Pages Menu
RssFacebook
Categories Menu

Scris de la 23 mai 2014 Arhiva Evenimente, Articole, Eveniment, Video, Workshop | Niciun comentariu

Mirabai Ceiba în Concert, 7 iunie 2014Pe 7 iunie, pentru prima oară în România, această muzică, cu o forță vindecătoare uriașă, o vom putea asculta live! Este muzica pe care, mulți dintre voi, ați simțit-o călătorind, împreună cu noi, în stările holotropice, în dansul inimii și în sfericitatea ființei voastre atunci când ați îndrăznit să explorați spațiile extinse ale conștiinței.

Mirabai Ceiba rezonează perfect cu energia Călătoriei Inimii. Concertul de la București din 7 iunie este o Călătorie a Inimii. O scufundare în spațiile inefabile ale Conștiinței, divine și umane în același timp, în centrul Ființei Sferice, în inima noastră colectivă unde putem, cu adevărat, să ne bucurăm și să împărtășim valorile fundamental umane cu ceilalți: pacea, iubirea, compasiunea, încrederea, unitatea.

7 Iunie 2014, orele 20,00. București. România

Ascultă muzica izvorâtă din nemișcarea tăcerii… Ia-ți un minut de răgaz și respiră liniștit/liniștită în spațiul sacru al Inimii tale. Ascultă acordurile muzicii din acest spațiu al Ființei. Ce simți că se trezește în tine? Ce sentimente ies la suprafață când tăcerea din interiorul tău se împletește cu grația melodiilor? Ascultă… Dacă simți că ceva profund rezonează în tine lasă-ți inima să te ghideze și vino să te alături comuniunii de inimi pe care o vom crea împreună în seara de 7 iunie 2014.

Rezervări Online

Biletele pot fi achiziționate și prin rețeaua EVENTIM


Descarcă acest articol ca PDF.

Adresa ta de email nu va fi afişată pe site. E OK să pui linkuri utile.
Descarcă acest articol ca PDF.
Print

Copyright © Călătoria Inimii 2010 - 2021

Călătoria Inimii este marcă înregistrată a Asociației de Terapii Transpersonale. Articolele de pe acest site sunt proprietatea intelectuală a autorilor și pot fi preluate doar cu precizarea numelor acestora și a sursei din care au fost preluate, în urma acordului scris al administratorului siteului www.calatoriainimii.net