Pages Menu
RssFacebook
Categories Menu

Scris de la 13 februarie 2014 Articole, calatoriile initiatice, Eveniment | Niciun comentariu

Călătoria Inimii în Peru IMG_7597

Octombrie 2014, o nouă călătorie inițiatică în Peru. Mult mai mult decât turism, aceasta este o călătorie de explorare interioară și de conectare cu cele mai profunde conținuturi ale propriei conștiințe. Instrumentele fundamentale ale Călătoriei Inimii, practicile Respirației Conștiente și ale stării de Prezență ne vor însoți la Cusco și în Valea Sacră, unde ne vom conecta cu spiritul marii civilizații mistice a Imperiului Incas.  Vom călători în Conștiință la Machupicchu și ne vom cățăra deasupra lumii la Huaynapicchu. Vom trăi experiența conectării cu străvechi ritualuri oficiate de ultimii sacerdoți ai Anzilor în limba Quechua, vom călători dincolo de timp în spiritul locurilor. Vom naviga pe lacul Titicaca și vom lucra cu stări de expansiune a conștiinței la 4000 de metri altitudine, în templele sacre ale insulei Amantani. O aventură care va dura două săptămâni în timp liniar, dar în care vom străbate inimaginabile spații ale conștiinței care transcend liniile temporale. Esența unei călătorii inițiatice este aceea a întâlnirii cu Sine, și acesta este dedicarea ultimă a acestei explorări.

IMG_7602

Este o călătorie de nivel eXplorer, care necesită o minimă experiență de lucru cu stările de expansiune a Conștiinței. Călăuzele voastre în această explorare, subsemnații Horia & Elena Francisc Țurcanu vă invită, dacă simțiți în vene, în inimă și în plexul solar presimțirea acestei aventuri interioare și nu ați mai lucrat niciodată cu Respirația Conștientă și starea de Prezență, să experimentați în cel puțin două-trei călătorii regulare, înainte de a vă îmbarca pentru zborul de Lima. Este vorba mai curând despre un workshop de expansiune a Conștiinței de 15 zile și de lucru intens cu dimensiunile rafinate ale Ființei, decât despre turism. Energia locurilor sacre în care vom lucra amplifică intensitatea experiențelor, iar extraordinarele spații geografice pe care le vom vizita, vor fi mereu catalizatorul acestor experiențe. Datorită caracterului special al acestei Călătorii a Inimii, numărul participanților este strict limitat. Numărătoarea inversă a pornit! (HEFT)

Detaliile călătoriei, precum și formularul de înscriere le găsiți pe  transpersonal.ro 

 

 

 

 

 

 

 

 


Descarcă acest articol ca PDF.

Adresa ta de email nu va fi afişată pe site. E OK să pui linkuri utile.
Descarcă acest articol ca PDF.
Print

Copyright © Călătoria Inimii 2010 - 2021

Călătoria Inimii este marcă înregistrată a Asociației de Terapii Transpersonale. Articolele de pe acest site sunt proprietatea intelectuală a autorilor și pot fi preluate doar cu precizarea numelor acestora și a sursei din care au fost preluate, în urma acordului scris al administratorului siteului www.calatoriainimii.net