Pages Menu
RssFacebook
Categories Menu

Arta Respirației Conștiente 

Calea Maestrului Interior este calea către conștiența tuturor nivelurilor Ființei, este calea către claritatea interioară ce permite adevăratele alegeri. Instrumentele fundamentale ale acestei abordări sunt Respirația Conștientă și practica stării de Prezență, ca mijloace de intrare în starea extinsă a conștiinței.

Dar Arta Respirației Conștiente (ARC), un spațiu de experiență destinat exploratorilor avansați ai conștiinței, vine să ofere acestora instrumente ontologice și de vindecare excepționale. Aceste seri eXpert sunt destinate lucrului în grupuri reduse numeric și închise pe o perioadă de 4 sesiuni. Acest mod de lucru va oferi ocazia fiecăruia de a intra foarte adânc în problematica personală și transpersonală, de a percepe cu claritate articularea diferitelor roluri care le articulează viața și de a se elibera.

Arta Respirației Conștiente

Arta Respirației Conștiente

Grupul închis creează un mediu excepțional de lucru terapeutic pe toate nivelurile ființei, mental, emoțional, energetic și fizic, ca și pe nivelurile cele mai rafinate ale percepției ”spirituale”. Arta de a naviga liber în oceanul conștiinței, de a accesa orice palier de experiență sau informație, utilizând exclusiv mijloacele Respirației Conștiente și ale stării de Prezență, face din aceste seri eXpert, vârful Călătoriei Inimii.

Scopul declarat al acestor sesiuni de experiență este acela de a oferi exploratorilor spațiului interior, instrumente avansate de lucru cu ei înșiși, de auto-cunoaștere și auto-vindecare prin dobândirea capacității de a naviga în oceanul conștiinței.

Evenimentele Călătoria Inimii din clasa eXpert sunt rezervate acelora care au participat la minimum 3 Călătorii eXperiment precum RIRH, Prezența ACUM, Chemarea Străbunilor etc.

Serile ARC vor beneficia de lucru în grup închis și cuprind 4 sesiuni de lucru de câte 4-5 ore pe parcursul a 4 săptămâni. Înscrierea se face exclusiv pentru toate cele 4 sesiuni și implică angajamentul participării integrale.

 

Înscrieri la serile X „Arta Respirației Conștiente”

Despre înscrieri

Calendarul pe 2013 al Călătoriei Inimii

 


Un comentariu

  1. Comentariu

Adresa ta de email nu va fi afişată pe site. E OK să pui linkuri utile.
Print

Copyright © Călătoria Inimii 2010 - 2021

Călătoria Inimii este marcă înregistrată a Asociației de Terapii Transpersonale. Articolele de pe acest site sunt proprietatea intelectuală a autorilor și pot fi preluate doar cu precizarea numelor acestora și a sursei din care au fost preluate, în urma acordului scris al administratorului siteului www.calatoriainimii.net