Pages Menu
RssFacebook
Categories Menu

Scris de la 15 octombrie 2015 Articole, Eveniment, Slideshow | Niciun comentariu

FĂRĂ GRANIȚE – mijloacele simple ale eXperienței spiritualeHEFT & Călătoria Inimii vă invită la un dublu eveniment sub semnul lui KEN WILBER

Seara de eXperiență + Conferința + Lansare Ken Wilber : Scurtă istorie a tuturor lucrurilor

FĂRĂ GRANIȚE

mijloacele simple ale eXperienței spirituale

1618111_10100159707557037_5253052065877403225_o-787x300

 Paradigma Integrală asupra Realității nu este o teorie, ci o eXperiență. Eliberează-TE!

Călătoria umană este în primul rând o călătorie a Conștienței. Cu cât percepem mai mult din Realitate, cu atât felul în care ne auto-definim devine mai larg. Includem în ”eu sunt” un spectru din ce în ce mai larg al experienței de viață. Structura de identitate numită ego devine din ce în ce mai transparentă. Rolurile pe care le jucăm în dimensiunea liniară devin din ce în ce mai conștiente. Alegem ceea ce suntem la un moment dat. Relațiile noastre cu lumea dar și cu noi înșine se schimbă. Gândirea, emoțiile și energiile lumii interioare se revelează a fi un spațiu fără granițe în care învățăm să navigăm cu grație. Stările dificile prin care trecem devin administrabile. Învățăm să curgem cu odată cu viața, tendința de a controla și critica realitatea se diminuează iar nivelul bucuriei de a trăi, al creativității și al autenticității crește. Un fel de radianță emană din noi, pe măsură ce gradul de Conștiență al experienței de a fi crește. Este punctul în care experiența umană își revelează sacralitatea. Ceea ce ne unește devine mai important decât ceea ce ne separă iar istoria umanității devine propria noastră istorie, la modul cel mai direct. Percepem faptul că nu numai experiența umană a părinților și strămoșilor noștri trăiește în noi, ci a întregii umanități. Descoperim uluiți istoria tuturor lucrurilor se află deja în noi, întregul trecut și întreaga aventură a umanității, accesibilă acum, aici, în acest moment de Prezență. Descoperim că toate acestea au fost dintotdeauna prezente în noi, numai că uitaserăm. Ne redobândim Conștiența. Tot ceea am căutat vreodată se află în noi înșine.

eXperiența spirituală aici, acum

Este aceasta o experiență spirituală? Dacă răspunsul este da, atunci spiritualitatea coboară din temple și biserici pe străzile lumii. Mijloacele simple ale trăirii Conștienței integrale, acea Conștiență despre care vorbesc misticii tuturor timpurilor, dezbrăcate de orice doctrină, devin accesibile din ce în ce mai multor oameni. Experiența spirituală nu mai este exilată în deșerturi, peșteri și mânăstiri ci devine posibilă în mijlocul existenței umane liniare, exact așa cum este ea, cu toate contradicțiile și tensiunile acestei lumi. Această experiență schimbă lumea mai rapid decât a fost posibil vreodată, din interior.

Ken Wilber este unul dintre Maeștri contemporani ai explorării Conștiinței. Cărțile sale influențează spiritualitatea secolului XXI. Sunt rezultatul experienței sale. dar una este să citești DESPRE această experiență, alta este să o poți trăi personal. Călătoria Inimii te invită să faci saltul de la teorie la practică.

Ken Wilber este unul dintre Maeștri contemporani ai explorării Conștiinței. Cărțile sale influențează spiritualitatea secolului XXI. Sunt rezultatul experienței sale. dar una este să citești DESPRE această experiență, alta este să o poți trăi personal. Călătoria Inimii te invită să faci saltul de la teorie la practică.

Consacrarea ultimă a Călătoriei Inimii este aceea de a pune la îndemâna tuturor mijloacele simple ale experienței spirituale și de a crea un mediu de transformare interioară pentru oricine alege acest lucru. Conștiența fără granițe este o experiență accesibilă și repetabilă, destinată vieții de fiecare zi, cu aplicații în toate dimensiunile vieții: în relații și în afaceri, în arte și tehnologie, în explorarea de sine și în transformarea întregii noastre experiențe de viață. Tot ceea ce ne înconjoară este o expresie a Conștiinței noastre, iar capacitatea de a percepe din ce în ce mai adânc realitatea este capacitatea noastră de a fi conștienți. Întreaga noastră experiență de viață se transformă pe măsură ce Conștiența noastră expansionează către integralitate, cum o numește Ken Wilber. Vocația Călătoriei Inimii, a explorărilor noastre dar și a cărților noastre este aceea de face accesibilă tuturor această perspectivă transformatoare.

HEFT vă invită deci, din nou, la eXperiență. Nu doar să citiți cărțile lui KEN WILBER ci să le trăiți prin eXperiență directă. Percepția Integrală a Realității, sau, cum îi spunem noi Conștiența Maestrului Interior este o trăire accesibilă oricui alege. Eliberează -TE!

HEFT vă invită deci, din nou, la eXperiență. Nu doar să citiți cărțile lui KEN WILBER ci să le trăiți prin eXperiență directă. Percepția Integrală a Realității, sau, cum îi spunem noi Conștiența Maestrului Interior este o trăire accesibilă oricui alege. Eliberează -TE!

Vă invităm deci, dragi prieteni ai Călătoriei Inimii – adică pe toți aceia care simt că se află într-o călătorie interioară de descoperire a unui adevăr mai larg despre ei înșiși, să participați la dublul eveniment Fără Granițe- mijloacele simple ale eXperienței spirituale. Acest eveniment se desfășoară pe parcursul a două seri în cel mai bun stil Călătoria Inimii, adică impregnate cu eXperiență accesibilă oricui alege să cunoască un adevăr mai larg despre sine.

eXperiența

Fara Granite 2015-09-09Prima seară Fără Granițe va fi o seară de eXperiență pură ale cărei gazde vom fi noi HEFT și Călăuzele Călătoriei Inimii. Vom practica împreună mijloacele simple ale eXperienței spirituale derivând din Starea de Prezență. Ne vom juca împreună cu Respirația Conștientă, ne vom deschide inimile și ne vom simți în feluri proaspete pe noi înșine, pe ceilalți și lumea, vom explora la limitele percepției liniare și vom exersa instrumentele expansiunii astfel încât să le folosim în orice moment al vieții. Ne vom mișca, vom dansa și vom plonja în cele din urmă în adâncuri, vom deschide axa verticală a Ființei dar, mai ales, vom fi Împreună în Prezență. Va fi o seară sincretică, plină de culoare, muzică și trăiri în care vom descoperi cum Respirația Inimii, Dansul Inimii și Călătoria interioară sunt expresii ale Vieții și ale Bucuriei de a fi.

Cea de-a două seară Fără Granițe va fi o Conferință/eXperiență așa cum vă place. Adică nu doar vom vorbi, ci vom mai și trăi uneleScurta Istorie 2015-09-15 din lucrurile despre care vorbim. Noi, HEFT, vă vom conduce într-o explorare interioară care va constitui introducerea în subiect. Vom desluși împreună natura experienței spirituale, practicând cu mijloacele simple ale Prezenței și explorând la limitele conștienței liniare și ale ego-ului și desființând granițele arbitrare ale acestuia pentru a adulmeca împreună ceea ce numim o stare extinsă a percepției. Vom vorbi și vom împărtăși despre provocările și capcanele procesului de transformare interioară, vom desființa mituri și locuri comune dar, mai ales, vom descoperi Împreună cât de simplu și de elegant putem integra trăirea spirituală în propria noastră viață, dincolo de orice doctrină.

Lansarea de carte KEN WILBER

Toate acestea nu vor fi altceva decât oglindirea în eXperiență directă a perspectivei integrale asupra realității care este esența cărților lui Ken Wilber. Am păstrat pentru la urmă anunțul acestei relansări în spațiul public a acestui mare maestru al lumii contemporane. Fără Granițe este titlul uneia dintre cele mai strălucite lucrări ale lui Ken Wilber și un instrument neprețuit pentru cei care explorează în interior. Întregul nostru eveniment este centrat în jurul lansării unei noi ediții a acestei cărți și a lansării unei capodopere: . Ken Wilber este unul dintre cei mai importanți autori ai Cărților Maestrului Interior și operele sale fac parte din bibliografia fundamentală a oricărui heft nou 350x200explorator al spațiului lăuntric. În multe feluri deci, invitația de a participa la această Conferință, eXperiență și lansare de carte este semnată HEFT, Călătoria Inimii & Ken Wilber. Vom fi gazdele voastre, în deschidere, frumusețe și bucurie, pentru două seri memorabile, marți și miercuri, 27 și 28 octombrie la Centrul Călătoria Inimii. (HEFT)

CCIFĂRĂ GRANIȚE – mijloacele simple ale eXperienței spirituale

Înscrie-te AICI pentru Seara eXperiență – locuri limitate, 22 pers.

Participanții beneficiază de gratuitate la Conferință.

Înscrie-te AICI pentru Conferința/lansare KEN WILBER

Înscrie-te AICI pentru întregul eveniment FĂRĂ GRANIȚE

KEN WILBER

Calendarul eXperiențelor Călătoria Inimii


Descarcă acest articol ca PDF.

Adresa ta de email nu va fi afişată pe site. E OK să pui linkuri utile.
Descarcă acest articol ca PDF.
Print

Copyright © Călătoria Inimii 2010 - 2021

Călătoria Inimii este marcă înregistrată a Asociației de Terapii Transpersonale. Articolele de pe acest site sunt proprietatea intelectuală a autorilor și pot fi preluate doar cu precizarea numelor acestora și a sursei din care au fost preluate, în urma acordului scris al administratorului siteului www.calatoriainimii.net