Pages Menu
RssFacebook
Categories Menu

Scris de la 13 martie 2015 calatoriile initiatice, editorial AmmaRa, elena francisc țurcanu, Video | Niciun comentariu

Practica Puterii FemininePoate că nu întâmplător Dalai Lama a spus că noi, femeile, suntem cele care vor salva lumea. Avem tot ce ne trebuie. Avem toate resursele, toate darurile. Avem inima și înțelepciunea pentru a putea face asta. E doar nevoie să ne aducem aminte. Cu adevărat, totul este despre a ne reaminti aceste daruri cu care am venit pe lumea asta. De a ne reaminti pentru ce am ales exact aceste vremuri? Acum! Acum, când întreaga omenire trece printr-un imens proces de vindecare, transformare.

Practica Puterii Feminine, este, mai întâi de toate, o invitație de a-ți readuce aminte. Apoi, este un spațiu în care poți face alegeri noi. Un spațiu în care te poți simți auzită, ascultată, văzută, recunoscută, respectată și onorată. Un Cerc Sacru al Feminității noastre în care, împreună, ne putem ajuta, susține și conține unele pe altele. Un spațiu în care ne putem retrezi la viață, cu blândețe și totală încredere, Zeița adânc adormită în interiorul nostru. Ne putem descătușa mare forță vitală a feminității sacre de care ne-am tot ferit. Ne putem lăsă jos măștile rolurilor care ne împiedică să fim adevărate femei, adevărate zeițe.

Un nou Cerc Sacru al Feminității noastre va începe la Luna Nouă din Aprilie. Detalii și Înscrieri

Practica Puterii Feminine – Timișoara

Practica Puterii Feminine – Iași

Practica Puterii Feminine – Retreatul Mexican, noiembrie 2015

Practica Puterii Feminine este, de fapt, propria mea Călătorie către adevărata Ființă care sunt.

O Călătorie pe care am ales s-o împărtășesc cu tine, Femeia care ai ales să devii, Zeița care se trezește în tine.

Elena AmmaRa


Descarcă acest articol ca PDF.

Adresa ta de email nu va fi afişată pe site. E OK să pui linkuri utile.
Descarcă acest articol ca PDF.
Print

Copyright © Călătoria Inimii 2010 - 2021

Călătoria Inimii este marcă înregistrată a Asociației de Terapii Transpersonale. Articolele de pe acest site sunt proprietatea intelectuală a autorilor și pot fi preluate doar cu precizarea numelor acestora și a sursei din care au fost preluate, în urma acordului scris al administratorului siteului www.calatoriainimii.net