Pages Menu
RssFacebook
Categories Menu

Scris de la 5 septembrie 2013 Eveniment, horia francisc țurcanu, maestrul interior | Niciun comentariu

Maestrul Interior: Arta Creației Conștiente de Realitate 

Maestrul Interior este acel nivel al propriei Ființe, foarte larg, care orchestrează experiența noastră umană, și mai mult decât atât. Un timp foarte îndelungat umanitatea l-a crezut exterior, străin, îndepărtat, un dumnezeu capricios, judecător și nedrept. Transformarea de conștiință implică experimentarea directă a Maestrului Interior, ca pe o stare a propriei conștiințe. Aducerea în percepția directă a acestui spațiu al Ființei care, până acum, a fost inconștient. Consecințele sunt incalculabile. Experiența umană se schimbă complet după această asumare a centrului propriei realități. Presupune, în ultimă instanță, Încrederea în natura creatoare a propriei Ființe și trăirea experienței că tot ceea ce există este o reflexie a spațiului lăuntric. Arta Maestrului Interior este arta Creației Conștiente de Realitate. Este arta de a trăi experiența umană completă, eliberată de iluzie. O experiență în care Adevărul despre sine, Iubirea și Libertatea interioară nu mai sunt doar un vis, ci o trăire. Este destinația Călătoriei Inimii, accesibilă oricui alege acest lucru.

Horia și Elena Francisc Țurcanu vă invită, dragi exploratori ai conștiinței, la un eveniment care este mai mult decât o conferință. Ne vom conecta, prin mijloacele noastre clasice, Respirația Conștientă și starea de Prezență, la palierele cele mai adânci, ale propriei noastre inimi, acolo unde se află dintotdeauna Adevărul despre noi înșine și despre tot ceea ce ne înconjoară.

Deasemeni vom lansa oficial cea mai importantă carte a acestui an, pentru cei aflați în Călătoria Inimii: Școala Zeilor. Nimic nu este întâmplător, căci această carte este, în ultimă instanță despre Maestrul Interior și despre Eliberare, despre Adevăr și despre Iubire. Școala Zeilor nu este altceva decât experiența de a fi uman și drumul către Conștiență. Școala Zeilor nu este decât un alt nume al Călătoriei Inimii, după cum Visătorul din carte, este doar un alt nume al Maestrului Interior.

Înscrieri pe site-ul www.transpersonal.ro.


Descarcă acest articol ca PDF.

Adresa ta de email nu va fi afişată pe site. E OK să pui linkuri utile.
Descarcă acest articol ca PDF.
Print

Copyright © Călătoria Inimii 2010 - 2021

Călătoria Inimii este marcă înregistrată a Asociației de Terapii Transpersonale. Articolele de pe acest site sunt proprietatea intelectuală a autorilor și pot fi preluate doar cu precizarea numelor acestora și a sursei din care au fost preluate, în urma acordului scris al administratorului siteului www.calatoriainimii.net