Pages Menu
RssFacebook
Categories Menu

Scris de la 6 mai 2014 Articole, Eveniment, maestrul interior, Video | Niciun comentariu

Vino să asculți muzica inimii taleMuzica, una dintre cele mai puternice forțe ale lumii în care trăim, are darul de a exprima diversitatea noastră. Indiferent însă de ce muzică îți place să asculți, dacă în această perioadă a vieții tale te simți cu inima congestionată și cu mintea mult prea gălăgioasă pentru a-i mai putea face față, te invităm să vii și să te liniștești îmbăindu-te în undele armonice create de muzica sacră pe care cei de la Mirabai Ceiba au ales s-o împărtășească cu noi.

Pe 7 iunie, pentru prima oară în România, această muzică, cu o forță vindecătoare uriașă, o vom putea asculta live! Este muzica pe care, mulți dintre voi, ați simțit-o călătorind, împreună cu noi, în stările holotropice, în dansul inimii și în sfericitatea ființei voastre atunci când ați îndrăznit să explorați spațiile extinse ale conștiinței. Cei care ați experimentat energia Călătoriei Inimii știți deja cât de importantă este muzica în tot ceea ce facem. Și, pe lângă acest major rol pe care-l joacă muzica în lucrul cu stările de conștiință extinsă, eu mai cred, cu adevărat, că muzica poate fi un fabulos catalizator pentru schimbarea socială pe care ne-o dorim cu toții. Așa cum, de altfel, sunt convinsă că, pe lângă re-energizarea și re-echilibrarea ființei noastre, muzica ne poate chiar vindeca.

Muzica e deja în tine, făcând parte din ritualurile și obiceiurile tale zilnice, din relațiile tale, din viața ta. Vino doar s-o trăim împreună, live de data asta, bucurându-ne de energia comuniunii de inimi pe care o vom crea cu prilejul acestui extraordinar eveniment.

Îndrăznește să-ți expansionezi conștiința, dragă prieten al Călătoriei Inimii, și vino să respirăm împreună, în spațiul sacru al inimilor noastre, această muzică care are darul de a ne împleti energia trupului cu cea a minții și a sufletului.

Mirabai Ceiba în Concert
București, 7 iunie 2014

La acest concert copiii până în 10 ani au gratuitate.
Elevii între 10 și 18 ani, studenții și pensionarii au reducere de 50%.

Înscrierile pentru concert se pot face online pe site-ul Asociației de Terapii Transpersonale, www.transpersonal.ro sau telefonic la 0731 014 258.


Descarcă acest articol ca PDF.

Adresa ta de email nu va fi afişată pe site. E OK să pui linkuri utile.
Descarcă acest articol ca PDF.
Print

Copyright © Călătoria Inimii 2010 - 2021

Călătoria Inimii este marcă înregistrată a Asociației de Terapii Transpersonale. Articolele de pe acest site sunt proprietatea intelectuală a autorilor și pot fi preluate doar cu precizarea numelor acestora și a sursei din care au fost preluate, în urma acordului scris al administratorului siteului www.calatoriainimii.net