Pages Menu
RssFacebook
Categories Menu

Scris de la 23 aprilie 2015 Articole, editorial AmmaRa, elena francisc țurcanu, Mărturii | 2 comentarii

AmmaRa: Binecuvântez trecutul, trăiesc conștient PrezentulEnergia acestei perioade ne învăluie, blând, cu o briză proaspătă de inspirație și ne insuflă încrederea de a acționa conștient pe măsură ce continuăm a ne asculta Vocea Interioară.

O energie care ne oferă și curajul de a trece de la alegere la Acțiune Conștientă transpusă în manifestare.

O energie care ne invită să reflectăm asupra întâmplărilor recente, care n-au fost prea ușoare pentru mulți dintre noi.

O energie care ne ajută să conștientizăm că e momentul să ne binecuvântăm trecutul și să trăim prezentul, continuând a ne construi Calea personală, pe măsură ce pășim, cu încredere, înainte. Nu trebuie să știm, exact și precis, ce ne va aduce viitorul pentru a merge înainte.

O energie care ne inspiră să ne simțim puterea de a putea transforma orice.

Încredere în deschidere. Încredere în Existență. Acum. Fie ca fragilitatea, sensibilitatea și vulnerabilitatea ta să-ți arate ceea ce a crescut a fi fals în tine!

Încredere în deschidere. Încredere în Existență. Acum.
Fie ca fragilitatea, sensibilitatea și vulnerabilitatea ta să-ți arate ceea ce a crescut a fi fals în tine!

Da, nu știm ce va fi și cum va fi dar ne putem da voie să simțim această energie curgând în existența noastră. Doar ego-ului îi este frică pentru că nu poate controla ceea ce „se întâmplă” sau „se va întâmpla”. Dar, fie că acceptăm sau nu, a controla este doar o iluzie. Singurul lucru pe care-l putem controla este conştienţa cu care alegem a răspunde oricărei situații și oricărui context.

Da, măsura în care suntem conștienți este ceea ce putem controla. Și o viață trăită în conștiență este consacrarea noastră în Călătoria Inimii. Tot ceea ce facem, tot ceea ce împărtășim, are de a face cu Conștiența. Cu a deveni mai conștienți. Și mai încrezători în puterea noastră de creatori conștienți de realitate.

De la Scânteia Începutului, la Flăcările Pasiunii. Între Inimă și Ființă. Bucuria de a împărtăși Creația Conștientă și Iubirea. Bătrâne Foc Sacru, fie ca ale tale flăcări să transforme...

De la Scânteia Începutului, la Flăcările Pasiunii. Între Inimă și Ființă. Bucuria de a împărtăși Creația Conștientă și Iubirea.
Bătrâne Foc Sacru, fie ca ale tale flăcări să transforme…

Ego-ul se teme de Noi Începuturi. Se teme de necunoscut. Și asta facem acum. Trasăm noi teritorii. Necunoscute încă. Ne-explorate încă. Totul se schimbă în jurul nostru. Iar responsabilitatea fiecăruia este măsura în care alege a se schimba pe sine. Energia prezentă în această perioadă, cumva, ne arată că nu putem continua a aduce experiențe din trecut pentru a înțelege ceea ce este acum un Nou Început. E doar o iluzie că putem înțelege momentul prezent bazându-ne pe experiențe din trecut. Ne creăm viitorul pe alegerile NOI pe care le facem chiar azi. Ce alegem?

Energia Lunii Noi este încă prezentă și ne invită să ne alegem sămânța energetică pe care s-o hrănim, cu atenție, răbdare și conștiență. Ce alegem, acum?

Sufletul tău simte minunata Lume care te așteaptă atunci când alegi să-ți trăiești adevărata aventură. Fie să-ți dai voie să mori și să renaști, cu fiecare bătaie de aripi.

Sufletul tău simte minunata Lume care te așteaptă atunci când alegi să-ți trăiești adevărata aventură.
Fie să-ți dai voie să mori și să renaști, cu fiecare bătaie de aripi.

Dacă ne dăm voie să ascultăm, cu atenție, energia prezentă acum ne mai invită să nu ne pripim. Să ne luăm timpul necesar, indiferent de impulsul de a ne grăbi în „a face”. Da, e momentul acum, după ce am ascultat în interior, să acționăm. Însă fără a ne hazarda cum a tot făcut în trecut.

Și, cu adevărat, chiar dacă cei prezenți la călătoriile noastre ne-ați tot auzit, pe mine și pe Horia, spunând asta, o repet acum pentru că este foarte important: e momentul să ne lăsăm trecutul în urmă. Să-l integrăm. Să nu-l mai aducem în prezent construindu-ne viitorul tot pe trecut. E momentul să naștem Ființa care suntem cu adevărat. Să nu mai permitem fricii să ne guverneze și să ne împiedice a ne crea viața așa cum ne-o dorim. Viața noastră este un întreg proces în permanentă devenire. Un proces de transformare care poate fi magic dacă alegem a ne trăi Viața în mod conștient. Chiar și când ceva nu ne iese exact așa cum ne-am dorit, și credem că am „greșit”, o putem lua ca pe o mare oportunitate de a învăța și de a schimba. De a nu mai repeta acea „greșeală”.

La Luna Nouă de acum câteva zile, într-un Ritual Sacru al Feminității, am trăit, împreună cu cele prezente, o curgere energetică foarte armonioasă între ceea ce ia forma voinței noastră personale și ceea ce simțim a fi dorința noastră divină. O împletire între „ești propria ta putere” și „acționează conștient în viața ta”. O mai mare claritate asupra faptului că a rămâne victima circumstanțelor este egal cu a ne ceda puterea de creatori conștienți. Și, împreună, în acel Cerc Sacru al Feminității noastre, ne-am readus din nou aminte că ne putem, în orice clipă, recupera puterea personală.

Respirația Conștientă trezește culoarea readucând claritate în priviri. Dincolo de roluri, dincolo de măști, dincolo de vechi identități. Fie să recunoaștem, și să ne amintim mereu, că suntem un Cerc în Centrul Sferei, fără început și fără sfârșit.

Respirația Conștientă trezește culoarea readucând claritate în priviri. Dincolo de roluri, dincolo de măști, dincolo de vechi identități.
Fie să recunoaștem, și să ne amintim mereu, că suntem un Cerc în Centrul Sferei, fără început și fără sfârșit.

Ne-am oblojit rănile și urmele, nu prea frumoase, lăsate de crizele personale din ultima vreme. Și, tot împreună, ne-am reconstruit încrederea în sine, demontând mituri străvechi.

Vă invit pe toți să profităm de această energie frumoasă și armonioasă prezentă acum cu a sa curgere în a noastră existență.

Să ne dăm voie să ne renaștem, cu încredere în puterea noastră de creatori conștienți. Acesta poate fi cel mai de preț dar pe care-l putem face umanității și întregii planete. O viață trăită în conștiență.

Au fost energii cosmice foarte intense în ultimele câteva luni care însă ne-au creat contextul unor Noi Începuturi. Așa că, iată, este momentul să ne aventurăm cu încredere, cu pasiune, cu mai mare curaj în a ne crea Viața pe care ne dorim, cu adevărat, s-o trăim. Nu trebuie să știm, „exact și precis”, de la început cum va fi întreaga poveste ci doar să începem a ne mișca în direcția Viziunii noastre, în briza Visului măreț și, cu încredere, să ne rescriem povestea…creându-ne o realitate așa cum ne dorim.

Lasă-ți copiii să-și viseze și să se bucure de BRIZA propriei lor realități, pe măsură ce tu îți dai voie să-ți visezi a ta realitate. Și, apoi, aruncă-te în gol, take the leap of faith, precum Nebunul din Tarotul Mitologic. Când Nebunul din Tarot își începe călătoria inimii lui, el, de fapt, își creează propria sa renaștere, recunoscându-și și acceptându-și toate nevoile, fricile, temerile, grijile. Cu deschidere și vulnerabilitate el are însă capacitatea de a spune NU atunci când situația o cere. Își urmează instinctul și are încredere în sine și în viață. Încredere în Existență. Încredere în claritatea și profunzimea privirii sale asupra realității. Încredere în Noile Începuturi. Totul este nou și totul este posibil. Și-a lăsat vechea poveste în urmă și a pornit în Călătoria Inimii lui pentru a-și rescrie propria sa legendă.

E momentul să-ți lași trecutul în urmă!” – a rostit Vocea născută din AmmaRa în punctul culminant al Ritualului Sacru de care am menționat mai sus – „doar așa îți poți găsi liniștea lăuntrică, limpezimea minții, claritatea viziunii pentru a putea lua decizii clare în ceea ce privește noua ta viață, în ceea ce privește aceste Noi Începuturi. Și, mai ales, pentru a aduce claritate în legătură cu relațiile tale de orice natură ar fi ele”.

Da, dragi prieteni ai Călătoriei Inimii, poate c-a venit, cu adevărat, vremea de a vă lăsa în urmă vechea poveste pe care ați tot cărat-o după voi.

Da, dragii mei, punctul în care se află acest mare proces de transformare are nevoie să învățăm, împreună, a ne privi în față toate îndoielile și fricile, toată neîncrederea și dorințele conflictuale, pe măsură ce lăsăm în urmă vechea noastră poveste și ne dăm voie a hrăni încrederea în puterea noastră de creatori conștienți.

Întotdeauna ne temem de schimbare, de orice natură ar fi ea. Și e normal să fie așa. A avea curaj nu înseamnă să nu ne temem deloc ci, mai degrabă, înseamnă a îndrăzni să mergem mai departe, cu încredere, dincolo de frici, de temeri, de îngrijorări, de îndoieli.

A avea curaj înseamnă a avea încredere în puterea ta de creator.

Doar felul în care gândești te poate face să crezi cum că n-ai putea. Fie să-ți aduci mereu aminte că întotdeauna poți mai mult decât credeai!

Doar felul în care gândești te poate face să crezi cum că n-ai putea.
Fie să-ți aduci mereu aminte că întotdeauna poți mai mult decât credeai!

Adu-ți în lume darul tău unic!

Ascultă-ți vocea interioară și îndrăznește să Acționezi Conștient în acord cu ea, fără a te pripi însă!

Continuă să-ți asculți înțelepciunea trupului și oferă-i corpului tău, la rândul tău, un mare dar – Tabăra de vară de la Luncani.

Ocupă-ți locul tău sacru în vasta schemă a procesului de transformare!

edito-elena-05

Fie ca tot ceea ce ai uitat despre tine să se trezească.
Fie ca ale tale toate frici să-și ridice vălurile și să-ți arate adâncimile și vastitatea din care mereu să înveți.

Doar ascultându-ne cu atenție vocea lăuntrică putem acum acționa către a ne îndeplini, fiecare în modul său unic, misiunea în acest Măreț Joc Cosmic.

 

Am scris – AmmaRa


Descarcă acest articol ca PDF.

2 comentarii

 1. Am citit si am auzit AmmaRa !
  Cu adevarat Curajul nu este absenta fricii si a indoielii ci recunoasterea lor si puterea de a merge cu ele si prin ele , dincolo de ele.
  Daniel

 2. Dragă AmmaRa,am simțit energia puternică a acestei luni! A scos la suprafață ca un torent aspecte ale trecutului și multe răspunsuri, dar am simțit si forța lui de vortex, de absorbție, de uriaș. M-am scufundat în acest trecut, am îndrăznit sa plonjez in interiorul lui ca o necesitate a ființei mele și intr-un fel așa m-a purtat calea.Am credința puternică că acolo unde am ajuns am vindecat si am aprins o făclie sufletelor cu care m-am împletit cândva. Este o intuiție in care cred cu adevărat și sufletele se cheamă si se ajută si un întreg trecut se poate vindeca așa. Îl binecuvântez și am încredere, îl accept si îl onorez că m-a susținut. Acum învăț să trăiesc conștient și mă deschid si chiar dacă nu știu ce urmează, știu sigur că nu mai vreau înapoi in greșeală, suferință ori iluzie.
  Am vorbit….și scris!

Adresa ta de email nu va fi afişată pe site. E OK să pui linkuri utile.
Descarcă acest articol ca PDF.
Print

Copyright © Călătoria Inimii 2010 - 2021

Călătoria Inimii este marcă înregistrată a Asociației de Terapii Transpersonale. Articolele de pe acest site sunt proprietatea intelectuală a autorilor și pot fi preluate doar cu precizarea numelor acestora și a sursei din care au fost preluate, în urma acordului scris al administratorului siteului www.calatoriainimii.net