Pages Menu
RssFacebook
Categories Menu

84 comentarii

 1. va admir pentru ce faceti si ma bucur ca v/am descoperit.va rog sa-mi spuneti daca din cluj napoca pot sa-mi procur carti editate de editura dumneavoastra.va multumesc.

 2. In legatura cu aspectul financiar mult atacat. Cat timp trupul nu a ajuns sa functioneze numai prin respiratie si inca are nevoie de hrana, este nevoie si de bani. Bani acestia nu pica fara a actiona si in planul fizic. Blamam planul fizic, ca si cum acesta nu ar fi de asemenea divin. Banii sunt energie, iar in realitatea pe care o traim ei reprezinta metoda fizica de a schimba energie. Daca iti dedici viata evolutiei spirituale constiente si nu ai o alta sursa de venit, cumva trebuie sa traiesti. Cum orice artist este rasplatit pentru spectacolul sau, si acest tip de serviciu este platit doar traim si acest plan fizic. A renega acest plan al fizicalitatii inseamna a renega o parte din tine, a te separa de o parte din tine. A fi centrul energetic al unui grup de persoane ce cauta vindecare, inseamna sa le preiei in mod constient bagajul energetic iar asta implica si lucrul cu traumele acumulate de-a lungul vietilor (asa numita umbra). In acest fel iti amplifici propriul intuneric si doar prin lumina propriei fiinte poti transmuta acest intuneric iar asta implica multa putere si responsabilitate interioara. Iubirea neconditionata uneste si transcende tot si nu separa sau lasa ceva in urma

 3. Nu e un comentariu propriu-zis, e o intrebare oarecum naiva in zilele noastre: va admir in mod deosebit, ma informez despre activitatile dv. as dori sa fiu mai aproape sa paticip la evenimente, dar doar distanta „ne” desparte, cu „anima” sunt aproape.
  Intrebarea naiva era: oare nu se poate sa faceti ceva „facilitati” pt. pensionarii dornici de imbogatire spirituala? Care mai au si probleme de sanatate sau chiar un handicap?
  Aveti carti editate minunat, subiecte deosebite, dar din cateva puncte de vedere sunteti „departe” de caile multora de „acces”.
  Va rog sa nu o considerati o lezare, doar o usor amara constatare.
  Va multuim ca existati.
  Un Paste fericit si plin de binecuvantari!

  • draga mea (habar n-am de unde știu că ești o ”ea”), întrebarea ta pare mai degrabă retorică și dezvăluie în spate o dorință ca lucrurile să stea așa. ei bine, dorința ta este îndeplinită deja. sunt mulți oameni, inclusiv pensionari, dar nu numai, care solicită și primesc reduceri și alte facilități. niciodată banii nu au fost un motiv pentru a împiedica pe cineva să participe. cu o singură condiție: să ceară acest lucru.
   în ceea ce privește cărțile, poate ai descoperit deja, ele nu se mai găsesc decât pe siteul nostru. asta pentru că a fost cât pe ce să închidem editura, lucrând prin distribuitori. tipărim cărți puține, bune, frumoase, destinate exclusiv celor care le intuiesc valoarea. nu au fost niciodată o afacere, ci mai degrabă un hobby foarte scump pentru noi.
   una peste alta, cea mai ”amară” constatare pe care o putem face noi despre toate acestea, este aceea că sunt foarte puțini oamenii dispuși să-și asume responsabilitatea propriei realități, să devină centru al acesteia. lumea în care trăim, după cum ai început poate să-ți dai seama, ese reflexia lumii din interiorul nostru. dacă realitatea experimentată este îngustă, săracă și ușor amăruie, este pentru că luăm din ea atât cât credem că merităm.
   îți mulțumesc pentru mesaj și pentru felul în care percepi călătoria inimii, h

 4. Cand aveti drum prin iasi? M-as bucura sa va cunosc.

 5. Dragii mei,
  am o noua adresa de email, pe care am notat-o mai sus si va rog sa continuati sa-mi trimiteti newsletter-ul Dv. la aceasta adresa; va multumesc mult!
  O zi buna plina de Soare, Pace si Lumina!
  ms

 6. As dori sa stiu raspundeti vreodată la telefoanele afidate sau sunt doar de forma?

Adresa ta de email nu va fi afişată pe site. E OK să pui linkuri utile.
Print

Copyright © Călătoria Inimii 2010 - 2021

Călătoria Inimii este marcă înregistrată a Asociației de Terapii Transpersonale. Articolele de pe acest site sunt proprietatea intelectuală a autorilor și pot fi preluate doar cu precizarea numelor acestora și a sursei din care au fost preluate, în urma acordului scris al administratorului siteului www.calatoriainimii.net