Pages Menu
RssFacebook
Categories Menu

Scris de la 4 decembrie 2012 Arhiva Evenimente, Eveniment | Un comentariu

Punctul ZERO al Conștiinței. Conferință / Seară ExperimentConferința/experiența din  19 decembrie va fi una foarte specială. Va fi mult mai mult decât o conferință, căci vom experimenta împreună spațiul interior al schimbării. Horia Țurcanu și Elena Francisc vă invităm la o explorare a conștiinței umanității în acest final de an 2012 și a potențialelor anului 2013.

Cu două zile înainte de ”Sfârșitul timpurilor” cum ar spune Stanislav Grof sau Ervin Laszlo, ultimul eveniment major al Călătoriei Inimii din această Eră. Cu adevărat, un timp important al Umanității se sfârșește, și altul se naște. 21 decembrie 2012 este punctul maxim al transformării interioare al umanității. Sfâșiată între frica de disoluție și revelația interioară a Adevărului despre Sine, umanitatea pășește dincolo de limitările paradigmei dualității. Întreaga istorie a umanității nu a făcut decât să pregătească acest moment. Ești pregătit?

Dacă faci parte dintre aceia care au explorat alături de noi vastele teritorii interioare, vino la eveniment. Dacă nu ai participat niciodată la o explorare interioară, dar ai citit din Cărțile Maestrului Interior sau, pur și simplu simți că ceva în tine rezonează cu abordările noastre, deasemeni te așteptăm. Va fi o seară memorabilă și o pregătire interioară pentru 21 decembrie. Tot ceea ce ai nevoie în aceste timpuri este Încrederea în tine însuți și minimum de mijloace pentru administrarea stărilor prin care treci. Fără guru, fără doctrine, fără sisteme de credință, fără organizații, fără structuri, fără nimic, înafara propriei experiențe și a capacității de a o administra. Revoluția Conștiinței ajunge la rezoluție.

Vom folosi mijloacele noastre obișnuite, Respirația Inimii pentru a accesa starea de Prezență, marea poartă pentru expansiunea percepției. Vom plonja împreună în spațiile largi în care se petrece transformarea pentru umanitatea în ansamblu.Vom face deasemeni o trecere în revistă a mijloacelor, simple dar foarte eficiente pe care fiecare din voi le are la dispoziție pentru a traversa în deplină conștiență acest timp, dar și lucrurile care vă împiedică să trăiți starea de integralitate și echilibru interior.

Aceast eveniment, ultimul al acestui an extraordinar, va fi o combinație de conferință și seară experiment.

Pentru o mai largă punere în temă, citește articolul 2012. Momentul ZERO al Conștiinței.

Locuri limitate. Costul este de 40 lei. Este necesară înscrierea la eveniment.

Miercuri , 19 decembrie 2012, orele 18.30 , la UNA Galeria Str. Budişteanu nr.10 sector 1 Bucureşti


Descarcă acest articol ca PDF.

Un comentariu

  1. As dori sa particip.

Adresa ta de email nu va fi afişată pe site. E OK să pui linkuri utile.
Descarcă acest articol ca PDF.
Print

Copyright © Călătoria Inimii 2010 - 2021

Călătoria Inimii este marcă înregistrată a Asociației de Terapii Transpersonale. Articolele de pe acest site sunt proprietatea intelectuală a autorilor și pot fi preluate doar cu precizarea numelor acestora și a sursei din care au fost preluate, în urma acordului scris al administratorului siteului www.calatoriainimii.net