalul Călătoria Inimii 2014 - Calatoria Inimii | Calatoria Inimii - […] special al acestui festival este un vechi prieten al Călătoriei Inimii, Mark Seelig (Germania), psiholog, psihoterapeut și muzician, un …

Adresa ta de email nu va fi afişată pe site. E OK să pui linkuri utile.
Descarcă acest articol ca PDF.
Print

Copyright © Călătoria Inimii 2010 - 2021

Călătoria Inimii este marcă înregistrată a Asociației de Terapii Transpersonale. Articolele de pe acest site sunt proprietatea intelectuală a autorilor și pot fi preluate doar cu precizarea numelor acestora și a sursei din care au fost preluate, în urma acordului scris al administratorului siteului www.calatoriainimii.net