Pages Menu
RssFacebook
Categories Menu

Scris de la 4 septembrie 2015 Arhiva Evenimente, Articole, elena francisc țurcanu, Eveniment, horia francisc țurcanu, Slideshow, Workshop | 3 comentarii

HEFT te invită la Sărbătoare : Deschiderea Centrului Călătoria InimiiConferință/eXperiență – Inimă și Conștiență

Deschiderea librăriei Călătoria Inimii – lansare de carte 

Lansarea noilor programe de eXperiență Călătoria Inimii

Împărtășiri, discuții libere, ceaiuri și dichis

București, 23 septembrie 2015, orele 19.00

heft-invitatie-lansare

Ceea ce suntem și facem este, în întregime, o Călătorie a Inimii. Pe măsură ce Conștiența noastră devine mai profundă descoperim că totul s-a petrecut, dintotdeauna în experiența umană, în propria noastră Inimă. Călătoria Inimii este călătoria Conștienței, a expansiunii granițelor, a transcenderii identităților. Totul este despre experiența conștientă a vieții, despre expansiunea Conștiinței, despre Creație și despre Bucuria de a trăi. Despre a trăi integral realitatea umană și a percepe identitatea ei cu cea Divină. Aceasta este marea transformare la care suntem parte, chiar ACUM.

Ceea ce astăzi numim Călătoria Inimii există din timpuri imemoriale. Este călătoria Umanității către Conștiență, către Percepție, către trăirea în trup a propriei divinități, a esenței, călătoria către Încredere și către redescoperirea măreției propriei Ființe. Este eXperiența redescoperirii adevărului despre Sine. Și mai ales despre trăirea directă a acestui Adevăr. 

Călătoria Inimii, sub diferite nume, a trăit în temple și școli mistice, în vârfurile munților, în deșerturi și în biserici, în piramide și cercuri inițiatice, a traversat istoria umanității, exploratorii Conștiinței au trăit în mijlocul tuturor războaielor și minunățiilor acestei lumi, a tuturor transformărilor, căutând mereu același lucru și, de multe ori, găsindu-l: măiestria interioară.

În aceste timpuri ale unei enorme transformări interioare a Umanității, noi, HEFT, am numit această explorare imemorială Călătoria Inimii. Timpurile sunt altele, dar mijloacele expansiunii sunt aceleași. De aceea am declinat Călătoria Inimii în aripa ei experiențială –Școala Maestrului Interior și în cea teoretică – Cărțile Maestrului Interior. Călătoria Inimii însă, sunt oamenii, exploratorii, experiențele, revelațiile, înțelegerile, toate câte vor fi fost vreodată, este întreaga Umanitate care a participat vreodată la această căutare lăuntrică și la descoperirea de Sine. 

Acum, Călătoria Inimii capătă un trup, un loc, un spațiu. Încă odată în lunga sa poveste, devine un loc de întâlnire, de experiență, de împărtășire, de susținere, de învățătură și de vindecare pentru noi toți, aceia care practică experiența de viață conștientă. Centrul Călătoria Inimii este un Centru al Conștienței împreună.

Aceasta este sărbătoarea la care sunteți invitați voi, cei care vă simțiți viața ca pe o călătorie a inimii. Fie că ați explorat vreodată împreună cu noi adâncimile propriei Ființe, fie că nu, fie că ați citit vreuna dintre Cărțile Maestrului Interior sau nu, fie că doar simțiți o vibrație, o neliniște citind aceste lucruri, fie că sunteți în căutarea Maestrului care trăiește în voi înșivă, sunteți invitați la această sărbătoare a Conștienței prin Inimă.

Miercuri 23 septembrie 2015, orele 19.00, noi, HEFT & Călătoria Inimii vă invităm deci la o bucurie Împreună. Ne vom scălda în energia mare a întregii eXperiențe umane care alcătuiește Călătoria Inimii, vom vorbi, vom explora împreună, vom împărtăși experiențe, vom deschide librăria, vom lansa cărți noi, ne vom simți unii pe alții și ne vom redescoperi în chipuri noi, într-o atmosferă caldă, cu ceaiuri bune și dichis. Energia fiecăruia dintre voi contează și schimbă totul, căci Călătoria Inimii este ființa colectivă a tuturor. Fără tine, Călătoria va fi diferită. Bucură-ne cu Prezența ta, și noi te vom bucura creând un spațiu și un timp în care vei descoperi anvergura propriei tale Ființe. 

Participarea la sărbătoare este liberă, dar orice contribuție la așezarea Centrului este răsplătită cu eXperiență și cu recunoștință. 

Numărul de locuri este limitat, dar toți veți încăpea în spațiul mai larg al Inimii noastre. Pentru a-ți asigura prezența nu numai în spirit dar și în trup  în mijlocul sărbătorii noastre, rezervă-ți locul chiar acum AICI.


Ah! Și încă ceva! Am pregătit două săptămâni de eXperiență magnifică, 7 Călătorii ale Inimii, în 7 direcții de eXplorare. 7 seri eXperiment care vor alcătui treptele unei piramidă de eXperiență. Sărbătoarea noastră din 23 septembrie va fi vârful acestei piramide. Timp de două săptămâni premergătoare, aproape în fiecare seară veți putea experimenta noua energie a Călătoriei Inimii și astfel fiecare dintre voi va putea contribui cu Prezența sa la ființa colectivă a acesteia. Sunt seri promoționale al căror scop este explorarea directă a acestei noi energii a
Centrului. Cu alte cuvinte, aceia dintre voi care veți simți să călătoriți în Conștiință alături de noi, Horia & Elena Francisc-Țurcanu (HEFT) și Călăuzele Călătoriei Inimii, veți fi în Centru ÎNAINTE de deschiderea oficială a acestuia. Energia voastră va face parte din fundația acestei noi etape a Călătoriei Inimii. Dacă vibrează ceva înlăuntrul vostru, înscrierea la Călătoriile promo ale inaugurării o puteți face AICI.

heft nou crop2

Horia & Elena Francisc – Țurcanu – HEFT

Vă mulțumim tuturor celor care ați călătorit vreodată cu noi în spațiile vaste ale Ființei, în această viață și în altele, și care ați contribuit astfel la ceea este ACUM Călătoria Inimii, și vă invităm să trăiți împreună cu noi acest nou început.

Cu Recunoștință, HEFT


Descarcă acest articol ca PDF.

3 comentarii

 1. Buna,
  Felicitari !!!
  Azi a fost o ZI MARE pentru mine ca am aflat de voi.
  Mi-a placut tot ce am citit. As fi interesata de seara de 23 sept. dar, eu sunt din Cluj si …Financiar imi este peste mana.Ar fi o posibilitate si pt. mine? Multumesc pt. intelegere.
  Cu deosebita consideratie,
  Voichita Miklos

  • dragă voichița, celebrarea din 23 sept nu costă nimic. dacă nu poți veni, nu-i nimic, venim noi din cand in cand la cluj cu câte o călătorie. și la timișoara. îmbrățișare, mulțumim, heft

 2. Nimic nu este intamplator.

Adresa ta de email nu va fi afişată pe site. E OK să pui linkuri utile.
Descarcă acest articol ca PDF.
Print

Copyright © Călătoria Inimii 2010 - 2021

Călătoria Inimii este marcă înregistrată a Asociației de Terapii Transpersonale. Articolele de pe acest site sunt proprietatea intelectuală a autorilor și pot fi preluate doar cu precizarea numelor acestora și a sursei din care au fost preluate, în urma acordului scris al administratorului siteului www.calatoriainimii.net