Pages Menu
RssFacebook
Categories Menu

Scris de la 18 decembrie 2013 Video | Un comentariu

Feminitate. O scufundare în misterul adânc al Ființei taleKitt-ul FEMINITUDINE contine cincizeci şi cinci de cărţi de tarot, cincizeci şi cinci de feţe, elementele unui puzzle personal adesea incomplet şi al cărui sens este câteodată mascat. Misterul rămâne deschis. Autoarea ne propune acest joc ca pe o aventură a conştiinţei şi a întoarcerii la surse. O carte trasă din cotidian corespunde, de asemenea, unui timp al interiorizării, al ascultării de sine şi de intuiţie. O carte reprezintă, de asemenea, un unghi de abordare, o invitaţie la reflecţie, o manieră de fertilizare a căutării, o practică, un memento.

O carte-instrument, destinată plonjării în adâncurile Ființei feminine, în profunzimea din care se naște realitatea. O carte practică și jucăușă, o carte de divinație și explorare, o carte de dezvăluire și cunoaștere, o carte de experiență personală și metafizică. Este o carte care îți poate schimba viața, schimbându-ți perspectiva despre tine însăți.

Ești mult mai mult decât ai crezut. În tine se află, încă adormită, Zeița, Marea Mamă și Iubita cosmică, dimensiuni arhetipale despre care doar ai citit poate, dar care, acum vor fi trezite la viață prin Conștiență. Căci această carte este un instrument al Conștienței de Sine.

Toate acestea nu sunt doar cuvinte, ci stări ale Ființei tale, care așteaptă, din timpuri imemoriale să se manifeste. Suntem aici, în aceste corpuri și în aceste vieți, pentru a exprima complet toate potențialurile noastre. Tot ceea ce suntem. Pentru a ne aminti.

Această carte este un instrument al reamintirii și, fără nici o îndoială, una dintre Cărțile Maestrului Interior – Elena Francisc.


Descarcă acest articol ca PDF.

Un comentariu

  1. 55 de carti care alaturi de dorinta manifestata in urma cu 3 ani au ajuns in posesia mea .Mai bine zis in urma cu 3 ani imi exprimam catre o prietena ,dorinta de avea si eu un astfel de pachet .Asteptam cu nerabdare ca pachetul cu comanda mea de carti sa ajunga la mine .In sfirsit dupa ce mi-am vazut pachetul cu carti inminate de catre curier urc cu rapiditate scarile blocului si cu o cu imensa si nesfirsita bucurie desfac pachetul cu carti.In pachetul cu carti una imi atrage atentia .Era pachetul „Feminitudine „.Ambalajul si calitatea lor te chemau sa-l desfaci pentru a te lasa ,putin mai tirziu atras de vibratia si misterul lor ,intr-o lume ce comunica din ivizibilul absolut.Ma hotarasc sa etalez citeva carti si spre surpriza mea cea mai draga persoana din viata mea avea sa-mi confirme ca ceea ce ii spusesera cartile era doar simplu adevar revelat prin intermediul acestor . Prezentarea cartilor si misterul lor te face sa le iei aproape zilnic in mina pentru a vorbi prin intermediul simbolurilor si frumoselor vorbe scrise in manual.Este o lume in care orice femeie se poate regasi si redescoperi ,este un pachet de carti care iti vorbeste despre adevarata ta chemare si care te invata cum si ce anume ai putea face in situatii in care nimeni nu stie cum sa te indrume .Am descoperit frumoasa ” vrajitoare „din mine care alaturi de „magiciana ” mi-au spus ca libertatea mi-a fost data in dar ,ca acea minunata carte a „creatiei” imi vorbeste despre frumosul meu spirit ,ca am plonjat in lumea in care femeia cercetator si alchimista din mine mi-au aparut pentru a-m vorbi despre sacra” zeita ” din
    mine care doar asteapta momentul pentru a o celebra, alaturi de alte „femei zeite ” din lume .Este o lume interioara care imi vorbeste de drumul si deschiderea spre lume; si in acelas timp solitara „singuratica ” din mine .Am aflat ca „arborele vietii „alaturi de cartea „bucuroasa „,”nascatoarea ,”inocenta ” ma cheama sa -mi celebrez trupul si renasterea mea ca femeie si nu numai .Am aflat ca inocenta alaturi de „jucausa „ma lasa sa ma joc frumos cu tainele ;ca „misterioasa”din mine ma invata ca in mine stau toate tainele acestei lumi .”Inteleapta „alaturi de „indragostita „vine sa-mi vorbeasca de minunata stare care trebuie permanentizata in mine .Si cum sa nu te bucuri de misterioasa lume magica cind totul iti este permis si totul este creat pentru a te putea celebra si celebra creatia ce este in tine si jurul tau .Acum stiu ca acest pachet a ajuns la mine pentru a-mi vorbi despre magica mea prezenta feminina si pentru a intari convingerea ca suntem fiinte magice care am venit in aceasta lume pentru a ne bucura si aduce lumina Iubirii cu noi .
    Multumesc lui AmmaRa pentru frumoasa cale de divinatie ,deschisa cu ajutorul acestui pachet atit de frumos numit „Feminitudine”.

    Nufar alb

Adresa ta de email nu va fi afişată pe site. E OK să pui linkuri utile.
Descarcă acest articol ca PDF.
Print

Copyright © Călătoria Inimii 2010 - 2021

Călătoria Inimii este marcă înregistrată a Asociației de Terapii Transpersonale. Articolele de pe acest site sunt proprietatea intelectuală a autorilor și pot fi preluate doar cu precizarea numelor acestora și a sursei din care au fost preluate, în urma acordului scris al administratorului siteului www.calatoriainimii.net