Pages Menu
RssFacebook
Categories Menu

Newsletter Septembrie 2013Călătoria Inimii

Newsletter Septembrie 2013

Editorial

Horia și Elena Francisc-Țurcanu

Septembrie – soarele interior

Te întorci acasă din vacanță. Timpul repornește, vechile mecanisme de gândire se reactivează, tensiunea se naște din revenirea în vechile roluri pe care vacanța și depărtarea păreau să le fi spulberat. Ce faci ca să le ții în frâu? Dacă te afli într-un proces conștient de transformare interioară vei redescoperi repede calea către instrumentele cele mai eficiente: practica Respirației Conștiente și a stării de Prezență. Dacă nu, atunci e timpul să o faci. Toate tehnicile, din orice tradiție spirituală a lumii, se reduc, în cele din urmă, la asta. Nu e nevoie să practici nimic altceva, decât Conștiența proceselor interioare. În cele din urmă devine o artă. O artă de a trăi. O artă a eliberării de gândirea compulsivă, a eliberării, nu de durere, ci de suferință, care nu este decât o durere prelungită mental.

Călătoria Inimii este o călătorie către Conștiență. La început e un efort de atenție. Atunci când atenția se află în interior, pe respirație, pe senzații, pe sine, apare imediat o ușurare a tensiunii mentale. Cu practica, devine o arta de a trăi în armonie cu sine. Restul vine firesc.

Întors din vacanță, poți rămâne nostalgic al soarelui pierdut al verii, sau poți, dimpotrivă, să redescoperi că soarele de astă-vară nu a fost decât o reflexie a soarelui interior, etern și imuabil. Întreaga experiență a realității este dată de filtrul prin care o privim. Vestea bună este că acest filtru depinde exclusiv de noi înșine. Îl alegem în orice clipă, cu condiția să fim conștienți. Stările nu „se întâmplă”, ci le creăm. Suntem stăpânii lor, nu victime.
Întoarce-te acasă și privește sursele de tensiune. Nu realitatea în sine este sursa, ci felul în care gândești despre ea. Iar modul în care gândești e o alegere. Ce alegi? Să fii stăpânul gândirii tale sau victima ei?

Poate că a venit timpul să te ocupi, în sfârșit, de această chestiune. Să pui punct dictaturii gândirii asupra Ființei. Să redevii stăpânul spațiului interior. Să decizi ce anume ocupă, în orice moment, scena interioară. Acesta este Maestrul Interior, o stare a Ființei, eliberată de compulsiunile minții, și deci de frică, de prejudecată și de dependența de elemente exterioare. O Ființă eliberată.

Sunt multe trepte de întrupare ale acestei stări a Conștiinței, dar primul pas este, întotdeauna, alegerea de a deveni Conștient. Pentru aceia dintre voi care au făcut această alegere, există Călătoria Inimii, care nu este altceva decât un spațiu de experiență pentru cei deciși să se elibereze. Explorăm împreună căile acestei eliberări. Călătoriile în adâncurile propriei Conștiințe și experiența în sine sunt instrumentele noastre. Cărțile Maestrului Interior vin doar să susțină Procesul.

Și pentru acest septembrie, Călătoria Inimii vine cu abordări noi, cărți noi, experiențe noi. Nu va mai fi nevoie să vă amintiți cu nostalgie vacanța și soarele. Puteți regăsi soarele interior. (Horia & Elena Francisc-Țurcanu)

Evenimente


Conferință / eXperiment:
Maestrul Interior. Arta Creației Conștiente de Realitate
Lansare de carte: Școala Zeilor


Horia și Elena Francisc Țurcanu vă invită, dragi exploratori ai conștiinței, la un eveniment care este mai mult decât o conferință: Maestrul Interior. Arta Creației Conștiente de Realitate. Este arta de a trăi experiența umană completă, eliberată de iluzie. O experiență în care Adevărul despre sine, Iubirea și Libertatea interioară nu mai sunt doar un vis, ci o trăire. Este destinația Călătoriei Inimii, accesibilă oricui alege acest lucru.

Deasemeni vom lansa oficial cea mai importantă carte a acestui an, pentru cei aflați în Călătoria Inimii: Școala Zeilor. Școala Zeilor nu este altceva decât experiența de a fi uman și drumul către Conștiență. Școala Zeilor nu este decât un alt nume al Călătoriei Inimii, după cum Visătorul din carte, este doar un alt nume al Maestrului Interior.

Conferințele vor avea loc în datele de:
· 5 septembrie în Cluj, cu Horia Francisc-Țurcanu
· 13 septembrie în București, cu Horia și Elena Francisc-Țurcanu
· 26 septembrie în Iași, cu Horia Francisc-Țurcanu.

mai multe

Conferință / eXperiment:
Jean-Louis Fargier în România:
Echilibrarea Fiinţei prin Muzică. Conștiența Sunetului


Jean-Louis Fargier

Bio Music 6 in 1 este un tip de muzică recunoscut științific, cu efecte benefice de reechilibrare, revitalizare și anti-stres. Este un proces de echilibrare, dezvoltat de-a lungul a mai mult de 10 ani de studiu aplicat de doi compozitori, producători și cercetători autodidacți – Jean-Louis Fargier si Robert Lissalde. Bio Music 6 in 1 creează Câmpuri Uniforme de Unde Sonore ce revitalizează apa, și astfel comunicarea intracelulară, ajută la restabilirea și menținerea armoniei și bunăstării personale. De asemenea, facilitează explorarea conștiinței pentru experimentarea a noi senzații, transmutarea amintirilor și găsirea răspunsurilor adecvate pentru a vă ajuta să vă recunoașteți mai bine și să vă exprimaţi potențialurile.

Bio Music 6 in 1

Jean-Louis Fargier va susține două conferințe în România la Cluj-Napoca și București, pe 15 respectiv 16 octombrie 2013. Nu va lipsi latura experiențială, creând spațiu pentru o experimentare specială de grup numită „Sesiune de ascultare activă” și observare a efectelor Bio Music 6 in 1.

Citește interviul cu Jean-Louis Fargier, aici.

mai multe

Cărțile Maestrului Interior

Școala Zeilor - Stefano Elio D'Anna
Școala Zeilor
Stefano Elio D’Anna

Noutate editorială

Puţine cărţi se potrivesc într-un mod atât de exact cu ceea ce numim Călătoria Inimii şi Calea Maestrului Interior. Cu ceea ce suntem şi ceea ce facem. Cheia transformării interioare este asumarea completă şi conştientă a fiecărei clipe, în acelaşi timp fiind şi cheia nemuririi. A întoarcerii la conştiinţa Zeului adormit în fiecare dintre noi. Este o carte despre Trezire.

mai multe
Suflet Nemărginit
Byron Brown

Noutate editorială

Aflată la intersecția între abordările psihologiei abisale moderne și cele mai adânci adevăruri despre Suflet, bazată pe o imensă experiență directă de lucru cu conținuturile profunde ale psihicului, Suflet Nemărginit conduce la eliberarea față de una dintre cele mai dure identificări: Judecătorul Interior. Dincolo de judecata de sine se află bucuria, pacea interioară și libertatea marilor decizii întemeiate pe Claritate și pe Adevăr …

mai multe
Iubește c - Byron Brown
Iubește c - Byron Brown
Iubește ceea ce este
Byron Katie, Stephen Mitchell

Ediție nouă

Katie Byron a trăit ceea ce se numeşte o Revelaţie. A putut arunca o privire dincolo de cortina care ne acoperă adevărata, marea Realitate. După ce a trăit întunecimea depresiei şi a băut până la fund cupa disperării, într-o bună dimineaţă ea s-a trezit într-o stare de bucurie deplină şi şi-a dat seama că suferinţa ei a luat sfârşit. Libertatea acelei Revelaţii nu a mai părăsit-o niciodată. Această carte, cuprinde întregul conţinut al acelei Revelaţii trăite în mod direct …

mai multe

Cărțile Elena Francisc Mai multe Cărți ale Transformării pe site-ul editurii
www.elenafrancisc.ro

Serile X

Sunt sesiuni experiențiale de expansiune ghidată a Conștiinței pentru cei ce se află în explorarea interioară. Acelora care simt că nu mai este suficient să citească despre experiențele altora și vor să trăiască ei înșiși adevărata natură a propriei Ființe. Sunt eXplorări de o seară și constituie o pregătire pentru adevărata experiență a unei Călătorii.
Dansul Inimii - București - 4 septembrie 2013 Dansul Inimii
seară eXperiment
cu Elena Francisc-Țurcanu
București, 4 septembrie 2013
înscriere
Respirație Holotropică - București, 25 septembrie 2013 Respirație Holotropică
seară eXperiment
cu Elena Francisc-Țurcanu
București, 25 septembrie 2013
înscriere

Călătoriile Inimii

Sunt sesiuni de explorare a spațiilor propriei Conştiinţe, mult mai în adânc decât o Seară X. Călătoriile Inimii au în centrul lor experiențe de conștiință extinsă iar instrumentul fundamental este RESPIRAȚIA. Diferitele tehnici de respirație conduc expansiunea în diferite spații ale Conștiinței. Vom pune la dispoziție instrumente noi pentru a veni în sprijinul transformării interioare.

O Călătorie a Inimii Se desfășoară pe parcursul mai multor zile, și este o trăire completă și unitară – participarea totală este necesară.

Chemarea Străbunilor - Târgu Mureș - 6-8 Septembrie 2013 Chemarea Străbunilor.
Dansul Inimii / Respirație Holotropică

Călătorie eXperiment
cu Elena Francisc-Țurcanu
București, 6-8 septembrie 2013
înscriere
Respirația Inimii/Respirație Holotropică - Cluj - 6-8 Septembrie 2013 Instrumentele Transformării.
Respiraţia Inimii / Respiraţie Holotropică

Călătorie eXperiment
cu Horia Francisc-Țurcanu
Cluj, 6-8 septembrie 2013
înscriere
Chemarea Străbunilor - Târgu Mureș - 27-29 Septembrie 2013 Chemarea Străbunilor.
Dansul Inimii / Respirație Holotropică
Călătorie eXperiment
cu Elena Francisc-Țurcanu
Târgu Mureș, 27-29 septembrie 2013
înscriere
Prezența. ACUM - Iași - 27-29 Septembrie 2013 Prezența. ACUM
Practica Respirației Conștiente și a stării de PREZENȚĂ
Călătorie eXperiment
cu Horia Francisc-Țurcanu
Iași, 27-29 septembrie 2013
înscriere

Asociația de Terapii Transpersonale Toate Călătoriile Inimii și Serile X pe www.transpersonal.ro
Calendarul evenimentelor în 2013

Călătoria Inimii Cărțile Elena Francisc Asociația de Terapii Transpersonale
www.calatoriainimii.net www.elenafrancisc.ro www.transpersonal.ro
Urmăriți-ne pe Facebook Urmăriţi pe facebook Urmăriți-ne pe Facebook Urmăriţi pe facebook Urmăriți-ne pe Facebook Urmăriţi pe facebook

Acest mesaj vă este transmis de către Asociația de Terapii Transpersonale, Șoseaua București-Târgoviște nr. 22G, sector 1, București.
Dacă nu puteți vedea imaginile, vă rugăm să citiți newsletter-ul on-line aici.
În conformitate cu legea 365/2002 privind comerțul electronic, acest mesaj nu este și nu poate fi considerat SPAM, deoarece: conține datele necesare de identificare; acceptarea de primire a ofertei nu vă implică financiar. Acest email ajunge la dvs. ca urmare a abonării la newsletterul nostru. Acest mesaj vă este adresat cu scopul de a vă ține la curent cu cele mai noi apariții si evenimente marca Călătoria Inimii și Cărțile Elena Francisc. Pentru că înțelegem și apreciem dorința dumneavoastră de intimitate, ne cerem scuze dacă acest mesaj a ajuns din greșeală la dvs, iar dacă doriți să nu mai primiți astfel de mesaje în viitor vă rugăm apăsați DEZABONARE.
Vă mulțumim pentru înțelegere!


Adresa ta de email nu va fi afişată pe site. E OK să pui linkuri utile.
Print

Copyright © Călătoria Inimii 2010 - 2021

Călătoria Inimii este marcă înregistrată a Asociației de Terapii Transpersonale. Articolele de pe acest site sunt proprietatea intelectuală a autorilor și pot fi preluate doar cu precizarea numelor acestora și a sursei din care au fost preluate, în urma acordului scris al administratorului siteului www.calatoriainimii.net