Pages Menu
RssFacebook
Categories Menu

Scris de la 12 februarie 2014 Video | Niciun comentariu

Amaresh Mark Seelig. Call of the DivineMuzica lui Mark nu este doar armonie, este o călătorie de conștiință în toată regula, muzica sa are darul de a expansiona percepția dincolo de granițele obișnuite ale minții. Este o muzică care conduce la deschiderea Inimii spirituale și produce un câmp de rezonanță care are valențe profund vindecătoare. Mark Seelig nu este doar un artist, este un explorator experimentat, cu preocupări în multiple domenii: este psihoterapeut transpersonal, profesor, shaman, astrolog, muzician.

Mark Seelig a studiat ani de zile cu un maestru indian al acestui instrument. Bansuri, flautul din bambus, tradiţional din nordul Indiei are, asemenea lemnului din care e făcut, puterea de a te goli complet de gânduri pentru a permite Divinităţii să cânte prin tine.

Legenda spune că flautul a fost oferit de zei oamenilor pentru ca ei înşişi să înveţe să devină zei. Bansuri cântă iar mintea tace,devenind o apă liniştită, inima se deschide şi vastitatea fiinţei devine experienţă.


Descarcă acest articol ca PDF.

Adresa ta de email nu va fi afişată pe site. E OK să pui linkuri utile.
Descarcă acest articol ca PDF.
Print

Copyright © Călătoria Inimii 2010 - 2021

Călătoria Inimii este marcă înregistrată a Asociației de Terapii Transpersonale. Articolele de pe acest site sunt proprietatea intelectuală a autorilor și pot fi preluate doar cu precizarea numelor acestora și a sursei din care au fost preluate, în urma acordului scris al administratorului siteului www.calatoriainimii.net