Pages Menu
RssFacebook
Categories Menu

Scris de la 19 iulie 2012 cartile transformarii | Niciun comentariu

Experienta akashica – stiinta si campul memorei cosmice. Ervin Laszlo 

Totul s-a nascut din akasha. Akasha a devenit corpul omenesc, corpul animalelor al plantelor, fiecare forma pe care o vedem şi care exista. La începutul universului era doar akasha. La sfarşitul lui va fi la fel. Gazele, solidele si lichidele se vor topi iarasi în câmpul cosmic ca apoi să se renască. De acolo provin toate forţele şi materia din univers.

Mărturiile directe ale unor excepţionali exploratori ai conştiinţei, medici, antropologi, filosofi, scriitori, vindecători, mistici din diferite tradiţii spirituale, cercetători ai „fenomenelor parapsihice” care nu sunt altceva decât percepţii ce apar spontan odată cu expansiunea.

Toţi aceşti oameni depun mărturie în cartea lui Laszlo, asupra propriilor experienţe exploratorii ale „câmpului akashic”, aşa cum numeşte autorul acea realitate subtilă care constituie fundamentul întregii existenţe. Întâmplări uluitoare, adevărate miracole din perspectiva ştiinţei, se dovedesc în cele din urmă a face parte din posibilităţile adevăratei naturi a fiinţei umane şi, adunate toate la un loc, construiesc o nouă paradigmă. Prăbuşirea lumii în care trăim este iluzorie, căci asistăm, de fapt la o renaştere din temelii. Fiinţa umană, pe cale de a-şi redescoperi calitatea spirituală intrinsecă, dă naştere noii lumi, inimaginabile din perspectiva ştiinţei convenţionale. Ervin Laszlo, ridică un colţ al cortinei şi dezvăluie, sec, o perspectivă asupra acestei noi lumi. O carte excepţională adresata celor care explorează în mod direct realităţile subtile ale Fiinţei.

Ervin Laszlo este filosof si scriitor. Fost profesor de filosofie, ştiinta sistemelor şi futurologie la universităţi celebre din SUA, Europa şi Orientul Îndepărtat. A scris vreo 70 de carti al căror subiect este faptul că trăim într-un univers în care suntem interconectaţi între noi şi conectaţi miraculos la toate elementele realitătii. A fost de două ori nominalizat la Premiul Nobel pentru Pace. Este fondatorul Consiliului Înţelepţilor Lumii, care reuneşte cei mai faimosi oameni de ştiinţă ai planetei, fondatorul Clubului de la Budapesta şi al Grupului de Cercetare Generala a Evoluţiei, membru al unei liste lungi de institutii academice şi universitare din întreaga lume. Trăieşte în Toscana, pe un deal, într-un sat minuscul, într-o casa care, acum vreo 200 de ani, era o capela mânăstireasca. Parinţii lui erau din Transilvania. De la Cluj.

(comandă această carte)

 


Descarcă acest articol ca PDF.

Niciun comentariu

Trackback-uri

  1. Eveniment Calatoria Inimii: Campul Memoriei Cosmice – Calatoria Inimii - [...] carţii «Experienta akashica- stiinta si campul memorei cosmice» de Ervin [...]

Adresa ta de email nu va fi afişată pe site. E OK să pui linkuri utile.
Descarcă acest articol ca PDF.
Print

Copyright © Călătoria Inimii 2010 - 2021

Călătoria Inimii este marcă înregistrată a Asociației de Terapii Transpersonale. Articolele de pe acest site sunt proprietatea intelectuală a autorilor și pot fi preluate doar cu precizarea numelor acestora și a sursei din care au fost preluate, în urma acordului scris al administratorului siteului www.calatoriainimii.net