Pages Menu
RssFacebook
Categories Menu

Redescoperirea Feminității la Lună Nouă 

Draga mea, cum ar fi sa consideri acest moment, in care ai ales sa citesti randurile de mai jos, ca pe o imensa oportunitate? Oportunitatea de a alege altceva! Oportunitatea de a alege sa te privesti, sa te simti, sa te accepti altfel decat pana acum!

229Te invit sa te asezi bine, sa-ti lasi atentia sa alunece in interior, in zona pantecului, in uterul tau de femeie, acolo unde bate a doua ta inima. Numai noi, femeile, avem doua inimi. Una in piept si cealalta in uter. Respira atent, profund si foarte constient si da-ti voie sa simti aceasta a doua  inima! Da-ti voie, cu adevarat, sa simti sustinerea mea, acum, in acest moment in care ai ales sa-ti indrepti atentia spre aceste randuri despre „redescoperirea feminitatii la luna noua”.  Da-ti voie sa simti autenticitatea, sinceritatea si forta energiei care se afla in aceste cuvinte pe care alegi acum sa le citesti!  Da-ti voie sa simti in ele energia trimisa de sufletul tau pentru a-ti reaminti cine si, mai ales, ce esti, pentru a-ti reaminti forta iubirii care zace adormita adanc in tine.  Respira si da-ti voie sa te simti pe dinauntru! Asa cum esti chiar acum cand alegi sa citesti despre ceva ce te atrage, ceva ce te cheama –  „redescoperirea feminitatii la luna noua”.

Traim vremuri interesante, draga mea. Sunt convinsa ca simti marile transformari care au loc la nivel planetar, daramite pe cele la nivel individual!

Femeie care deja esti, dar ai uitat ca esti, aceste seri eXperiment sunt create pentru tine, ca fiind:

  • adevarate insule de suport si sustinere in care tu poti incepe a te imbratisa si a te accepta pe tine cea care  esti, asa cum esti
  • oaze de lumina si claritate in care poti alege a-ti schimba perspectiva din care vezi lumea si, mai ales, prisma prin care te vezi pe tine insati
  • spatii sacre in care poti alege a-ti redescoperi, onora si iubi trupul de femeie
  • prilejul de a crea, impreuna, comuniuni de utere si de inimi de femei in care, impreuna, sa ne vindecam, sa ne transformam si sa ne intregim.

In aceste seri, draga mea, vom fi ajutate de energia Lunii Noi si, impreuna, cu ajutorul respiratiei, al miscarii, al dansului, al exercitiilor menite de a curata, de a debloca, de a vindeca, vom alege a ne reintoarce la feminitatea noastra de care ne-am rupt sau ne-am indepartat. Ne vom conecta cu energia blanda si inteleapta a Mamei Pamant (Pacha Mama), ne vom redescoperi forta si instinctul nostru animalic, de femela care de-a lungul vremii a fost anihilat, suprimat si inlocuit prin reguli externe false, cu idei despre noi (ca femei) si despre lume.

feminitateIn mileniul care a precedat dezvoltarea culturii patriarhale, noi, femeile, aproape ca ne-am pierdut acea cunoastere instinctuala cu care ne-am nascut. Si acum nu este vorba de a ne intoarce la un trecut cu care nu mai avem nimic de a face, ci la a ne re-trezi simturile instinctuale si forta de femele pe care corpurile noastre o stiu ca fiind adevarata noastra natura. Asadar, in aceste seri eXperiment la Luna Noua, ne vom reintoarce la corp! Corpul nostru de femei in care am ales sa ne incarnam.

A devenit o traditie ca in fiecare luna, la Luna Noua, sa ma intalnesc cu tine, draga mea, si cu voi toate cele care va doriti sa va redescoperiti feminitatea. Aceste intalniri ale serilor eXperiment nu au un format anume. Structura lor se naste in functie de energia pe care o cream si o nastem, de fiecare data, impreuna. Uneori cantam, alteori dansam (Doamne, cat de frumos este cand ne dezlantuim in Dansul Inimii!); uneori plonjam in adancurile fiintei, alteori, prin ritualuri constiente, alegem sa iesim din roluri care ne-au guvernat viata. Asadar, nu e ceva fix si prestabilit. Co-cream mereu, re/inventandu-ne mereu si mereu.

Ceea ce imi doresc eu foarte mult la aceste intalniri este, in primul rand,  a comunica si  a impartasi din adevarul meu, din experienta mea de femeie si, in acelasi timp, de a crea o comuniune intre inimi si utere de femei dornice sa se regaseasca si sa-si redobandeasca increderea in puterea lor feminina.

La aceste intalniri, guvernate de energia Lunii Noi, cand toate potentialurile noastre ne sunt disponibile, cea mai mare bucurie a mea este sa te vad, pe tine draga mea, femeia care esti, si sa va vad, sa va simt, pe voi toate cele care alegeti sa fiti prezente, cum va reintoarceti in corp alegand sa-l locuiti. A ne locui in totalitate corpul, chiar si numai pentru aceste cateva ore petrecute impreuna, face minuni in procesul de vindecare si transformare.  O mare bucurie sa va vad celebrandu-va corpurile si abandonandu-va instinctului animalic de femela.

femeieUn prim si foarte important pas in a-ti redescoperi feminitatea, este acela de a invata cum e sa simti. Cum e sa-ti simti corpul. Cum e sa-ti simti energia curgand prin el. Cum e sa te accepti, sa te iubesti, sa te onorezi si sa te celebrezi pe tine cea care tu esti asa cum esti.

Nu sunt o feminista care lupta importriva barbatilor. Dimpotriva, pot recunoaste foarte sincer si deschis ca iubesc barbatii si am invatat, de-a lungul anilor, a-i onora si respecta. Nu cred ca femeile si barbatii sunt „specii diferite”, cum spun unii, asa-zis, experti. Sunt insa  de acord  ca ei, barbatii, vor mai degraba sa „inteleaga” ceea ce noi, femeile, simtim, dar asta nu ne face „specii diferite”.  Cunosc foarte multe femei care au uitat cum e cu simtitul si s-au pierdut in a gandi, a rationaliza, a intelege, a cunoaste. Asadar, iata un alt motiv pentru care am creat aceste seri eXperiment de „redescoperirea feminitatii la luna noua”. Acela de a de a invata cand e momentul, ca femei, sa renuntam la „a gandi/a rationaliza” si de a ne reintoarce la adevarata noastra calitate innascuta, acea de  „a simti”!

Serile eXperiment te vor ghida in a-ti indrepta toata atentia catre tine insati si, in felul acesta, a incepe, in mod constient, sa creezi lumea pe care, cu toatele, ne-o dorim. Simplu si imposibil in acelasi timp, pentru ca poate parea usor sa-ti indrepti toata atentia doar pe tine si poate parea imposibil sa schimbi lumea. Insa, niciuna dintre acestea nu este adevarata. Pentru o femeie a se repozitiona si a se centra, indreptandu-si toata atentia asupra ei, este o sarcina foarte grea, un lucru aproape imposibil, dupa ce ani de zile a fost invatata sa-si indrepte atentia in exerior, catre ceilalti. De aceea aceasta repozitionare, recentrare, uneori poate dura foarte multi ani de” lucru cu sine”, mai ales intr-o terapie clasica si conventionala.  Ei bine, acest „lucru cu sine” (dar cu ajutorul energiei grupului) este un alt „scop” al acestor seri de feminitate. Acesta  simt eu ca este punctul in care pot contribui in a va ghida si a va insoti. A regasi Maestrul Interior din fiecare. Si, impreuna cu Horia, facem asta in toate workshop-urile pe care le oferim si mai ales cu cei care sunt in programul nostru de formare (program numit „Calea Maestrului Interior”). Odata ce o femeie a lucrat cu ea si si-a re-amintit cine este si ce este ea, atunci poate schimba cu adevarat lumea! Schimbandu-te pe tine, lumea din jurul tau incepe sa se schimbe. Atata vreme cat  nu stii cine si ce esti, degeaba te tot chinui sa trimiti iubire in stanga si in dreapta, cum des auzim la workshop-urile noastre.

comuniuneSunt multe femei care urmeaza terapii individuale de tot felul. Si cred ca, la un anumit nivel, toate acestea ajuta. Insa constientizarea faptului ca acum, in aceste vremuri pe care le traim, este vorba de ceva colectiv m-a facut sa aleg a lucra  in grupuri de genul acesta unde, de fiecare data, experientele sunt mai puternice si, implicit, rezultatele mai „eficiente”.

Cred ca nu-ti poti redescoperii feminitatea decat printre alte utere de femei, decat oglindindu-te in ochii altor femei si simtindu-te sustinuta, cu adevarat, acceptata, iubita si onorata de celelalte femei dupa ce, mai intai, ai invatat tu insati a te sustine, a te accepta, a te iubi si a te celebra pe tine cea care tu esti asa cum esti!

Asa ca, draga mea cea draga, te astept la „serile eXperiment de redescoperire a feminitatii la Luna Noua” pentru a te putea ghida catre a-ti gasi propria-ti forta prin care sa arunci afara otrava din tine si a-ti elibera energia stocata in interior, energie care poarta cu ea puterea de vindecare. Impreuna, prin miscare, prin dans, prin ritualuri sacre, prin exercitii de respiratie si de constientizare, vom putea invata un nou limbaj de comunicare, vom putea regenera tesuturi si chiar creste celule noi, vom putea alege, in mod constient, a ne re-creea. Vom semana seminte energetice pe care le vom creste, spre manifestare, pana la Luna Plina.

Dar, atentie draga mea, mai intai vine disturgerea, pentru  ca abia asa (re)crearea  poate sa se manifeste!  Asa ca, vino la aceste seri, doar daca esti dispusa, cu adevarat, a renunta la vechi mecanisme, la aspecte de care simti ca nu mai ai nevoie, la identificari care ti-au guvernat pana acum intreaga existenta. Aceasta „distrugere a vechiului”, pentru mine, a luat forma unei sinceritati absolute cu mine insami. La fel poate fi si pentru tine. Sinceritate absoluta! Fara de care transformarea nu poate avea loc. Da, este dificila acesta distugere, dar fara ea, draga mea, vindecarea, schimbarea, transformarea si intregirea nu poate surveni, cu adevarat.

ardereUneori, la intalnirile noastre, vom invoca batranul Foc Sacru, nascut din inima Mamei Pamant, pentru a arde structurile vechi, a le elimina si a transmuta energia lor catre un nivel vibrational mai inalt. Iar energia focului poate fi simtita, poate fi traita prin respiratie, prin miscare si prin dans.

Si numai apoi, aceasta energia creativa eliberata va permite vindecarii si transformarii sa se manifeste in tine femeia care esti asa cum esti!

Bratele si inima-mi sunt deschise pentru a te primi, pentru a te sustine, pentru a te ghida, pentru a te accepta, pentru a te onora si pentru a te iubi pe tine femeia care esti asa cum esti cu conditia  ca, mai intai, sa te accepti, sa te onorezi si sa te iubesti tu pe tine cea care tu esti asa cum esti.

 

AmmaRA

Pentru inscriere la serile eXperiment de Redescoperirea Feminității la Lună Nouă apasa AICI

 


Adresa ta de email nu va fi afişată pe site. E OK să pui linkuri utile.
Print

Copyright © Călătoria Inimii 2010 - 2021

Călătoria Inimii este marcă înregistrată a Asociației de Terapii Transpersonale. Articolele de pe acest site sunt proprietatea intelectuală a autorilor și pot fi preluate doar cu precizarea numelor acestora și a sursei din care au fost preluate, în urma acordului scris al administratorului siteului www.calatoriainimii.net