Pages Menu
RssFacebook
Categories Menu

Scris de la 19 iulie 2012 Arhiva Evenimente, Eveniment | Niciun comentariu

Eveniment Calatoria Inimii: Campul Memoriei Cosmice 

Horia Ţurcanu şi Elena Francisc vă invită la un nou eveniment Călătoria Inimii, dedicat exploratorilor conştiintei: Conferinţă – Lansare de carte – Experienţă. Miercuri 25 iulie, 18.30 la UnaGaleria în Budişteanu 10

 

Lansarea carţii «Experienta akashica- stiinta si campul memorei cosmice» de Ervin Laszlo

Totul s-a nascut din akasha. Akasha a devenit corpul omenesc, corpul animalelor al plantelor, fiecare forma pe care o vedem şi care exista. La începutul universului era doar akasha. La sfarşitul lui va fi la fel. Gazele, solidele si lichidele se vor topi iarasi în câmpul cosmic ca apoi să se renască. De acolo provin toate forţele şi materia din univers.

Nu este posibila o definiţie pentru Akasha. Dar cea mai potrivita aproximare ar fi „Conştiinţa”. Totul este Conştiinţă. Inclusiv noi, în toate dimensiunile noastre. Această Conştiinţă poate fi experimentată în mod direct, căci este esenţa noastră ultimă.

Conferinţa “Practica Transformarii Interioare şi câmpul memoriei cosmice” sustinută de Horia Ţurcanu

A trece de la înţelegerea Transformării la experienţa directă a acesteia, iată adevărata provocare. Ervin Laszlo, probabil cel mai important teoretician al Conştiinţei din zilele noastre, explorează, disecă, analizează informaţia disponibilă în acest moment despre Câmpul Akashic şi despre modul în care poate fi accesat. Dar trăirea directă a conştiinţei acestuia e cu totul altceva.

Este un moment potrivit pentru această carte, căci din ce în ce mai mulţi oameni explorează stările de conştiinţă extinsă ale fiinţei, cu noi sau alminteri. Umanitatea „s-a copt” pentru experienţă. Mii de oameni trăiesc, mai mult sau mai puţin conştient, transformarea. Conţinuturi majore ale Conştiinţei, adânc  îngropate de milenii de experienţă umană, ies acum la suprafaţă şi survin în conştienţa liniară. Sursa lor este Câmpul Akashic. Impactul asupra vieţii este enorm. Pare că întreaga existenţă de până acum intră in disoluţie. sisteme religioase, morale, politice şi reperele vieţii personale sunt în derivă. Aceasta este Criza de transformare psiho-spirituală prin care trec mulţi dintre exploratorii conştiinţei.

Cum procedăm pentru a rămâne în echilibru când întreaga noastră viaţă este dată peste cap? Care este atitudinea cea mai potrivită atunci când furtuna vine din interior? În ce fel explorarea propriei Conştiinţe – adică a Câmpului Akashic, personal şi transpersonal deopotrivă – poate contribui la pasajul către o nouă paradigmă?

Conferinţa tinde să se constituie într-un răspuns la aceste întrebări fundamentale.

 

Călătorie de Conştiinţă cu ajutorul Respiraţiei Inimii

Şi pentru că toate întâlnirile noastre au un aspect practic, experienţial. aşa va fi şi de data asta. Nu doar vom vorbi, ci vom face scufundări succesive în adâncurile propriei Conştiinţe, pentru a simţi realităţile adânci care constituie subiectul acestei discuţii.

Călătoria Inimii este călătoria Sufletului aflat în experienţa umană. Conştienţa acestei superbe Călătorii este subirectul transformării interioare. Şi cum tot ceea ce face vizează redobândirea acestei Conştienţe, vom lucra cu Respiraţia pentru a explora, din starea de Prezenţă, realităţile inefabile despre care vorbim. Va fi, ca de-obicei, mai mult decât o discuţie. Va fi o Călătorie în care vom împărtăşi cu voi energia şi experienţa noastră în lucrul cu Conştiinţa. Lansarea cărţii lui Ervin Laszlo ar putea fi în sine un eveniment important, dar va fi mai mult decât atât.

 

Miercuri , 25 iulie 2012 orele 18.30 la întâlnirea cu prietenii călătoriei inimii de la Una Galeria str. Budisteanu nr.10 sector 1 Bucuresti

Dacă doriţi să participaţi, nu uitaţi să vă înregistraţi la adresa de mail office@transpersonal.ro sau prin sms la 0731.014.258.

Taxa de înscriere 10 lei de persoană. Plata se face pe loc .Fiecare participant intra automat la o tragere la sorţi şi poate câstigă un pachet de cărţi în valoare de 150 lei.

 

 


Descarcă acest articol ca PDF.

Adresa ta de email nu va fi afişată pe site. E OK să pui linkuri utile.
Descarcă acest articol ca PDF.
Print

Copyright © Călătoria Inimii 2010 - 2021

Călătoria Inimii este marcă înregistrată a Asociației de Terapii Transpersonale. Articolele de pe acest site sunt proprietatea intelectuală a autorilor și pot fi preluate doar cu precizarea numelor acestora și a sursei din care au fost preluate, în urma acordului scris al administratorului siteului www.calatoriainimii.net