Pages Menu
RssFacebook
Categories Menu

Inscriere la workshopDragi prieteni ai Călătoriei Inimii,

Toate workshop-urile și seminarele noastre au în centrul lor experiențe de conștiință extinsă iar instrumentul fundamental este RESPIRAȚIA. Diferitele tehnici de respirație conduc expansiunea în diferite spații ale Conștiinței. Acest tip de experiență nu este potrivit tuturor. Astfel, ne rezervăm dreptul de a selecta participanții la aceste sesiuni experiențiale.

Procedura de inscriere cuprinde câțiva pași importanți printre care completarea unui buletin de inscriere și a unui chestionar privind eventualele probleme medicale. Chiar dacă procedura de înscriere pare dificilă, vă asigurăm că pașii sunt absolut necesari, pentru voi și pentru noi. Întregul proces durează nu mai mult de 5 minute și presupune logarea pe www.transpersonal.ro  , siteul Asociației de Terapii Transpersonale și parcurgerea celor câțiva pași. Dacă nu sunteți dispuși să investiți cele 5 minute necesare parcurgerii acestora, atunci poate nu este încă momentul pentru voi să explorați spațiile conștiinței prin aceste mijloace.

Dacă însă simţiţi că a participa la o asemena experienţă este important şi că a venit cu adevărat momentul să aflaţi mai multe despre voi înşivă, atunci vă asigur că va merita cu prisosinţă micul efort de a parcurge aceste etape. In acest caz, intrati AICI.

Pentru orice alte informații, Alina Hera va sta la dispoziție la tel. 0731.014.257 sau mail office@transpersonal.ro

agnis

 

 


Adresa ta de email nu va fi afişată pe site. E OK să pui linkuri utile.
Print

Copyright © Călătoria Inimii 2010 - 2021

Călătoria Inimii este marcă înregistrată a Asociației de Terapii Transpersonale. Articolele de pe acest site sunt proprietatea intelectuală a autorilor și pot fi preluate doar cu precizarea numelor acestora și a sursei din care au fost preluate, în urma acordului scris al administratorului siteului www.calatoriainimii.net