Pages Menu
RssFacebook
Categories Menu

Scris de la 24 aprilie 2013 Video | Niciun comentariu

Dr. Richard Moss – Libertatea de a ne reinventaIn acest clip dr. Richard Moss vorbeste despre adevarata libertate – prin felul in care alegem comportamente si abordari noi, efectiv putem crea noi potentialuri. Ramananc ancorati in prezent, fara sa ne pierdem in trecut sau viitor, sau in speculatii nesfarsite despre noi sau despre cei din jur, putem vedea fiecare clipa ca o imprejurare complet noua, in care putem facem o alegere. Una dintre cele mai insemnate schimbari ce pot aparea in urma alegerii constiente este descoperirea a noi dimensiuni in intimitatea relatiilor cu ceilalti.

Dr. Richard Moss va tine un workshop extraordinar la Bucuresti, cu tema „Relatia Constienta. Expansiunea spirituala prin PREZENTA”. Inscrieri pe site-ul Asociatiei de Terapii Transpersonale:
http://www.transpersonal.ro/ro/Workshop/19-Relatia-Constienta-Expansiunea-spirituala-prin-PREZENTA


Descarcă acest articol ca PDF.

Adresa ta de email nu va fi afişată pe site. E OK să pui linkuri utile.
Descarcă acest articol ca PDF.
Print

Copyright © Călătoria Inimii 2010 - 2021

Călătoria Inimii este marcă înregistrată a Asociației de Terapii Transpersonale. Articolele de pe acest site sunt proprietatea intelectuală a autorilor și pot fi preluate doar cu precizarea numelor acestora și a sursei din care au fost preluate, în urma acordului scris al administratorului siteului www.calatoriainimii.net