Pages Menu
RssFacebook
Categories Menu

Scris de la 13 septembrie 2012 Arhiva Evenimente, Eveniment | Niciun comentariu

Eveniment Calatoria Inimii: Trupul meu, Pământul meuHoria Ţurcanu şi Elena Francisc vă invită la un nou eveniment Călătoria Inimii:  Lansare de carte si Conferinţă susţinută de autoarea Ruby Gibson.  

Miercuri , 19 septembrie 2012 orele 19.30 la UNA Galeria Str. Budişteanu nr.10 sector 1 Bucureşti 

 

Lansarea cărţii <<Trupul meu, Pamântul meu. Practica vindecatoare a arheologiei somatice>> de Ruby Gibson

Mii de ani de spiritualitate descarnată, de căutare a Spiritului în afara Corpului au făcut umanitatea să ignore complet uriaşul potenţial terapeutic şi ontologic al corporalităţii. Ca şi cum Corpul nu ar fi făcut parte din Creaţie. Ruby Gibson restaurează cunoaşterea ancestrală şi o toarnă într-o formă în care să poată fi folosită în mod direct pentru vindecare.

Toate poveştile noastre, ale acestei vieţi şi ale tuturor celorlalte, sunt turnate în energia corpului. Durerea, boala, dependenţele, diferitele tipare repetitive care ne dictează viaţa în mod inconştient, întreaga noastră karmă, toate încărcăturile transgeneraţionale, toată experienţa noastră ca fiinţă care a ales, acum mult timp, călătoria încarnării, toate pot fi accesate şi aduse în Conştienţă deschizând memoria fabuloasă a Corpului. Tot ceea ce am fost vreodată, este Acum. Iar partea din noi care trăieşte permanent în Acum, este Corpul.

Ruby Gibson încredinţează cheile vindecării personale fiecăruia dintre aceia care au ajuns să perceapă adevărata natură a Fiinţei. Traume străvechi pot fi conştientizate şi vindecate prin această abordare excepţională care cuprinde diferite tehnici de explorare somatică, respiraţie specifică, aromaterapie şi altele. O carte scrisă pentru exploratorii Conştiinţei de pretutindeni de către un practician desăvârşit, care se potriveşte perfect cu tot ceea ce reprezintă Călătoria Inimii.

Conferinta cu tema „Arheologie somatică, vindecarea pentru şapte generaţii ” susţinută de Ruby Gibson.

Călăuzită de anii de studii spirituale şi de vindecare personală, Ruby Gibson pune în scrisul şi în practica sa de vindecare o inimă plină de compasiune. Ruby are o ascendenţă mixtă, care include multe tradiţii, şi este mama a trei copii frumoşi. Veghetor al ceremoniilor care au în centrul lor Pământul şi păstrător al pipei tradiţionale, şi-a început călătoria spirituală la vârsta de treisprezece ani şi îşi petrece viaţa punându-se în serviciul de vindecare a Mamei-Pământ şi spre binele comunităţii ei. Crede în puterea cercului vieţii, fiind optimistă cu privire la transformarea paşnică a omenirii.

Ca terapeut somatic certificat, Ruby lucrează de treizeci de ani cu copi şi adulţi, fiind specializată în recuperarea posttraumatică, abuz, răni, adicţii, tulburări de stres posttraumatic şi dureri cronice. Ruby desfăşoară o muncă de pionierat în domeniul somatic, unind vechea Roată tămăduitoare, exerciţiile fizice, comportamentul uman şi spiritualitate într-o tehnică pe care a pus-o la punct, numită Arheologie somatică.

Exerciţiul Arheologiei somatice este procesul de a-ţi găsi unitatea, tratându-ţi amnezia şi amintindu-ţi poveştile tale. Când excavezi, îţi aduci aminte, iar când îţi aduci aminte, istoria ţi se revelează, iar atunci când istoria se revelează, vei recunoaşte cu claritate cursul poveştilor care îţi compun viaţa. Această cunoaştere îţi conferă opţiuni şi îţi restituie forţa de a-ţi manifesta destinul unic, într-un mod conştient.

Informaţia somatică este stratificată în corp la fel cum este stratificată şi în Pământ – cele mai recente experienţe se află cel mai aproape de suprafaţă, iar cele mai vechi, mai departe în istorie, se află în subteran. Istoria noastră parcurge arterele din inima noastră şi intersecţiile neurologiei noastre. La fel ca un burete, corpurile noastre adoptă atitudinile, impresiile şi dinamicile din familiile, comunităţile şi mediile în care trăim. Toate aceste elemente ne dau formă şi ne definesc, iar egoul nostru începe să se identifice cu experienţele noastre. Devenim ce am moştenit, ce ne-au spus alţii că suntem, ce ne-au învăţat profesorii noştri.

Miercuri , 19 septembrie 2012, orele 19.30 ,  la UNA Galeria Str. Budişteanu nr.10 sector 1 Bucureşti 

Dacă doriţi să participaţi, nu uitaţi să vă înregistraţi la adresa de mail office@transpersonal.ro sau prin sms la 0731.014.258.


Descarcă acest articol ca PDF.

Adresa ta de email nu va fi afişată pe site. E OK să pui linkuri utile.
Descarcă acest articol ca PDF.
Print

Copyright © Călătoria Inimii 2010 - 2021

Călătoria Inimii este marcă înregistrată a Asociației de Terapii Transpersonale. Articolele de pe acest site sunt proprietatea intelectuală a autorilor și pot fi preluate doar cu precizarea numelor acestora și a sursei din care au fost preluate, în urma acordului scris al administratorului siteului www.calatoriainimii.net