Pages Menu
RssFacebook
Categories Menu

Dansul Inimii 

Serile eXperiment Dansul Inimii, sunt extraordinare oportunitati pentru femei si barbati, impreuna, de a plonja andanc in spiritul dansului, impletindu-si energiile. Femininul si Masculinul, polaritati cosmice, universale, vii in fiecare dintre noi, se intalnesc intr-un Dans al Inimii Fiintei Umane care am ales sa fim in aceasta incarnare.

Nu este nevoie de a avea experienta in dans, dragii mei, pentru a participa la aceste seri, ci e nevoie doar de a va asculta, cu adevarat, si de a va onora chemarea sufletului vostru de a explora dansul interior.

De  foarte multe ori, ne trezim ca stam ca pe niste poduri, mai fragile sau mai dure, care leaga distantele ce ne tin, de obicei, la departare unul de celalalt. Si facem asta chiar si cu cei foarte apropiati noua. Cu cei dragi. Asa ca, nu ma mira ca la o seara eXperiment unde, de obicei, sunt prezente mereu persoane necunoscute, aceste poduri se ridica parca instantaneu. Si mai ales cand e vorba de dans. De parca dansul ar fi un act rusinos, interzis. Si poate ca asa si este. Cand mii de ani la rand placerea a fost considerata un pacat, e usor de inteles ca dansul, care ne pune in miscare energia adormita in corp si astfel trezeste placerea care zace ascunsa sub straturi si straturi de convingeri preluate vieti la rand de la parinti, cultura, religie, poate fi considerat ca fiind ceva rusionos si total neimportant in dezvoltarea noastra spirituala.

Banuiesc ca si voua vi s-a spus in copilarie, la fel ca mie: “stai cuminte”, “nu te mai prosti”, “ nu te mai misca”, “tine mainile la spate”, “fii atenta”, “nu atinge asta”, “nu te mai juca atata”, “sa reusesti in viata trebuie sa fii atenta si foarte serioasa”, “nu mai tot topai atata”. Sau am fost singura careia i s-au picurat, incet dar sigur, aceste credinte care apoi au dus la o separare intre corp, minte, inima si spirit? Ma indoiesc ca sunt singura care a fost crescuta dupa aceste metode. Si avandu-le adanc intiparite in noi e foarte usor sa credem acum in aceste “valori”, care ne-au facut sa credem ca nu ar trebui sa dansam si ca nici nu am putea s-o facem.

Dar tocmai asta este provocarea, dragii mei. Sa lasam blocajele culturale, invataturile familiale sau religioase, sa se dizolve intr-un dans sacru. Sa sfaramam impreuna, prin miscare, podurile care ne distanteaza si sa ajungem sa experimentam, mai degraba ceea ce ne uneste si ceea ce ne aduce inapoi la viata. DA, viata! Cei care ati experimentat deja Dansul Inimii ati simtit cum acesta, odata ce ne dam voie, aduce viata in corp deznodand acele blocaje si noduri energetice care parca ne sugruma, curatandu-ne zgura depusa de-a lungul anilor (sau chiar a vietilor) din cauza identificarilor care ne-au guvernat pana acum viata,  eliberandu-ne de sentimentele de rusine si vinovatie care ne ucid incet, dar sigur, pe dinauntru.

Dans = Miscare = Viata!

Greu de pus in cuvinte bucuria enorma pe care o simt atunci cand la Luna Plina, impreuna, creem un grup iar cu ajutorul dansului formam si intarim relatii, consolidam comuniunea noastra de inimi.

Prin Dansul Inimii eu, AmmaRA, creez un spatiu in care voi, cei prezenti, va puteti curta spiritul unul altuia, va puteti simti la niveluri profunde pe care, in viata de zi cu zi, nici nu le puteti banui a fi prezente in voi, va puteti atinge si imbratisa, va puteti vedea dincolo de mastile sociale pe care le purtati pentru ca asa cere norma.

In acest spatiu sacru pe care-l nastem impreuna cu ajutorul energiei Lunii Pline va puteti  antrena,  puteti repeta, puteti gasi  si crea cai noi prin care, cu adevarat, sa relationati intre voi si, mai ales, cu voi insiva si in afara serilor eXperiment.

Miscarea, de fiecare data, ne impleteste intr-un mod aproape miraculous in care uitam de diferentele noastre care, de obicei, ne tin departe unul de celalalt. Aceasta miscare, acest Dans al Inimii ne transforma in cei care suntem cu adevarat. A dansa impreuna, ca practica spirituala, poate duce la o accelerare nu doar individuala ci si colectiva a experientei de expansiune a constiintei, a experientei de transcendenta.

Bucuria miscarii ca practica spirituala este amplificata la cote inimaginabile atunci cand dansam impreuna cu altii. Intr-un grup. Intr-o comuniune de inimi dornice a se deschide cu adevarat si a se celebra.

Energia Lunii Pline ne ajuta sa putem scoate in lumina constientei acel material din adancurile noastre pe care cu greu l-am putut percepe pana acum, ne arata cu claritate conflictul intre ceea ce gandim si ceea ce simtim, adica intre ratiune si instinct; si, mai ales, la Luna Plina, ne este posibil sa vedem, cu claritate si sinceritate, ce am semanat la Luna Noua si daca acea samanta energetica este sau nu in armonie cu ceea ce suntem cu adevarat, acum, in acest moment al vietii noastre.

Dar pentru mine dragii mei, cel mai mare dar pe care ni-l putem oferi in aceste seri este acela de a ne putea bucura unii de altii printr-un veritabil contact uman de care, din pacate, ne rupem in viata noastra de zi cu zi.

Adica, in spatiul pe care il creez, si cu ajutorul energiei pe care o nastem impreuna, va veti putea simti propria putere interioara, puterea extraordinara a atingerii, a imbratisarii, a privirii si a ascultarii atente.

Si, prin respiratie constienta si prin dans, cu ajutorul atingerii, al imbratisarii, al miscarii, al privirii, al simtirii, al ascultarii va veti putea elibera din propriile inchisori in care singuri v-ati bagat.

De asemenea, vom putea simti legaturile veritabile care se formeaza in aceste seri. Si nu ma refer la

“Te pup si….hai sa pastram legatura”, cliseu verbal pe care, cu siguranta l-ati folosit cu totii.

Ci este vorba despre”legatura” autentica nascuta din miscare, din simtire. Nu am nimic impotriva legaturilor existente acum pe email. Nici vorba! Dar oare cum ar fi… “sa pastram legatura”  intalnindu-ne, o data pe luna, pentru a ne simti, a ne imbratisa, a ne respira, a ne dansa? Cum ar fi sa ne intalnim lunar pentru a ne manifesta in exterior samanta energetica pe care o plantam la Luna Noua iar energia grupului sa intareasca si sa sudeze aceasta manifestare? Da, chiar asa! Cum ar fi sa ne intalnim lunar pentru a ne celebra, prin dans, umanitatea? Va provoc sa indrazniti a va crea legaturi veritabile dincolo de spatiul virtual!

Asta este ceea ce va propun, dragii mei si dragele mele. Sa ne intalnim la fiecare Luna Plina si sa dansam impreuna. In aceste seri nu va fi doar dans ci vor fi si exercitii menite sa curete, sa elibereze, sa vindece.

Si, de asemenea, vor fi mereu acele fabuloase Calatorii ale Inimii care va plac foarte mult si cu ajutorul carora puteti intra in  profunzimile trupului vostru dupa ce-l veti fi explorat si celebrat prin dans.

Avem nevoie unii de ceilalti pentru a ajuta la marele process al tranformarii in care se afla acum intreaga umanitate. Atunci cand respiram impreuna, atunci cand dansam impreuna creem o noua forma de comunicare, la nivel celular al corpului si contribuim in acest fel, la curgerea energiei in intreaga lume si la schimbarea intregii planete. Poate pentru unii dintre voi sunt doar vorbe. Pentru mine insa aceasta este credinta care sta la baza intregii mele transformari:

Miscare = Viata =Autenticitate = Bucurie = Libertate = Adevar = Iubire

Va astept, cu drag mare, sa ne dansam impreuna scaldati in energia Lunii Pline si sa avem curajul a lasa femininul sa se impleteasca cu masculinul intr-un Dans al Inimii Fiintei Umane care suntem!

 

Pentru inscrieri la serile eXperiment Dansul Inimii la Lună Plină apasati AICI


Adresa ta de email nu va fi afişată pe site. E OK să pui linkuri utile.
Print

Copyright © Călătoria Inimii 2010 - 2021

Călătoria Inimii este marcă înregistrată a Asociației de Terapii Transpersonale. Articolele de pe acest site sunt proprietatea intelectuală a autorilor și pot fi preluate doar cu precizarea numelor acestora și a sursei din care au fost preluate, în urma acordului scris al administratorului siteului www.calatoriainimii.net