Pages Menu
RssFacebook
Categories Menu

Scris de la 19 februarie 2015 Arhiva Evenimente, Articole, elena francisc țurcanu, Eveniment, horia francisc țurcanu, maestrul interior, Workshop | Un comentariu

Festival Călătoria Inimii 20154 mari Călătorii de expansiune a Conștiinței și a Conștienței, de explorare interioară și  auto-vindecare. Punte peste țară: experiențe simultane, în 4 mari orașe. Un week-end astral care se desfășoară într-un context extraordinar. Echinocțiul de primăvară se suprapune cu o lună nouă semnificativă și cu o eclipsă totală de soare. O imensă oportunitate a transformării interioare.

 

HEFTȘcoala Maestrului Interior – Călătoria InimiiCărțile Maestrului Interior 

Vă invită la

TIMPUL RENAȘTERII

București, Timișoara, Iași, Brașov

20-22 martie 2015

Respirația Inimii, Respiraței Holotropică, Dansul Inimii, Chemarea Străbunilor

Asemenea Vieții însăși din care își trage rădăcinile, Călătoria Inimii nu se lasă prinsă în tipare și sudată în forme fixe. Astfel, a treia ediție a festivalului anual al explorărilor de Conștiință se va desfășura în condiții cu totul Altfel decât până acum. Horia & Elena Francisc-Țurcanu și Călăuzele Școlii Maestrului Interior vă invită la o Călătorie a cărei profunzime și putere revelatorie și vindecătoare va fi amplificată de contextul astrologic excepțional al momentului. Festivalul se va desfășura simultan în 4 mari orașe ale țării, la București, Timișoara, Iași și Brașov, pe durata celor 3 zile ale weekendului 20-22 martie.

heft-tampla 16x9

Horia & Elena Francisc-Țurcanu (HEFT) , vă invită la una dintre cele mai puternice explorări de Conștiință ale anului 2015. Festivalul Călătoria Inimii 2015 se va desfășura în București, Timișoara, Iași și Brașov, în timpul Echinocțiului de primăvară.

Tema: Timpul Renașterii Conștiente

În interiorul Călătoriei Inimii, care reprezintă ansamblul tuturor explorărilor noastre de Conștiință, de la Serile X și workshop-uri de expansiune până la retreat-uri și Călătorii Inițiatice, există teme care reies direct din experiențe. Anul trecut a fost timpul plonjării în trecut, al vindecării acestuia și a energiei blocate în el. 2015 se conturează ca fiind anul Compasiunii, al deschiderii interioare și al verbului ”a simți”. Ei bine, între cele două etape și teme majore de mai sus, există un prag. Un salt de calitate a trăirii, de profunzime a explorării și de rafinament al Conștienței. Acest salt se va petrece în momentul astral al Echinocțiului de primăvară și este o extraordinară oportunitate pentru aceia dintre voi care sunteți pregătiți pentru o mare schimbare interioară.

Această Călătorie va fi un Echinocțiu al Conștiinței, o explorare inițiatică alunecând între apele adânci ale Inconștientului, și Conștiență, un moment al Renașterii interioare în conjuncție cu renașterea cosmică.

ariesjo

Contextul: un catalizator al proceselor interioare

Contextul Călătoriei Inimii: este unul de expansiune pe toate nivelurile, personal, transpersonal, colectiv și arhetipal. Această Călătorie va beneficia de o energie uriașă la Centru, care va potența procesele personale ale fiecăruia din voi, în sensul că va da profunzime, forță și semnificație experienței. Se va desfășura simultan în 4 orașe ale țării, semnificând cele 4 Direcții ale dimensiunii orizontale și cele 4 arhetipuri care o ordonează. Aceasta va amplifica și mai mult procesul. Cei mai experimentați absolvenți ai Școlii Maestrului Interior vor juca rolul de Călăuze ale acestei Călătorii, alături de noi HEFT. Împreună vă promitem o explorare profund transformatoare, ce se va constitui într-un salt de Conștiență pentru voi toți.

Contextul astral

Trei evenimente majore își vor pune amprenta asupra energiei acestei Călătorii.

Luna nouă din 20 martie, orele 11.35, crează premisele unui nou început, de pe o nouă platformă de Conștiență, în universul interior dar și în dimensiunea încarnată, a existenței liniare. Este momentul sădirii unor noi semințe – intenții, într-un mediu extrem de hrănitor. Restructurări care reconfigurează trecutul în forme noi, reflectat în relaționare, comunicare și filosofia de viață. Un moment important în cristalizarea modelului personal și devenirea sinelui.

luna noua

Eclipsa de soare, 20 martie, orele 16.25. Lucruri vechi ajung la un final, sunt rasturnate, inlocuite sau se refac spectaculos, iar in acest caz este vorba de relatiile de parteneriat apropiate si de grup. Ceva nou incepe, ne facem sperante, ne angajam, alegem, luam decizii, acceptam provocarea, ne maturizam, ne simtim surescitati, emotiile coplesesc. (…) Este un moment de deschidere spirituala si transformare „urgenta” prin relatii si a relatiilor, de separare de sabloane emotionale care devitalizeaza si perspective noi care se bazeaza pe interactiunea constructiva cu ceilalti.

solar-eclipse-myths_73045_600x450

Echinocțiul de Primăvară, 21 martie, orele 0.47. Noaptea este egală cu ziua. Noul început al Lunii Noi și transformarea trecutului adusă de eclipsa de soare crează premisele unei relansări extraordinare prin propriile puteri. De acum înainte, noaptea va fi scădere, ziua în creștere. O oportunitate în asumarea personala in relatie cu noi înșine, cu trecutul, cu originile familiale si transgenerationale, cu ceativitatea si focul interior. 

Instrumentele Călătoriei

Instrumentul fundamental al explorărilor noastre și al Școlii Maestrului Interior este Practica Respirației Conștiente și a Stării de Prezență, care este baza oricărei expansiuni a Conștienței și a oricărui proces de transformare interioară conștientă. Toate abordările noastre derivă din aceasta.

În această explorare vom practica Respirația Inimii și  Respirația Holotropică la Timișoara, Iași și Brașov. La București, Elena Francisc-Țurcanu alias AmmaRa, se va alfa la centrul unui regal care unifică Dansul Inimii, Respirația Holotropică și lucrul de explorare transpersonală și transgenerațională sub culorile Chemării Străbunilor, care este unul dintre cele mai zguduitoare și transformatoare workshop-uri ale Călătoriei Inimii.

Respirația Inimii (Timișoara, Iași, Brașov) și Dansul Inimii (București) sunt forme de expansiune blândă, de conștientizare ale spațiilor lăuntrice profunde pe toate nivelurile, corporal, energetic, emoțional și mintal, și sunt instrumente de integrare, fluidizare, vindecare ale continuumului corp-minte. Totodată sunt instrumente de integrare ale conținuturilor adânci ale Conștiinței în viața de fiecare zi.

festival 1

Respirația Holotropică este instrumentul cel mai abrupt de explorare a Conștiinței, de sondare a dimensiunilor inconștiente, de racordare cu spațiile rafinate ale Ființei. Este o abordare care ne propulsează brusc în forma extinsă a Conștienței punându-ne în contact cu nivelurile adânci ale propriului Adevăr. Este una dintre cele mai puternice Călătorii ale Inimii cu profunde implicații ontologice și terapeutice.

Chemarea Străbunilor este o Călătorie creată și dezvoltată de Elena Francisc-Țurcanu/ AmmaRa, care combină elemente de mișcare, respirație și Dansul Inimii, cu Respirația Holotropică ca instrument de profunzime și, mai ales cu lucrul de sondare și conștientizare a conținuturilor transpersonale, transgeneraționale și karmice. Este o Călătorie profundă, menită să aducă în Conștiență conținuturi adânci, sigilate în corp, energie, emoție sau minte, ale noastre, ale părinților și ale strămoșilor noștri. O explorare vindecătoare pe care n-o veți uita ușor.

Pentru noi înșine și pentru Umanitate

Ce puteți aștepta de la o asemenea Călătorie de Conștiință?

Călătoria Inimii este despre auto-cunoaștere prin experiența directă, prin trăire a stărilor adânci ale Conștiinței. Este despre auto-eliberare corporală, energetică, emoțională și mentală, despre descoperirea Înțelepciunii intrinseci a Ființei, a Maestrului Interior care doarme în fiecare din noi.

Este despre a vedea adânc adevărul despre noi înșine și despre a deveni, astfel liberi. Este despre a transcende limitele ego-ului și valorile mărunte, moștenite, despre regăsirea puterii personale, despre găsirea adevăratului echilibru interior, despre claritate și capacitatea de a ne administra stările interioare.

Călătoria Inimii nu este doar un workshop de duminică, ci deschide porțile unei practici permanente, în viața de fiecare zi, a Conștienței. În ultimă instanță este despre a trăi la nivelul Maestrului Interior, pentru noi înșine, cu conștiența faptului că fiecare gest pe care-l facem, fizic, mintal sau emoțional, are ecouri în întreaga Umanitate.

O Călătorie de Conștiință pentru noi înșine și pentru Umanitate.

O Călătorie de Conștiință pentru noi înșine și pentru Umanitate.

Maestrul Interior trăiește în noi toți, dar foarte puțini reușesc să manifeste acest nivel al propriei ființe în viața de fiecare zi. Această Călătorie este despre a manifesta cele mai înalte potențialuri ale noastre, în fiecare zi, despre regăsirea anvergurii noastre naturale, a Încrederii în noi înșine și în întreaga Creație.

Este despre revelația splendorii acestei rase extraordinare de ființe divine care au ales să exploreze dimensiunea încarnată și să devină OM.

Așteptați-vă deci ca această explorare să vă aducă mai aproape de propriul adevăr, să vă aducă claritate, vindecare și cunoaștere prin experiență, dincolo de cuvinte, să vă scoată din platitudine, să deschidă o poartă către propria înțelepciune, să vindece relații și să aducă noi perspective, să vă redea încrederea în voi înșivă și o perspctivă proaspătă asupra lumii. (HEFT)

 

Înscrierile pentru Festivalul Călătoria Inimii 2015 – AICI

 

 

 


Descarcă acest articol ca PDF.

Un comentariu

  1. Doresc sa particip si eu la evenimentele din 20-22 martie. Am luat cunostinta de aceste activitati numa azi si sunt entuziasmat. Sunt din Brasov si doresc sa fiu prezent in zilele 20 – 22 impreuna cu sotia. Doresc sa stiu costurile si locatia din Brasov. Cu stima

Adresa ta de email nu va fi afişată pe site. E OK să pui linkuri utile.
Descarcă acest articol ca PDF.
Print

Copyright © Călătoria Inimii 2010 - 2021

Călătoria Inimii este marcă înregistrată a Asociației de Terapii Transpersonale. Articolele de pe acest site sunt proprietatea intelectuală a autorilor și pot fi preluate doar cu precizarea numelor acestora și a sursei din care au fost preluate, în urma acordului scris al administratorului siteului www.calatoriainimii.net