Pages Menu
RssFacebook
Categories Menu

Scris de la 8 martie 2013 Video | Niciun comentariu

Stanislav Grof – Drumul către ConștiențăStanislav Grof vorbeste in acest interviu despre legăturile dintre ceea ce trăim intr-o stare holotropică si reflexia lor la nivel macro, in societate, politica, si in conflictele globale.
Violenta, poluarea mediului, sexualitatea devianta sunt doar manifestarile in exterior a ceea ce este inauntrul nostru. O experienta holotropica este printre altele o ocazie de a arunca o privire in interior, si de a intelege ca indreptand atentia inauntru, putem initia de aici schimbarea.
Este o cursa intre vechile căi, care nu pot rezolva problemele umanitatii, ci doar să le amplifice, si noua paradigma de constientizare a faptului ca adevarata schimbare globala poate fi initiata doar dacă fiecare din noi alege sa se schimbe pe sine.

Călătoria Inimii îi va avea ca invitați pe dr. Stanislav Grof și Christina Grof în România, pentru o serie de două conferințe care se vor desfășura la București (23 Mai) și la Cluj (21 Mai).

ÎNSCRIERE CONFERINȚĂ  BUCUREȘTI

ÎNSCRIERE CONFERINȚĂ CLUJ
AICI – CARȚILE LUI STANISLAV GROF

 


Descarcă acest articol ca PDF.

Niciun comentariu

Trackback-uri

  1. Stanislav Grof din nou în România. Workshop & Conferință - Calatoria Inimii | Calatoria Inimii - […] 3. Stanislav Grof – Drumul către Conștiență […]

Adresa ta de email nu va fi afişată pe site. E OK să pui linkuri utile.
Descarcă acest articol ca PDF.
Print

Copyright © Călătoria Inimii 2010 - 2021

Călătoria Inimii este marcă înregistrată a Asociației de Terapii Transpersonale. Articolele de pe acest site sunt proprietatea intelectuală a autorilor și pot fi preluate doar cu precizarea numelor acestora și a sursei din care au fost preluate, în urma acordului scris al administratorului siteului www.calatoriainimii.net