Pages Menu
RssFacebook
Categories Menu

Scris de la 28 ianuarie 2014 Eveniment, Workshop | 3 comentarii

Festivalul Călătoria Inimii 2014 

Un week-end de experiență, explorare și expansiune a Conștiinței dedicat tuturor acelora dedicați procesului de transformare interioară. Un Regal al stărilor extinse ale conștiinței, al descoperirilor și al revelației. Dincolo de ceea ce știm despre Realitate, este ceea ce putem trăi, ceea ce putem simți despre aceasta. Horia & Elena Francisc-Țurcanu și călăuzele Călătoriei Inimii vă invită deci la 3 zile de imersiune în profunzimile Realității, dincolo de cortina percepției liniare despre voi înșivă și despre tot ceea ce există, sub semnul Maestrului Interior

facebook promo1

 Primul Festival al Călătoriei Inimii s-a născut dintr-o constatare simplă: tot mai mulți oameni descoperă că nu le mai este suficient să citească despre transformările de Conștiință. Vor să le trăiască. Nu le mai ajunge să afle din cărți despre experiențele altora. Vor să simtă ei înșiși. Conștiența asupra Realității propriei Ființe și asupra Realității se schimbă și asta implică o transformare a percepției. Nenumărate procese individuale, mai mult sau mai puțin dureroase, conduc, la o scară macro, către o extraordinară transformare la nivelul întregii Umanități. Îi numim pe aceia care aleg Calea Conștienței, sau Calea Maestrului Interior, exploratori ai Conștiinței. Asta pentru că singura adevărată cunoaștere este aceea prin experiență directă și prin explorare personală. Acestor oameni le este destinat Festivalul Călătoria Inimii 2014. 

Pentru prima dată, cele mai puternice mijloace de expansiune a Conștiinței, având ca bază Practica Respirației Conștiente și a stării de Prezență, vor fi disponibile pentru experiență în același spațiu și în același timp. Un adevărat regal de abordări și experiențe pe cele mai diferite paliere ale spațiului lăuntric. Respirația Inimii și Respirația Holotropică, Astrologia Arhetipală Experiențială și Dansul Sferic al Inimii, Arheologia Somatică, Călătorii Shamanice și multe altele încă, se vor petrece, timp de 3 zile în timp liniar, de dimineață până seara, într-o structură de workshop-uri, seminarii, conferințe și prezentări cum n-au mai fost până acum. Întreaga experiență și energie a Călătoriei Inimii va fi disponibilă în forma sa cea mai condensată, în acest mare eveniment. 

Fiecare dintre aceste abordări este un mod de a călători în Conștiință, un mod de vindecare a trecutului, un mod de a deveni conștient și de a percepe. Arhitectura interioară a Ființei va fi dezvăluită din multiple direcții. Ideea principală a acestui eveniment este aceea ca fiecare dintre exploratorii conștiinței să descopere prin experiență directă abordarea care i se potrivește cel mai bine, cu care rezonează și pe care o va folosi poate în propriul său proces de dobândire a conștienței Maestrului Interior.

Workshop-urile Călătoriei Inimii, care peste an sunt răspândite în toată țara și uneori înafara ei, vor fi deci prezente în versiuni scurte (și puternice J), în aceste 3 zile de experiență, explorare și expansiune a Conștiinței. O mare Călătorie a Inimii, în care chiar și conferințele vor avea o dimensiune practică. 

slider festival nouInvitatul special al acestui festival este un vechi prieten al Călătoriei Inimii, Mark Seelig (Germania), psiholog, psihoterapeut și muzician, un explorator al medicinei tradiționale shamanice, care va susține o prezentare despre Plantele Sacre și transformarea de conștiință, pornind de la experiența personală, pentru ca în final să devină centrul unui concert de flaut indian. Mai mult decât un concert, Mark Seelig va fi în mijlocul unei experiențe de conștiință, căci faimoasele sale heart raga au darul magic de ne proiecta în spațiile inefabile ale propriei Ființe.

Una peste alta, Festivalul Călătoria Inimii 2014 se anunță un eveniment de proporții pentru exploratorii conștiinței. Dacă simțiți pe dinăuntru irizarea inconfundabilă a entuziasmului față de toate acestea, atunci grăbiți-vă să vă înscrieți la eveniment, chiar dacă mai sunt două luni. Dată fiind natura experiențială a Festivalului, numărul participanților este limitat. Practic, întregul Festival Călătoria Inimii se va desfășura cu ușile închise, odată completă fiind lista participanților.

horia&elenaSubsemnații Horia & Elena Francisc-Țurcanu plus călăuzele Călătoriei Inimii suntem pregătiți să vă însoțim în această explorare care se anunță fulminantă. Apropos, unul dintre motivele acestei sărbători a Noii Conștiințe sunt cei 10 ani (zece ani!) de Cărți ale Maestrului Interior – Elena Francisc și de experiențe împreună sub sigla Asociației de Terapii Transpersonale. Vom sărbători împreună într-un fel pe care nu îl veți uita prea ușor. Hough! (HEFT)

Am ales să ilustrăm acest articol și, cumva, întregul  Festival Cătoria Inimii cu imagini dintr-un extraordinar film de artă, ”Ashes and Snow”, realizat de Gregory Colbert , în semn de omagiu față de munca sa care se potrivește atât de bine cu ceea ce suntem și facem. 


Descarcă acest articol ca PDF.

3 comentarii

  1. Ma bucur pentru cei care veti putea sa participati!fantastica idee! mi-ar placea ata de mult sa fiu acolo dar fizic,suntem departe! nu vreau sa ma plang de fiecare data dar asta e realitatea.va doresc multa pace si sanatate!

  2. Sa ma inscriu… unde?

Adresa ta de email nu va fi afişată pe site. E OK să pui linkuri utile.
Descarcă acest articol ca PDF.
Print

Copyright © Călătoria Inimii 2010 - 2021

Călătoria Inimii este marcă înregistrată a Asociației de Terapii Transpersonale. Articolele de pe acest site sunt proprietatea intelectuală a autorilor și pot fi preluate doar cu precizarea numelor acestora și a sursei din care au fost preluate, în urma acordului scris al administratorului siteului www.calatoriainimii.net