Pages Menu
RssFacebook
Categories Menu

Scris de la 25 ianuarie 2013 Arhiva Evenimente, Workshop | 3 comentarii

Richard Moss în România:
Relația Conștientă.
Expansiunea spirituală prin PREZENȚĂ 

Richard MossCălătoria Inimii și Calea Maestrului Interior sunt întemeiate pe experiența directă a stărilor de conștiință extinsă. În centrul tuturor abordărilor noastre experiențiale se află starea de PREZENȚĂ ca poartă de acces către orice nivel al conștiinței noastre. Este un punct fundamental în tot ceea ce facem. Calea PREZENȚEI este o cale străveche, cunoscută de toți marii inițiați ai umanității, în toate timpurile. Starea de Prezență nu este o teorie, ci o experiență. De aceea, toți marii maeștri ai lucrului de conștiință sunt, în primul rând niște experimentatori.

Doctorul Richard Moss este unul dintre cei respectați  terapeuți, învățători spirituali și practicieni ai stărilor de conștiință extinsă ai acestei planete, un mare maestru, ale cărui cărți noi le-am publicat tocmai pentru că reprezintă un sprijin excepțional pentru aceia care au ales transformarea interioară.

Iată ce scriam acum câtva timp pe coperta uneia dintre cărțile doctorului Moss, una dintre lucrările fundamentale ce figurează printre Cărțile Maestrului Interior:

”Doctorul Richard Moss este un om care a trăit Revelaţia. Este un om care a experimentat  starea de conştiinţă supremă a fiinţei omeneşti în care aceasta trăieşte deplin. Este acea stare de conştiinţă despre care vorbesc misticii şi care, odată trăită, ne schimbă pentru totdeauna. Richard Moss şi-a dedicat viaţa unei misiuni enorme: aceea de a-i conduce și pe alții la trăirea celui mai înalt nivel posibil de Conștiență și energie, pentru o fiinţă omenească. Această vitalitate radicală cum o numeşte el, înseamnă trăirea la maximum a unei vieţi pline de autenticitate, de energie debordantă şi mai ales de bucurie. Cheia întregii practici a doctorului Richard

Călătoria pe care ne-o propune Richard Moss este o călătorie spre libertate a propriei noastre Fiinţe. Este o călătorie care presupune descătuşarea Fiinţei din lanţurile propriilor temeri, ale sentimentelor auto-limitatoare, o călătorie în cursul căreia intervin înţelegeri profunde, vindecări spontane şi creativitatea debordantă ce însoţeşte întotdeauna expansiunea conştiinţei. Cheia întregii practici a doctorului Richard Moss este starea de Prezență.

Richard MossDoctorul Richard Moss este unul dintre cei mai respectaţi autori şi învăţători în domeniul transformării interioare şi al trăirii conştiente. În  peste 30 de ani de lucru, el a însoțit  mii de oameni, prin intermediul cărţilor şi cursurilor sale, pe drumul către înţelepciunea şi puterea adevăratului nostru Sine.”

Și iată că acum, Richard Moss este invitatul Călătoriei Inimii în România. După ce cărțile sale au inspirat mii dintre exploratorii conștiinței ce au ales transformarea, există acum oportunitatea de a explora într-o Călătorie a Inimii al cărei centru și ghid va fi Richard Moss însuși. Nu ar fi putut să existe un moment mai potrivit decât acesta, începutul anului 2013 pentru acest eveniment.

Horia & Elena Francisc-Turcanu au bucuria deci, de a vă invita la workshop-ul eveniment al acestui an, desfășurat sub culorile Călătoriei Inimii, sub bagheta magică a doctorului Richard Moss. Tema acestei călătorii este ”Relația Conștientă”, calea primordială către o adevărată expansiune spirituală. În marea călătorie umană, cu toți tânjim după o conexiune profundă cu ceilalți și de aceea cele mai importante relații pe care le avem în viața noastră sunt teritoriul celor mai dure provocări, în care se manifestă cele mai mari frici, dorințe și emoții. Furtunile din interiorul relațiilor însă, pot constitui adevărate parcursuri inițiatice, cu o singură condiție : conștiența. Măsura în care suntem conștienți este aceea în care vom face salturi din perspectivă psihologică și spirituală. Cu alte cuvinte, o relație conștientă este un mediu excepțional pentru expansiunea spirituală.

Așa cum vă așteptași de la un eveniment Călătoria Inimii, workshop-ul lui Richard Moss va fi unul experiențial, plin de exerciții și practici ale Prezenței. Doctorul Moss va susține aceste procese interioare astfel încât să devină adevărate instrumente ale transformării. Temele de viață vor fi aduse de către participanți, astfel încât doctorul Moss va răspunde la întrebări și le va transforma în exerciții practice. Workshop-ul va cuprinde, așa cum sunteți obișnuiți din călătoriile noastre, elemente de mișcare, meditație și respirație ca mijloace de expansiune a conștiinței, dar și de lucru cu visele atunci când contextul  va fi potrivit.

Va fi un workshop transformator și cu siguranță fundamental pentru toți exploratorii conștiinței. Un workshop care se potrivește perfect cu ceea ce noi numim Calea Maestrului Interior.

ÎNSCRIERE Workshop TRANSFORMAREA PRIN PREZENTA – Relatia Constienta 

Cărțile lui Richard Moss :

VINDECAREA ÎNCEPE ÎN INTERIOR

MANDALA FIINTEI

FLUTURELE NEGRU

 


Descarcă acest articol ca PDF.

3 comentarii

  1. Ma bucur pentru cei care veti fi prezenti la intalnirea cu dr Moss! va doresc sa aveti cea mai puternica experienta! poate vom beneficia de video sau macar Horea ne va povesti cum a fost;caci el are darul divin de a povesti minunat!

  2. Poate sunt oameni care nu stiu ca Dr Moss se ocupa si cu tratarea cancerului iar rezultatele sunt miraculoase.

  3. Buna ziua D-nule Horia Turcanu ,am vazut emisiunea lui Oreste Teodorescu din data de 5 aprilie 2013, la care ati fost invitat.Felicitari pentru tot ce faceti ,superba emisiune si tema ce sa zic, unica.Aveti o locatie unde sa tineti niste cursuri de initiere in acest domeniu?daca da, unde si datele de contact m-ar interesa.As fi dorit sa particip la intalnirea cu Dr.Richard Moss dar veniturile modeste nu-mi permit.Ma voi multumi sa citesc pe sit ce veti scrie dvs.Este ceva ce imi umple sufletul de bucurie.Va multumesc mult! cu deosebit respect Sofia Cojocaru.Ploiesti

Adresa ta de email nu va fi afişată pe site. E OK să pui linkuri utile.
Descarcă acest articol ca PDF.
Print

Copyright © Călătoria Inimii 2010 - 2021

Călătoria Inimii este marcă înregistrată a Asociației de Terapii Transpersonale. Articolele de pe acest site sunt proprietatea intelectuală a autorilor și pot fi preluate doar cu precizarea numelor acestora și a sursei din care au fost preluate, în urma acordului scris al administratorului siteului www.calatoriainimii.net