Pages Menu
RssFacebook
Categories Menu

Scris de la 18 februarie 2015 Articole, calatoriile initiatice, elena francisc țurcanu, Eveniment, Slideshow | Niciun comentariu

În căutarea Zeiței Interioare. Practica Puterii FeminineO Călătorie Inițiatică pentru corp, minte și spirit

cu AmmaRa

Mexic, Riviera Mayașă, 21 nov – 1 dec 2015

10 zile de explorare interioară, celebrare a Feminității
și conectare cu Arhetipul Feminin

Ceremonii sacre, lucru cu Prezența și Respirația Conștientă,
Atingerea Vindecătoare, Lucru cu elementele și explorări interioare

10 nopți pe malul oceanului, printre palmieri, într-un paradis exclusiv

Meditații, explorări și ceremonii la Chichen Itza, Valladolid, Coba și Tulum

Vom plonja în căușurile uluitoare de la Gran Cenote, Akumal și Yalku

O experiență, o inițiere, un adevăr despre noi înșine
pe care nu-l vom uita niciodată

Uneori, pentru a vedea cu claritate e nevoie de îndepărtare, iar pentru a deschide porțile către ceilalți e nevoie să ne conectăm mai întâi cu noi înșine. Iubirea, respectul, măreția, frumusețea, adevărul, toate acestea trebuie percepute mai întâi ca o dimensiune personală, înainte de a le desluși pentru ceilalți și a le împărătăși. Cum aș putea să iubesc această lume, neiubindu-mă pe mine însămi? Cum aș putea vedea măreția și frumusețea acestei lumi și a celor din jur, dacă nu pot vedea încă propria mea măreție?

AmmaRa

Această Călătorie a Inimii și Inițiere în același timp este despre noi înșine, mai întâi. Despre găsirea bogăției interioare și recunoașterea ei față de noi înșine, înainte de a o împărtăși cu cei pecare îi iubim. Este despre regăsirea dimensiunii divine a femininului din noi, despre integrarea întregii Călătorii a vieții noastre într-o nouă formă. Este despre frumusețe, iubire și respect, despre asumarea unei noi imagini despre noi înșine, despre Zeița care trăiește în fiecare din noi. Este despre curaj și despre grație, despre tandrețe și despre atingerea delicatului spațiu interior. Și, în același timp, despre trup, ocean, soare, piatră și Conștiență, dans și stelele tropicelor, despre meditație și vânt și atingerea vindecătoare a celor asemenea nouă.

Este o călătorie de conștiință și un dar oferit nouă înșine, ca formă de respect și prețuire pentru ceea ce suntem, dincolo de rolurile pe care le jucăm. Este o ofrandă pentru Zeița interioară, o bucurie și un răsfăț pe care, poate, nu am avut niciodată curajul să ni-l oferim.

Este o Călătorie destinată acelor femei care sunt deja pe drumul descoperirii de sine și care au explorat deja Adevărul despre ele însele. Această explorare este una de întregire și integrare a tuturor experiențelor anterioare. Consacrarea acestei Călătorii este conștientizarea dimensiunii arhetipale a femininului, accesarea și integrarea acesteia. Este o sărbătoare a Femininului, a Încrederii și a bucuriei pe toate nivelurile ființei. Corp, minte și spirit.

Respirația Conștientă, practica Prezenței, Atingerea Vindecătoare, dansul, lucrul cu Elementele, Arhetipurile, Cercurile Sacre și Ceremoniile, călătoriile de conștiință, acestea vor fi instrumentele acestei incursiuni în Ființa noastră profundă. Frumusețea interioară descoperită se va reflecta în exteriorul nostru, căci aceasta este o Călătorie în paradis: plaje arzătoare, cu nisipul alb obitor, ceruri enorme deasupra oceanului, palmieri. Pentru 10 zile și 10 nopți, paradisul va fi al nostru și doar al nostru, în cea mai deplină intimitate și splendoare.

AmmaRa

 

Bucuria va veni din cunoașterea interioară, din conectarea cu noi înșine și cu spații ancestrale în care rezonează cu istoria noastră străveche, din reconectarea cu profunzimile lăuntrice dar și din răfățul disponibil în aceast paradis. O Călătorie de regăsire a Zeiței adormite din fiecare din noi, de trezire și încorporare în ceea ce suntem acum, aici. O Călătorie din care ne vom întoarce mai mult decât am plecat.

Această Călătorie a inimii destinată femeilor este una de nivel eXplorer. Lucrul de conștiință care se prefigurează în Mexic necesită o minimă participare la cel puțin 3 workshop-uri Călătoria Inimii.

Pentru acelea dintre voi care doresc să participe dar nu au nici o experiență de explorare a conștiinței, iată mai jos programele Călătoriei inimii disponibile în perioada următoare.

Calendar Călătoria Inimii

Pagina Înscriere – Retreat Practica Puterii Feminine

Prezentare Retreat Practica Puterii Feminine


Descarcă acest articol ca PDF.

Adresa ta de email nu va fi afişată pe site. E OK să pui linkuri utile.
Descarcă acest articol ca PDF.
Print

Copyright © Călătoria Inimii 2010 - 2021

Călătoria Inimii este marcă înregistrată a Asociației de Terapii Transpersonale. Articolele de pe acest site sunt proprietatea intelectuală a autorilor și pot fi preluate doar cu precizarea numelor acestora și a sursei din care au fost preluate, în urma acordului scris al administratorului siteului www.calatoriainimii.net