Pages Menu
RssFacebook
Categories Menu

Chemarea Străbunilor – Dansul Inimii și Respirație Holotropică 

Elena Francisc vă invită la un workshop  special. Stări de conștiință extinsă, explorare interioară, practica extinsă a Conștienței, respirație, vindecare a trecutului și mai ales exercitiul curgerii interioare numite DANSUL INIMII. Un workshop original purtând culorile inconfundabile ale CĂLĂTORIEI INIMII.

CHEMAREA STRĂBUNILOR – DANSUL INIMII ȘI RESPIRAȚIE HOLOTROPICĂ

Un Dans al Inimii este acela care ne ofera oportunitatea de a plonja adanc in spiritul miscarii. Si cum miscarea este atributul fundamental al Vietii, iti vei explora dansul interior de ființă umană aflata în densitatea încarnării. Dansul tau, expresia în mișcare a Ființei tale!

Cea mai buna cale de a-i onora pe stramosi este de a fi tu insuti/insati, cel/cea care esti acum. Ei continua sa trăiasca prin tine daca tu alegi sa traiești și nu doar sa supravietuiești! Dansul Inimii înseamna: Viata… Mișcare…Bucurie…Libertate…Adevăr…Iubire.

Dansul inimii te elibereaza de povara sentimentelor pe care le cari in spinare legate de parinti, bunici, stramosi. Sentimente de rusine, vinovatie, ura etc. Dansul Inimii si Respirația Conștienta te eliberează din închisoarea pe care tu însuți ai creat-o. Sufletul tău va intra in rugăciune, prin intermediul dansului, și te va conecta cu sufletele străbunilor tai care-ți vor șopti numele în a cărei vibrație te vei scălda.

Prin Dansul Inimii, te vei renaște pe tine, cel care ești cu adevarat, onorându-ți în felul acesta străbunii, mulțumindu-le pentru toate darurile pe care ți le-au oferit și de care, poate, nici nu ești conștient.

Acest workshop este pentru tine doar daca ai curajul de a merge dincolo de limitările pe care chiar tu ți le-ai pus; doar dacă îndrăznești sa te cobori în tine cu ajutorul mișcarii; doar dacă îți dorești sa afli adevarul tău; doar dacă vrei sa gusti din provocările aduse de improvizație.

Nu este nevoie sa știi sa dansezi, ci doar sa te lași ghidat de propria ta ascultare atenta în interior. Corpul știe sa se acordeze cu propriul tău ritm.

Eu, AmmaRA, te voi insoti in aceasta fabuloasa călătorie a descoperirii corpului prin dans.

Te invit sa-ti asumi acest „risc” si sa faci alegerea de a onora Chemarea Strabunilor care te invita sa fii tu insuti!

Inscrie-te AICI

Despre Respiraţia Holotropică

Despre Înscrieri la workshop-uri

Calendarul workshop-urilor Călătoria Inimii


Un comentariu

 1. Chemarea străbunilor…..De dincolo de mormânt ….de dincolo de negura timpului…de dincolo de spațiul perceptibil. Îi pot simți, le aud strigătul, le aud cântecul și intru în dansul lor. Străbunii mă dansează. Îmi cântă și le cânt. Străbunii sunt mai vii ca niciodată atunci când eu îmi dau voie să mă simt, să ființez. Străbunii trăiesc prin mine. Iar eu sunt recunoscătoare și bucuroasă că le pot permite să o facă. Le dau trupul meu cu împrumut. Le dau într-un fel ceea ce este și al lor. Trupul meu, străbunii mei, pământul meu, pământul lor. Și mă uimesc cât de mult le-a plăcut să fie în trup și cât vor să mă facă și pe mine să mă iubesc și să-mi onorez templul. Sunt cu mine mereu. Niciodată singură.
  Adânc în mine le descopăr trăirile. Unele dintre ele sunt dificil de detectat. – Acum este vremea eliberării, a vindecării, îmi șoptesc, iar eu sunt dispusă să mă abandonez să le permit să se vindece prin mine. Corpul meu le devine instrument pentru a integra și înțelege trăiri pe care în trup fiind le-au blocat, le-au îngropat adânc. Acum a venit momentul vindecării. Acum s-au împlinit toate condițiile pentru ca ei să se poată elibera de ceea ce au judecat și de ceea ce i-a înfricoșat. – Este în regulă dragii mei că v-a fost frică, le șoptesc. Frica voastră v-a ajutat să supraviețuiți. Frica voastră a fost cea care v-a modelat conștința de așa manieră încât să-mi primesc acest trup. Acest trup care-mi asigură aceste trăiri dincolo de orice imaginație, dincolo de orice exprimare. Aceste trăiri ce nu pot fi puse în cuvinte. Trupul acesta, așa cum este, așa cum l-am primit de la voi, cu toate ale lui, cu toate ale voastre, este templul în care sufletul meu se descoperă pe sine. Vă iubesc dragilor și mă simt iubită și susținută. Umerii voștrii sunt puternici, sunt stabili, sunt baza pe care eu mă afirm în această dimensiune și sunt cei mai minunați stâlpi pe care-i puteam avea. Sunteți minunați așa cum sunteți. Sunteți ai mei și eu a voastră. Vă duc viața mai departe și învăț cu fiecare nouă experiență să o fac cu bucurie, încredere și acceptare. În dans, în curgere, în cântec, în prezență, în iubire și recunoștință.
  – Da mama este în regulă să țipi, poți să o faci acum. Fă-o! O fac eu pentru tine. A venit momentul eliberării, conștientizării. Poți trăi acum prin mine ceea ce ți-a fost teamă să trăiești atunci.
  – Da stră-străbună…simt spaima ta de necunoscut, de ceea ce crește în tine, de viitor, de ceea ce nu poți înțelege și da….simt frica ta de moarte. Da stră-străbună poți să ai încredere acum și să simți prin mine că moartea nu există. Că suntem veșnici și infiniți. Fă-o! O fac eu pentru tine!
  – Da bunule ai iubit multe alte trupuri, acum îți dau voie, Fă-o! iubește-ți trupul tău! O fac eu pentru tine! E în regulă. Totul este în regulă bunule. Nu există păcat bunule. Nu suntem păcătoși dacă ne place senzualitatea. Suntem ființe simțitoare, senzuale. Da bunule…pot să îmi asum asta. Să o strig în gura mare. Nu-i rușine.

  Iubită Mamă pământ îți mulțumesc că mi-ai primit bunii și străbunii înapoi la sânul tău și că într-o bună zi mă vei primi și pe mine înapoi la tine. Mulțumesc că le susții picioarele părinților și că le călăuzești pașii în această dimensiune. Îți mulțumesc că-i ții pe toți la fel și că în tine îmi găsesc sprijinul ori de câte ori mă „pierd” în proprile-mi labirinturi construite cu atâta iscusință. Îți promit că le voi desluși sensul și atunci intuiesc că vor cădea singure.
  Tată CER îți mulțumesc că ți-ai deschis porțile pentru sufletele strămoșilor mei și pentru că mi-ai vegheat părinții pe calea inimii lor. Tata Cer fă-ți casă în inima mea pe VECIE să-mi amintesc că sunt VIE.

  – Strigă-mă și voi fi acolo!
  -AmmaRa… !!!!
  Sufletul meu (și cel al strămoșilor mei) îți este veșnic recunoscător.

  cu iubire și recunoștință
  Ioana

Trackback-uri

 1. Instrumentele transformării interioare: Criteriul Bucuriei – Calatoria Inimii - [...] Respiratie Holotropica - Dansul Inimii/Chemarea strabunilor [...]
 2. Elena Francisc : Dansul, poartă către Prezență – Calatoria Inimii - [...] Respiratie Holotropica - Dansul Inimii/Chemarea strabunilor [...]

Adresa ta de email nu va fi afişată pe site. E OK să pui linkuri utile.
Print

Copyright © Călătoria Inimii 2010 - 2021

Călătoria Inimii este marcă înregistrată a Asociației de Terapii Transpersonale. Articolele de pe acest site sunt proprietatea intelectuală a autorilor și pot fi preluate doar cu precizarea numelor acestora și a sursei din care au fost preluate, în urma acordului scris al administratorului siteului www.calatoriainimii.net