Pages Menu
RssFacebook
Categories Menu

Scris de la 18 decembrie 2013 Articole, cartile transformarii | Niciun comentariu

2013 – cele 7 cărți ale Maestrului Interior7 Cărți ale Maestrului Interior, 7 paliere ale Conștiinței și ale experienței, 7 trepte către percepția sferică asupra Realității.

La capătul acestui an cum n-a mai fost altul – până acum :) – am făcut această descoperire, uimitoare chiar și pentru noi. Pe de-o parte nimic nu a fost programat, pe de-altă parte, știți bine dragi noștri, nu există coincidențe și nici întâmplări. Există doar această Realitate plină de Semne, pentru aceia dintre noi care sunt în Atenție, în Prezență, în Percepție. Ei bine, în această Realitate a anului 2013, Cărțile Maestrului Interior au adus în manifestare nici mai mult nici mai puțin decât 7 cărți fundamentale. Explorând această sincronicitate, ne-am dat seama că fiecare dintre ele reprezintă cu perfecțiune unul dintre nivelurile Realității. Fără nici un proiect anterior – cel puțin liniar, Cărțile Maestrului Interior au manifestat palierele pe care noi le explorăm în sesiunile noastre experiențiale, în Călătoriile Inimii cu care mulți dintre voi sunteți familiari. Chiar și Școala Maestrului Interior este structurată pe aceste 7 niveluri, căci are 7 etape de inițiere, 7 niveluri de experiență a celor 7 densități ale acestei lumi. Nu degeaba se spune că cifra 7 este magică.

cele 7 carti

Sigur, 7 cărți într-un an, sunt puține pentru o editură. Numai că aceste cărți pe care noi le aducem în dimensiunea liniară nu sunt cărți obișnuite. Ele sunt mult mai mult decât cărți: sunt instrumente destinate acelora care sunt într-un proces de transformare interioară. Sunt dimensiunea ”teoretică” ce dublează experiența de conștiință, explorarea personală și transpersonală a acelora care participă la Călătoriile Inimii. Cu alte cuvinte, dacă ați citit vreodată vreuna dintre Cărțile Maestrului Interior, mai devreme sau mai târziu, pașii voștri se vor îndrepta către a experimenta lucrurile despre care ați citit. Aceasta este energia, intenția și destinația acestor cărți: experiența directă.

Sunt cărți pentru exploratorii conștiinței, cum îi numim noi, scrise de către practicieni ai ai stărilor de conștiință extinsă. Ele sunt născute din experiență și conduc spre experiență, mai devreme sau mai târziu.

E momentul, pentru subsemnații Horia & Elena Francisc-Țurcanu să mulțumim tuturor acelora dintre voi, și nu sunteți puțini, care ați trăit împreună cu noi, extraordinarele experiențe ale acestui an, care ați participat la numeroasele Călătorii ale Inimii de explorare ale spațiului interior, tuturor acelora dintre voi care ați pășit cu curaj în aventura transformării interioare, care v-ați deschis către dimensiunile voastre mai largi, având încredere în ceea ce noi numim Călătoria Inimii. Deasemeni acelora care au fost împreună cu noi prin intermediul Cărților noastre. Nu contează dacă ați fost, în carne și oase, la evenimentele noastre, la conferințele, workshop-urile, seminarele, concertele, lansările petrecute sub steagul Călătoriei Inimii. Fiecare dintre aceste cărți, este purtătoarea acestei energii a Transformării. Fiecare este o sămânță care va da roade. Vă mulțumim deci, oricare ar fi fost vreodată conexiunea voastră cu noi, oriunde ați fi, în oricare dintre etapele procesului vostru interior de trezire la adevărata voastră natură.

”2013 – 7 cărți ale Maestrului Interior” este unul dintre modurile noastre de a exprima acest ”Mulțumesc!”

Este un pachet plin de conținut și mai ales de semnificație, potrivit pentru voi, cei aflați în explorare, sau pentru aceia din preajma voastră care-și caută drumul. 7 cărți fundamentale care vor deveni repere în parcursul transformarii interioare. Iată în continuare o descriere, în câteva fotograme, a celor 7 cărți, în ordinea, în care au apărut, și care privind înapoi, are aspectul unei sincronicități.

1. Anam Cara

1. Anam Cara

”…o carte splendidă, o capodoperă mistică, magică și literară, o bijuterie de înțelepciune metafizică, șlefuită de un adevărat Maestru. Obiectul în sine, cartea făcută din hârtie și cerneală nu este decât oglindirea în materie tangibilă a trăirii unei stări de conștiință supreme a umanității. Unii o numesc Christos, alții o numesc Starea Maestrului Interior, alții, pur și simplu Iubire. Dincolo de orice cuvânt, este o experiență în care devenim conștienți de acea parte din noi, universală, unică, din care își trag energia toate rolurile pe care le-am jucat vreodată în această dimensiune încarnată.

Frazele acestei cărți nu aparțin lui John O’Donohue, el este doar un aspect, scribul încarnat al acestei curgeri, ci Sufletului său, cel conștient de conexiunea profundă cu tot ceea ce există, cel care trăiește în acea dimensiune a Ființei în care Umanitatea este Una. Această carte nu aparține unui om, ci Umanității, nu aparține unui timp, ci clipei eterne, nu aparține unei tradiții sau civilizații, ci face parte din patrimoniul înțelepciunii eterne dobândite în experiența de a fi uman…”

2. Respirația Holotropică

2. Respiratia Holotropica

”…Psihiatrul Stanislav Grof este unul dintre părinții psihologiei transpersonale și a influențat decisiv evoluția psihologiei în secolul XX. Metodele sale experiențiale de investigare a psihicului uman au condus la lărgirea substanțială a hărții acestuia și la creionarea a ceea ce astăzi numim ”noua paradigmă” în științe. Una dintre cele mai importante contribuții ale sale la dezvoltarea psihologiei este aceea că a introdus spiritualitatea ca pe un domeniu fundamental și legitim al experienței umane și a demonstrat rolul trăirii spirituale acesteia ca factor de expansiune al Conștiinței.(…)Respirația Holotropică a contribuit în mod decisiv la transformarea de Conștiință a umanității așa cum o trăim astăzi și este o piatră de boltă pentru oricine lucrează cu stările de expansiune a conștiinței. Deasemeni constituie un reper important printre abordările Școlii Maestrului Interior și a parcursului Călătoriei Inimii.”

3. Școala Zeilor

3. Scoala Zeilor

”Nu suntem fiinţe materiale aflate în căutarea experienţei spirituale, ci fiinţe spirituale care şi-au asumat experienţa de a fi uman. Acest adevăr a traversat istoria şi a supravieţuit până astăzi, în timpurile marii transformări interioare. Umanitatea îşi aminteşte nu atât „cine” este, ci mai curând „ce” este. Zeii a căror conştienţă de Sine a fost acoperită, timp de milenii, de voalurile iluziei, încep să-şi amintească. Aceasta este transformarea.(…)Această carte uluitoare este este povestea întâlnirii cu Maestrul Interior, a dobândirii clarităţii şi a iniţierii în cunoaşterea ocultă a Adevărului care a însoţit dintotdeauna povestea umanităţii. „Visul şi Realitatea sunt unul şi acelaşi lucru. Clădeşte în interiorul tău ceea ce vrei să vezi afară, căci Lumea nu este decât un aspect al propriei tale Fiinţe. Lumea este aşa cum este, pentru că TU eşti aşa cum eşti.”

4. Suflet Nemărginit

4. Suflet Nemarginit

”Aflată la intersecția între abordările psihologiei abisale moderne și cele mai adânci adevăruri despre Suflet, bazată pe o imensă experiență directă de lucru cu conținuturile profunde ale psihicului, Suflet Nemărginit conduce la eliberarea față de una dintre cele mai dure identificări: Judecătorul Interior.

Dincolo de judecata de sine se află bucuria, pacea interioară și libertatea marilor decizii întemeiate pe Claritate și pe Adevăr. Este o carte practică, simplă, directă, plină de concretețe, care vine să sprijine în mod impecabil abordările Școlii Maestrului Interior. Este un ghid pentru practica permanentă a Conștienței proceselor interioare și a eliberării din roțile dințate ale gândirii compulsive. O carte despre expansiune, despre Prezență, despre acceptare, despre lucrul cu stările de frică și despre adevărata natură a Ființei.”

5. Shambala. Calea sacră a Războinicului

5. Shmabhala. Calea Sacra a Razboinicului

”…o carte destinată acelora care au ales transformarea interioară și care cred că aceasta stă în puterile lor. O carte pentru aceia care aleg eliberarea interioară de frică și de iluzie, eliberarea de dominația minții. O carte pentru aceia care aleg să sfârșească pentru totdeauna cu statutul de sclav al conștiinței de masă și să aleagă calea dificilă a asumării propriei realități.

Calea războinicului nu este o cale a luptei, ci a acțiunii conștiente în dimensiunea liniară a existenței. Este o cale a încrederii în sine, a intuiției, a clarității și păcii interioare, o cale a conexiunii profunde cu tot ceea ce există și a expansiunii minții. Este o cale a unității fundamentale a Ființei și a armoniei, o cale a conștienței absolute a tuturor dimensiunilor. Este calea integralității percepției despre sine. ”

6. Feminitudine

6. Feminitudine

”A percepe, a simți și a manifesta natura feminină a Ființei, este echivalentul recuperării unei jumătăți din noi înșine. Deasemeni înseamnă a deveni conștienți de și a ne reconecta la spațiul profund din  care izvorăsc înțelepciunea, compasiunea și echilibrul acestei lumi.

Feminitudine este un instrument de introspecție și descoperire care intermediază contactul cu lumea inconștientă a femininului din noi înșine, pentru a-l aduce la suprafață și astfel mediază transformarea profundă a potențialelor  noastre în realitatea liniară. Devenim ceea ce suntem cu adevărat. Tot ceea ce ascunde templul nostru interior, se revelează. Arta de a asculta, profunzimea percepției, respectul pentru Creație, intuiția, sensibilitatea, compasiunea, senzualitatea și deschiderea inimii, echilibrul și claritatea, toate acestea reprezintă atributele dimensiunii noastre adânci și expresii ale feminității. ”

7. Evanghelia după Isus Cristos

7. GOSPEL

”…o lucrare fundamentală pentru oricine se află în căutarea Adevărului. Stephen Mitchell plonjează metodic în Evangheliile lui Marcu, Matei, Luca și Ioan și deslușește adevăratele învățături ale lui Isus Christos, dincolo de toate adăugirile și modificările dogmatice care au intervenit de-a lungul timpului. Dincolo de cuvinte, el descoperă spiritul acestor învățături.”

”Ca toți Marii Maeștrii ai Umanității, Isus ne-a învățat despre un singur lucru: Prezența. Realitatea ultimă, luminoasa și plina de compasiune și inteligență a universului nu este în altă parte, în vreun paradis îndepărtat. Este întotdeauna aici și acum. Aceasta este ceea ce Biblia vrea să spună prin faptul că numele Domnului este Eu Sunt.” (Stephen Mitchell)

Pachetul cu cele 7 cărți ale Maestrului Interior poate fi comandat de aici.


Descarcă acest articol ca PDF.

Adresa ta de email nu va fi afişată pe site. E OK să pui linkuri utile.
Descarcă acest articol ca PDF.
Print

Copyright © Călătoria Inimii 2010 - 2021

Călătoria Inimii este marcă înregistrată a Asociației de Terapii Transpersonale. Articolele de pe acest site sunt proprietatea intelectuală a autorilor și pot fi preluate doar cu precizarea numelor acestora și a sursei din care au fost preluate, în urma acordului scris al administratorului siteului www.calatoriainimii.net